Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «طرفداری»
2024-04-27@20:31:54 GMT

فروش چلسی باری دیگر در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۲۱۲۳۵

دولت بریتانیا هنوز فروش باشگاه چلسی به کنسرسیوم تاد بولی را تایید نکرده است

فرایند فروش باشگاه چلسی در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است. دولت بریتانیا ادعا کرده است که آبراموویچ بر خلاف ادعایش خواهان بازپرداخت قرض‌های به باشگاه چلسی است.
 

تاد بولی، قرارداد خرید باشگاه چلسی را امضا کرد


طرفداری | به نقل از آسوشیتد پرس، رومن آبراموویچ اجازه ندارد از درآمد‌های حاصل از فروش باشگاه چلسی، سود ببرد زیرا او تحریم شده است و دارایی‌هایش به دلیل ارتباط او با ولادمیر پوتین، مسدود شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نهایی شدن فرایند فروش چلسی طبق مجوزی که این باشگاه برای ادامه فعالیتش دریافت کرده است، به تایید دولت بریتانیا نیاز دارد. این مجوز دو هفته دیگر (31 می) به پایان می‌رسد و اگر تا آن زمان فرایند فروش چلسی تکمیل نشده باشد، ادامه فعالیت این باشگاه به خطر می‌افتد.

باشگاه چلسی در این ماه بیانیه‌ای را از سوی یکی از سخنگو‌های رومن آبراموویچ که نامش نیز فاش نشده است، منتشر کرد. به گفته او، رومن آبراموویچ درخواستی برای بازپرداخت بدهی 1.6 میلیارد پوندی‌ که چلسی به او دارد، نخواهد داشت. اما دولت همچنان می‌خواهد مطمئن شود که چیزی از درآمد‌های حاصل از فروش به آبراموویچ نرسد. آبراموویچ قبل‌تر گفته بود که امیدوار است درآمد‌های حاصل از فروش 2.5 میلیارد پوندی چلسی صرف امور خیریه برای کمک به قربانیان جنگ در اوکراین شود. دولت خواهان تضمین‌هایی در این‌باره است که آبراموویچ در این موسسه خیریه نقشی نخواهد داشت.
 

رومن آبراموویچ شایعات را تکذیب کرد؛ نه مبلغی درخواست شد، نه سنگ اندازی در کار بود


حال دولت بریتانیا نگران است که فرایند فروش 4.25 میلیارد پوندی چلسی به دلیل مخالفت رومن آبراموویچ با ساختار تعیین شده برای فروش این باشگاه، به خطر بیافتد. پیشنهاد دولت برای تکمیل فروش چلسی، یک فرایند دو مرحله‌ای است که در آن 2.5 میلیارد پوند از درآمد‌ حاصل از فروش چلسی در یک حساب امانی سپرده شود و تا زمانی که اطمینان حاصل شود که این مبلغ به یک موسسه خیریه برای حمایت از قربانیان جنگ روسیه و اوکراین صرف می‌شود، در این حساب نگهداری شود.
 

دردسر جدید در فرایند فروش چلسی؛ آبراموویچ خواستار باز پس گیری بدهی 1.6 میلیارد پوندی


اما این فرایند با مخالفت از سوی ساختار مدیریتی چلسی روبرو شده است. شرکت مادر چلسی (Fordstam Ltd) 1.6 میلیارد پوند (درست به اندازه بدهی‌ چلسی به رومن آبراموویچ) به شرکت (Camberley International Investments) در آمریکا که مشکوک به ارتباط با رومن آبراموویچ است، بدهی دارد. به همین خاطر دولت بریتانیا ادعا کرده است که آبراموویچ خواهان به دست آوردن قرض‌هایش به چلسی از این طریق است. دولت بریتانیا هیچ تضمین قانونی برای آنکه در نهایت پول حاصل از فروش چلسی به دست آبراموویچ نرسد، نمی‌بیند.

گفتنی است رومن آبراموویچ تاکید کرده است که این موسسه خیریه یک سازمان مستقل خواهد بود و او ارتباطی با رئیس آن ندارد.

