Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محمدابراهیم یخکشی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ساری با بیان اینکه استان از سال گذشته دچار کاهش بارندگی و آوردهای رودخانه‌ای شد، اظهار کرد: با توجه به ذخیره آب در مخازن سدها توانستیم از آن عبور کنیم ولی در سال آبی جاری و پیش‌بینی‌های هواشناسی به‌دلیل کاهش مخازن سدها وضعیت خوبی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه وضعیت منابع آب و بارش‌های گذشته نشان‌دهنده این است که سال خشک و سختی را پیش‌رو داریم و ضرورت دارد با همکاری مردم و همچنین توجه به توصیه‌ها بتوانیم از این سال سخت عبور کنیم،گفت: در مناطقی از پایین‌دست سد شهید رجایی بحث نوبت‌بندی آب کشاورزی در حال اجرا است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران بیان کرد: با همه کمبودها وظیفه ما این است بحث نوبت‌بندی تناوبی آب را در دستور کار داشته باشیم و وظیفه مردم هم بحث صرفه‌جویی است.

این مسؤول  با اعلام اینکه شرق استان نیز با وجود مشکلات کم‌آبی، در حال مدیریت است، تصریح کرد: حتی منطقه هراز و رودخانه‌ها نیز کم آب شدند که لازم است بحث آبیاری تناوبی به‌صورت نوبه‌ای را در دستور کار داشته باشیم.

یخکشی یادآور شد: درحال حاضر مشکلی برای کشت برنج نیست ولی با تداوم همین روند دچار مشکل می‌شویم.

وی اظهار کرد: موضوع مهم مدیریت مصرف، صرفه‌جویی آب، کشت گیاهان کم آب طلب و پرهیز از کشت دوم برنج و نوبت‌بندی در تقسیم آب از مسائل مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به کاهش روان‌آب در استان، خاطرنشان کرد: توسعه سدها، احداث کانال‌های مدرن و بهبود آب‌بندان‌ها می‌تواند در مواقع خشکسالی کمک کننده باشند که باید برای این حوزه‌ها اعتبارات ویژه‌ای در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: وضعیت منابع آبی مازندران سدهای مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۸۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید

ناوچه هلندی «ترومپ» پس از گذران یک ماه در دریای سرخ، این منطقه را ترک کرد و وارد بندر بمبئی در هند شد.

به نوشته روزنامه ایندین اکسپرس، این ناوچه هلندی برای چهار روز در آب‌های هند لنگر انداخت و در ۲۸ آوریل به سمت شرق آسیا روانه شد.

«ترومپ» یک ناوچه فرماندهی و دفاع هوایی است که توسط نیروی دریایی سلطنتی هلند مستقر شده و هدف آن «ارائه مسیری امن برای کشتی‌های باری که از منطقه دریای سرخ عبور می‌کنند» اعلام شده است.

این خبر در حالی منتشر شده که حملات ارتش یمن به کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی و همچنین درگیری میان نیروی دریایی یمن و کشتی‌های جنگی ائتلاف آمریکا و اروپا در منطقه شدت گرفته است.

پیش از هلند، فرانسه و آلمان نیز کشتی‌های جنگی خود را از منطقه خارج کرده بودند.

روز جمعه هم نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که ناو هواپیمابر یو اس اس دوایت دی آیزنهاور و ناوشکن یو اس اس گریولی پس از حدود چهار ماه حضور در دریای سرخ از کانال سوئز به سمت شرق مدیترانه عبور کرده‌اند.

دریاسالار «اچ. اچ. هرولد» این ناوچه هلندی گفت: «هلند یک کشور تجاری است و ما به تجارت آزاد برای رفاه کشور خود وابسته هستیم. تا به امروز، ۷۰ درصد از تجارت ما از طریق منطقه هند-پاسیفیک انجام می‌شود برای همین حفظ آزادی حمل‌ونقل بین‌المللی در مسیر‌های تجاری بی طرف در دریا، بسیار مهم است.»

گفته شده این ناوچه مجهز به تسلیحات مدرن و سیستم‌های سنسور مانند سیستم پرتاب عمودی، نیزه، پرتابه‌های اژدر و سیستم پرتاب طعمه است که در آوریل ۲۰۰۱ وارد نیروی دریایی سلطنتی هلند شد و در مارس ۲۰۰۳ به ماموریت رفت.

افسر فرماندهی این ناوچه نیز گفت «تهدید حوثی‌ها (انصارالله) از دریای سرخ آغاز می‌شود و تا خلیج عدن ادامه دارد که دریا را با اقیانوس هند متصل می‌کند».

وی افزود: «ما برای یک ماه در دریای سرخ بودیم و تهدید حوثی‌ها از دریای سرخ تا خلیج عدن است. حوثی‌ها غیرقابل پیش‌بینی هستند و علیه کشتی‌های مرتبط با اسرائیل عملیات انجام می‌دهند.»

این ناوچه به سنگاپور، هاوایی و جزایر کارائیب می‌رود و بعد از طریق کانال پاناما به هلند بازمی‌گردد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • برخی از شالیکاران محمودآبادی در انتظار دریافت سهمیه کود
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها
  • اجرای طرح زون بندی شبکه آب شوشتر
  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • پیشنهاد‌های مالی وسوسه کننده به شمسایی برای مصرف برنج + فیلم