Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان غذا و داروی آمریکا در پی بحران کمبود شیرخشک در کشورش، وعده بازگشایی کارخانه ای را داد که بر اثر مصرف محصولاتش دو نوزاد آمریکایی جان خود را از دست داده اند.

کمبود شدید شیرخشک در سراسر آمریکا به یک نگرانی بزرگ برای خانواده های آمریکایی تبدیل شده است و هفته گذشته به یک مساله بزرگ در واشنگتن تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به داده های منتشر شده، نرخ کمیابی محصولات شیرخشک در آمریکا در هفته گذشته به ۴۳ درصد رسد.

تارنمای نشریه هیل در گزارشی نوشت: کارخانه ابوت نیوتریشن (Abbott Nutrition) در میشیگان به دلیل نگرانی‌های ایمنی در مورد آلودگی احتمالی تعطیل شده است.

 گفته می شود چهار نوزاد پس از مصرف محصولات این  کارخانه در میشیگان دچار یک عفونت باکتریایی نادر شدند  که دو نفر از آنها جان خود را از دست دادند.

"رابرت کالیف" رییس سازمان غذا و داروی آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی وعده داد  کارخانه میشیگان شرکت "ابوت نیوتریشن" که به دلیل نگرانی های کیفیتی تعطیل شده بود، پس از دو هفته بازگشایی خواهد شد.

کالیف در مصاحبه با شبکه "ان بی سی" گفت: ما اکنون یک مسیر پیش رو داریم. شرکت ابوت اعلام کرده است که ظرف دو هفته می تواند کارخانه خود را بازگشایی کند. این مدت زمان امکان پذیر است.

کمبود شیرخشک که همزمان با افزایش تورم و قیمت ها در آمریکا که در طول ۴۰ سال گذشته بی سابقه بوده، بر دیگر معضلات آمریکایی ها افزوده شده است، موجب شد جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا وعده رسیدگی به این موضوع را در اولویت کار خود قرار دهد.

پیش از این نیز اعلام شده بود که  کمبود شیر خشک به دلیل تعطیلی یک کارخانه است که با مشکلات زنجیره تامین و تورم تاریخی در آمریکا همراه شده و حدود ۴۰ درصد از محصولات شیر خشک در سراسر آمریکا را از دسترس خارج کرده است.

کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا  اعلام کرده بود که قصد دارد در مورد چهار تولیدکننده بزرگ شیرخشک در این کشور  تحقیق کند و راه حل های چگونگی افزایش تولید این محصول را بررسی نماید.

این کمیته در یک پیام توییتری نوشت: کمبود شیر خشک برای خانواده‌های آمریکایی یک بحران است.

الیز استفانیک، نماینده جمهوری خواه کنگره نیز گفته بود: نوزادان در حالیکه والدینشان در تلاش جدی برای پیدا کردن شیرخشک جایگزین هستند، به رختخواب می روند.

 سخنگوی کاخ سفید گفته بود که سازمان غذا و داروی آمریکا در چند روز آینده واردات برخی از انواع شیر خشک نوزادان را آغاز خواهد کرد.

بر اساس داده های مرکز پیشگیری و کنترل بیماری های آمریکا، کمتر از نیمی از نوزادان در این کشور در سه ماه اول از تولدشان به صورت طبیعی شیر می خورند.

 

https://thehill.com/policy/healthcare/3489629-fda-chief-quite-likely-abbott-baby-formula-plant-could-be-up-and-running-again-in-two-weeks/

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: شیر خشک

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شیر خشک کمبود شیر شیر خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۷۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بند ناف نوزاد در هرمزگان

ابراهیم کوهکن مسئول بانک خون رویان هرمزگان گفت: در این مدت ۳۲ نمونه موفق در بانک خون بند ناف نوزاد استان ذخیره شده است.

 کوهکن افزود: پارسال ۵۰۰ نمونه موفق بند ناف نوزاد در بانک خون استان ذخیره سازی شد که نسبت به سال پیش از آن ۵۶ درصد افزایش یافت.

وی با بیان اینکه بانک خون بند ناف رویان هرمزگان از سال ۸۸ در استان راه‌اندازی شد، گفت: هزینه نگهداری خون بند ناف نوزادان در هنگام قرارداد ۱۰ میلیون تومان در دو قسط با فاصله زمانی ۳ ماه است و هزینه سالانه ذخیره آن ۵۶۰ هزار تومان است.

مسئول بانک خون رویان هرمزگان با اشاره به اینکه زمان نگهداری خون بند ناف نوزاد۲۰ سال است، افزود: از خون بند ناف نوزاد برای درمان بیماری‌های مانند تالاسمی، سرطان‌های خونی، اوتیسم، بهبود فلج مغزی، دیابت و آلزایمر استفاده می‌شود.

کوهکن گفت: مراکز بانک خون بند ناف نوزاد در همه‌ی بیمارستان‌های هرمزگان مستقر هستند.

وی افزود: مادران باردار می‌توانند از ابتدای ماه نهم بارداری در این مراکز نام نویسی کنند.

مسئول بانک خون رویان هرمزگان گفت: خون باقیمانده در بند ناف و جفت نوزاد سرشار از سلول‌های بنیادی بسیار پرتوان و زنده است که بر اثر تکثیر‌های پی‌درپی دچار پیری نمی‌شوند و با تزریق و یا جایگزینی این سلول‌ها می‌توان به بهبودی سلول‌های آسیب‌دیده کمک کرد.

کوهکن افزود: نمونه گیری از دندان‌های شیری و مایع‌های آمنیوتیک جفت از برنامه‌های امسال بانک خون رویان هرمزگان است.

وی گفت: از پرده آمنیوتیک برای درمان زخم‌های سوختگی و زخم‌های عمیق استفاده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • پیام‌ها و پیامدهای عملیات «وعده صادق»/ اسرائیل و آمریکا تحقیر شدند
  • استولتنبرگ: آمریکا و متحدان اروپایی فقط وعده کمک به اوکراین داده‌اند
  • مشکل شیرخشک‌های یارانه‌ای تا یک ماه آینده برطرف می‌شود
  • دبیرکل ناتو وارد پایتخت اوکراین شد
  • چالش‌های جدی «وعده صادق» برای سامانه تدبیر آمریکا در منطقه
  • ویدئویی شگفت‌انگیز از صدای جوجه تیغی که شبیه گریه نوزاد است
  • عالم غرب مدرن وارد دوران بحران انحطاط خود شده است
  • زرشناس: عالم غرب مدرن وارد دوران بحران انحطاط خود شده است
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بند ناف نوزاد در هرمزگان
  • (تصاویر) زنان فوتبالیستی که مردان از بازی مقابل آنها می‌ترسیدند!