اخبار داغ 

رکنا برگشت گل مدرسه ای در ۱۱ ثانیه؛ یک گل مشترک از سه تعویضی گل گهر فریبرز محمودزاده: سیاوش یزدانی می تواند به استقلال برگردد واکنش مایک منیان به گل انفرادی و زیبای تئو هرناندز: حتی مسی چنین گلی نزده بود اشک های پائولو دیبالا بابت جدایی از یوونتوس / عکس

منبع: طرفداری

کلیدواژه: رومن آبراموویچ دولت بریتانیا میلیارد پوندی حاصل از فروش فرایند فروش باشگاه چلسی فروش چلسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۱۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی به کمک می‌کند؟

مرتضی تقوایی نائب رئیس هیئت مدیره انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان خراسان رضوی و مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان فعال در زمینه هوش مصنوعی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا پیرامون استفاده از هوش مصنوعی در بهینه‌سازی مصرف انرژی گفت: بعضی صنایع ساده هستند و نیاز به هوش پیچیده‌ای ندارد، هوش مصنوعی یا «تحقیق در عملیات» در اکثر صنایع بزرگ پالایشگاه، معادن سیمان، فولاد و آب که پیچیدگی دارد قابل استفاده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: بهینه‌سازی مصرف انرژی در سه محور تجهیزات محور، فرایند محور و بهره‌برداری قابل انجام است. در ابتدا تجهیزاتی که در فرایند، انرژی برهستند و صنایع بالا دستی با آن مواجه می‌شوند انتخاب و با در نظر گرفتن مکمل‌های تجهیزات، مصرف آن نسبت به حالت عادی کمتر می‌شود که آب، برق، گاز، صنایع معدنی و خانگی را شامل می‌شود.

وی در ادامه افزود: مورد بعدی فرایند محوراست یعنی افزایش بهره‌وری انرژی با بهینه سازی فرایند‌ها که در صنایع فرایندی مثل آب، پتروشیمی، پالایشگاه کاربرد دارد به این صورت که با چه فرایندی برق یا آب برسانیم که هدررفت کمتر و فرآیند بهینه‌ای باشد که هر دو در بهره برداری تاثیر دارد.

تقوایی بیان کرد: باتوجه به بزرگی داده‌ها در صنایع تصمیم گیری برای اپراتور سخت است که در زمان‌های بحران بهترین تصمیم را بگیرد، اما با استفاده از هوش مصنوعی این اتفاق به سرعت و در کسری از ثانیه می‌افتد مثلا در صنعت آب در ابتدا بهره برداری با کیفیت خوب باید صورت انجام شود و پس از آن بهینه سازی مصرف انرژی صورت بگیرد.

وی در ادامه گفت: همین اتفاقات در صنعت برق، گاز و در صنایع معدنی رخ می‌دهد چون تعداد پارامتر‌هایی که باید برای تصمیم گیری شود زیاد است و ذهن انسان کشش این تعداد داده را ندارد که بتواند بر مبنای آن بهترین تصمیم را بگیرد. بنابراین هوش مصنوعی می‌تواند با انجام اولویت‌بندی‌های مورد نظر در آن صنعت بهترین تصمیم را بگیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: مثلا اولویت اول تامین آب است به طوری‌که درابتدا بتوانیم آب با کیفیتی را تهیه کنیم و پس از آن با نگهداری مناسب بهره برداری بهتر هم صورت بگیرد و در نهایت با تحقق این موارد انرژی بهینه مصرف شود. برای شهر بزرگی مثل مشهد ۷۰۰ هزار معادله در ۷۰۰ هزار متغیر وجود دارد که ذهن انسان امکان حل همچین موردی را ندارد . هوش مصنوعی عملا با سیستم‌هایی مثل «دی اس اس» (سیستم‌های تصمیم یار) به اپراتور کمک می‌کند که در هر لحظه تصمیم بهینه بگیرد؛ یعنی بر اساس توان هوش مصنوعی و پارامتر‌های موجود به مدیریت شرایط بحران کمک می‌کند که بتواند در هر شرایطی اولویت‌های تعیین و در نهایت انرژی تامین کند.

تقوایی در ادامه بیان کرد: بهره‌برداری تقریبا اثری یک دهم نسبت به دو مورد تجهیزات و فرایند دارد یعنی هرچقدر فرایند و تجهیزات خوبی داشته باشیم ولی بهره برداری خوبی نداشته باشیم باز هم انرژی بالایی مصرف کردیم.  

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه اگر بهره‌برداری خوبی داشته باشیم نتایج بسیار خوبی نیز مشاهده می‌کنیم افزود: این نتایج مثبت شامل بازگشت سرمایه در کمتر از۶ماه است، چون استفاده از هوش مصنوعی در فرآیند پارامتر‌ها‌ی زیادی علاوه بر انرژی بهینه را می‌کند و در نهایت باعث نتیجه مطلوب و رضایت بهره بردار و مصرف بیهنه انرژی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • میزبانی سه تیم در جام حذفی در هاله‌ای از ابهام!
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • هاله غریط استعفا داد + جزئیات
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه از سمت خود استعفا کرد
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی کمک می‌کند؟
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی به کمک می‌کند؟