Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@09:44:46 GMT

هیچ جایگزینی برای آب نیست

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۱۷۷۶۴

هیچ جایگزینی برای آب نیست

سفیر آب و هوای اتحادیه اروپا با بیان اینکه هیچ جایگزینی برای آب وجود ندارد، گفت: یکی از مشکلاتی که منجر به هدر رفت آب می‌شود، نشت آب از لوله‌های آبی است، حتی در شهری مثل پاریس ۳۰ درصد آب به دلیل نشت آب از بین می‌رود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، الکساندر فرش امروز _دوشنبه بیست‌وششم اردیبهشت‌ماه_ در «نشست بین‌المللی شهر پایدار اصفهان» اظهار کرد: حقیقت آن است که هیچ جایگزینی برای آب وجود ندارد، بر اساس تحقیقات صورت گرفته در نقاطی از جهان، شهرها و کشورهایی دچار تنش آبی هستند، اما برخی از نقاط بیشتر در معرض این مشکل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این ارزش آب را به ما نشان می‌دهد که در این شهر در جایی شاهد سر سبزی با صفا ولی در فاصله نه چندان دور شاهد کویر هستیم.

سفیر آب و هوای اتحادیه اروپا تصریح کرد: باآنکه آب بسیار ارزشمند است، اما ما از آن به بدترین شکل استفاده می‌کنیم، یکی از مشکلاتی که منجر به هدر رفت آب می‌شود، نشت آب از لوله‌های آبی است، حتی در شهری مثل پاریس ۳۰ درصد آب به دلیل نشت آب از بین می‌رود.

فرش تاکید کرد: این مشکل جهانی است، اما راه حل‌های بهتری به جای استفاده از لوله‌های آهنی که زنگ می‌زنند در مکان‌هایی چون نیروگاه‌ها وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: در دومین سفرم به ایران، تحت تأثیر سیستم آبرسانی شهر یزد قرار گرفتم که ۲ هزار سال پیش ساخته شده و هنوز هم کار می‌کند، اما امروز زیر ساخت‌هایی را در زمینه آبرسانی می‌سازیم که بعد از ۳۰ سال فرسوده می‌شود.

سفیر آب و هوای اتحادیه اروپا ادامه داد: همیشه وقتی آب را انتقال می‌دهیم باید به نحوی با این موضوع رفتار کنیم که گویی داریم یک چیز بسیار ارزشمند را انتقال می‌دهیم بنابراین باید از بهترین مواد استفاده کنیم.

وی افزود: برای انتقال آب و ساخت لوله‌های آب با مواد مختلفی تحقیق کرده‌ایم، امروز برای ساخت لوله‌های آب از بتن، آهن، چدن و استیل استفاده می‌کنند که بتن دوام زیادی ندارند و فولاد و چدن هم خیلی گران است و زود خورده می‌شود، ولی ماده‌ای دیگر با نام )grpپلاستیک مسلح شده با پشم شیشه ) وجود دارد.

فِرش ادامه داد: ما پروژه‌های مختلفی را در ایران انجام دادیم که قدیمی ترین پروژه مربوط به سال ۱۹۷۵ است، پس ایران با این محصول آشنا است ولی ظاهراً خیلی متداول نیست.

وی با تاکید بر اینکه پروژه‌های زیر ساخت آبی مهمی در ایران در حال انجام است، مثل سیستم انتقال آب از خلیج فارس به یزد و.. خاطرنشان کرد: استفاده از grp در اجرای عملیات‌ها بسیار راحت است، چرا که می‌توان به میزان ۴۰ متر این لوله‌های grp را در داخل زمین قرار داد، بدون اینکه زمین را حفاری کنیم و لوله را قرار بدهیم.

وی تاکید کرد: اصفهان شهر بزرگ و تاریخی، مثل روم است و چون در روم نمی‌توانیم خیلی راحت سیستم آبی شهری را درست کنیم، ما راه حلی را اختراع کردیم که توانایی دارد در ۴۳ متر داخل زمین، لوله‌ای به قطر ۲ متر را کار بگذاریم.

کد خبر 575572

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر انرژی های تجدید پذیر شهر مدیریت شهری شهرداری اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق لوله های آب نشت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۷۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوت دو کارگر حین اجرای عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی در شیراز

سخنگوی شهرداری شیراز گفت: طی حادثه‌ای در عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی توسط پیمانکار، دو کارگر جانشان را از دست دادند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، رضا جاویدی، امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ با بیان اینکه اشاره به فوت دو کارگر حین حادثه‌ای که پیش از ظهر امروز رخ داده است، اظهار کرد: عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی در میدان دولت ابتدای بولوار میثم در حال انجام بود که سه کارگر پیمانکار طرف قرارداد شهرداری منطقه پنج حین انجام عملیات لوله‌گذاری در پی ریزش جداره مسیر حفاری در هنگام عملیات خاک‌برداری دچار حادثه شدند.

وی ضمن ابراز همدردی و تسلیت به خانواده داغدار کارگران فوت شده، افزود: با حضور به موقع نیروهای آتش‌نشانی یکی از کارگران، زنده از زیر خاک بیرون کشیده شد اما متأسفانه با وجود انجام عملیات، دو کارگر پیمانکار فوت کردند.

سخنگوی شهرداری شیراز با ابراز تأسف از وقوع این حادثه، ادامه داد: اجساد کارگران فوت شده با نظارت مقام قضائی جهت انتقال به پزشکی قانونی تحویل عوامل مربوطه شده است.

لازم به ذکر است که شهرداری شیراز در راستای توسعه شبکه دفع آب‌های سطحی به منظور جلوگیری از آب گرفتگی معابر و بر اساس برنامه‌ریزی‌ها و مطالعات انجام شده، اقدام به اخذ پیمانکار جهت اجرای پروژه لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی این محل کرده است.

کد خبر 748421

دیگر خبرها

  • 2 روش هوشمندانه برای ساخت شیرآب و شیر حمام با لوله PVC (فیلم)
  • پاکستان بر عزم خود برای اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید دارد
  • جایگزینی یک‌سوم آب مصرفی صنایع یزد با آب نامتعارف
  • خط لوله ۳۰۰ میلی‌متری آب شرب در خیابان علامه مجلسی اصلاح شد
  • خط لوله میلی‌متری ۳۰۰ آب شرب در خیابان علامه مجلسی اصلاح شد
  • فرونشست زمین و شکستگی لوله آب در خیابان علامه مجلسی
  • انواع اتصالات لوله داربستی و نکاتی که باید بدانید
  • ۲ کارگر حین عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی شیراز جان باختند
  • مرگ ۲ کارگر شهرداری شیراز
  • فوت دو کارگر حین اجرای عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی در شیراز