Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «سید اسماعیل کفایتی» در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دولت برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برنامه دارد در مناقصه‌های ترک تشریفات برای این شرکت‌ها را لحاظ کند، اظهار کرد: هم‌اکنون شرکت‌های دانش‌بنیان به اعتبار و منابع اولیه نیاز دارند که به نظر می‌رسد باید در این زمینه از آنها حمایت بیشتری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه هم‌اکنون برای توسعه فعالیت‌های پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت و گاز باید فرهنگ‌سازی شود، ‌افزود: بسیاری از مجموعه‌های دولتی و خصوصی فعال در صنعت نفت هنوز با توانایی‌های پارک آشنا نیستند، درحالی‌که می‌توانیم روند همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش‌های مختلف صنعت نفت و گاز  سرعت بخشیم.

ضرورت تدوین قوانین جدید برای مجموعه‌های دانش‌بنیان در مجلس‌ شورای‌ اسلامی

رئیس پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت ادامه داد: به نظر می‌رسد باید قوانین جدید برای مجموعه‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علمی و فناوری کشور در مجلس‌ شورای‌ اسلامی تصویب شود، زیرا قوانین شفافی در این بخش وجود ندارد.

کفایتی به توانایی‌های شرکت‌های حاضر در بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی اشاره و تصریح کرد: نمایشگاه امسال آیینه تمام‌نمای بی‌تأثیری تحریم‌ها در سال‌های اخیر است زیرا سازندگان داخلی در این سال‌ها به‌خوبی توانستند خود را به بدنه کارشناسی صنعت نفت ثابت کنند.

وی با اشاره به جنبه تسهیلگری پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت در زمینه ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و بدنه صنعت نفت، گفت: باید فرآیندهای اعتمادسازی بین این دو بخش افزایش یابد و پارک در این زمینه تلاش می‌کند پیشتاز باشد.

رئیس پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت و گاز ادامه داد: قرارداد احیای چاه‌های نفت و گاز برای افزایش تولید آنها با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان به‌زودی امضا می‌شود، همچنین در ایام نمایشگاه بین‌المللی نفت تفاهم‌نامه‌های خوبی با شرکت‌های نفتی همچون شرکت مناطق مرکزی ایران، شرکت نفت و گاز خزر و مناطق نفت‌خیز جنوب امضا شده است.

تقاضای قطر، روسیه و چین برای سرمایه‌گذاری در بخش فناوری و نوآوری صنعت نفت ایران

کفایتی ضمن اشاره به استقبال سرمایه‌گذاران از کشورهای قطر، روسیه و چین برای سرمایه‌گذاری در پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت و گاز، گفت: تمایل داریم در این زمینه با سرمایه‌گذاران داخلی برای رسوب فناوری در صنعت نفت بیشتر همکاری کنیم.

وی اظهار کرد: در بخش احیای چاه‌های نفت و گاز هم‌اکنون به ۷۵۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری نیاز است که شرکت‌های روس برای حضور در این بخش ابراز علاقه کرده‌اند، ضمن آنکه هم‌اکنون در این زمینه در حال رایزنی با یکی از بانک‌های بزرگ قطر هستیم.

رئیس پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت و گاز از امضای قرارداد شرکت‌های ملی نفت ایران و اوتی‌سی برای ساخت ۱۴ توربوکمپرسور که سالانه ۲.۲ میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی به همراه دارد، خبرداد و گفت: سالانه به ارزش چند میلیارد دلار گازهای همراه نفت در کشور سوزانده می‌شود که با به‌کار گیری توربوکمپرسورهای ساخت داخل در طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه نفت و مشعل، صرفه‌جویی ارزی زیادی خواهیم داشت.

برچسب‌ها روسیه قطر چین دولت نفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه قطر چین روسیه قطر چین دولت نفت پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت و گاز شرکت های دانش بنیان هم اکنون شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۰۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است

️مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی گفت: جلوگیری از برداشت‌های غیر مجاز، اضافه برداشت‌ها و همچنین ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی در جامعه اهمیت فراوان دارد چرا که آب سرمایه ملی است که حفظ آن همت و همراهی جامعه و سایر دستگاه‌های مرتبط را در اجرای برنامه‌ها می طلبد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، مجید رستگاری امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در اولین جلسه کمیته راهبری طرح احیاء و تعادل بخشی شرکت آب منطقه ای آذربایجان‌غربی خواستار تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف طرح تعادل بخشی شد.

وی خواستار تلاش مضاعف و پیگیری های لازم در جهت تحقق اهداف برنامه عملیاتی طرح احیا و تعادل بخشی سال جاری و حفظ آب در آبخوان با هدف به تعادل رسانیدن وضعیت آبهای زیر زمینی استان شد.

️مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی تحقق برنامه های طرح تعادل بخشی را در راستای نجات آب و منابع آبی بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در این راستا جلوگیری از برداشت‌های غیر مجاز، اضافه برداشت‌ها و همچنین ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی در جامعه اهمیت فراوان دارد چرا که آب سرمایه ملی است که حفظ آن همت و همراهی جامعه و سایر دستگاه‌های مرتبط را در اجرای برنامه‌ها می طلبد.

️رستگاری افزود: با اجرای برنامه های عملیاتی و برش‌های استانی طرح احیا و تعادل بخشی، می‌توان آب بیشتری را به بخش صنعت استان تخصیص دهیم که به مراتب بازدهی و اشتغال بیشتری به همراه خواهد داشت.‌

وی همچنین از مدیران امور خواست با تجهیز چاه‌های مجاز به ابزار اندازه گیری، چاه‌هایی که بیشترین ضرر را به آبخوان‌های استان وارد می کنند را شناسایی و در اولویت قرار دهند.

️مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی در ادامه گفت: حفظ آبخوان‌ها مهم و برای استان حیاتی‌است و همه با هم باید در حفظ و نگهداری آبخوان‌ها تلاش کنیم و برخورد جدی‌تری با کسانی که برداشتهای بی‌رویه می کنند، انجام شود.

کد خبر 749480

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان