Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@23:29:08 GMT

کک اسفنجی وارد سبد محصولات نفتی ایران می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۱۹۴۴۳

کک اسفنجی وارد سبد محصولات نفتی ایران می‌شود

مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس از امضای قرارداد پروژه کک سازی تغییر الگوی پالایشی در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا از هرمزگان، هاشم نامور با حضور در غرفه انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اهداف و برنامه های پژوهشی برای تحقق شعار سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین چیست؟ گفت: ما دقیقاً در چارچوب شعار سال حرکت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتدا در ساختار سازمانی نسبت به ایجاد یک دیسیپلین و ساختار دانش بنیان اقدام و اداره جدیدی در این رابطه تأسیس کردیم ضمن اینکه پروژه بزرگی تعریف کردیم که هم دارای تولید، هم دانش بنیان و هم اشتغال آفرین است.

نامور ادامه داد: ما پروژه کک سازی «تغییر الگوی پالایشی» را طراحی کردیم. در این پروژه نفت کوره را که به صورت خام به خارج از کشور صادر می شود،  به کک اسفنجی تبدیل می کنیم. کک اسفنجی مورد نیاز صنایع آلومینیوم کشور است و در حال حاضر از خارج وارد شده و در کشور تولید نمی شود. کشور وابسته به خارج است، ارز کشور خارج می شود و در شرایط خاص بخصوص در زمان تحریم پاشنه آشیل است. در زمان تحریم تهدید کرده بودند که اجازه واردات کک اسفنجی را به ایران نخواهیم داد در نتیجه صنایع آلومینیومی ما دچار مشکل می شود.

وی با اشاره به پیشرفت این پروژه گفت: برای پیشرفت پروژه، الگوی پالایشی را تغییر دادیم یعنی به جای آنکه برش یا مواد نفتی تولید کنیم تبدیل به تولید کک اسفنجی کردیم. برای اولین بار یک پروژه با این عظمت تمامی مراحل آن از مطالعات امکان سنجی تا مطالعات مفهومی و طراحی بنیادین و تفصیلی و اجرا توسط پیمانکاران، مشاوران، مهندسان داخلی انجام می شود که باعث تقویت روحیه اعتماد به نفس و خودباوری کارشناسان داخلی خواهد شد.

نامور ابراز امیدواری کرد که به زودی شاهد امضای قرارداد پروژه کک سازی خواهیم بود و تلاش داریم طی چند ماه آینده قرارداد اجرایی این پروژه را امضا کنیم.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اعتماد به نفس ایران صنعت نفت برنا کک اسفنجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۹۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: طوفان و بارندگی‌های اخیر که می‌توان گفت در تاریخ خوزستان بی سابقه بوده، خسارات سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.

به گزارش تسنیم، مسعود اسدی اظهار کرد: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و درخوشبینانه‌ترینحالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند

دیگر خبرها

  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است