Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی زمزمه های جهانی کمبود غلات و مواد غذایی و افزایش چشمگیر بهای گندم و تصمیم هند مبنی بر اعمال محدودیت بر صادرات این محصول، آمریکا از دولت دهلی نو خواست در این مورد بازنگری کند و مانع تشدید بیشتر کمبود مواد غذایی شود.

به گزارش روز سه‌شنبه ایران اکونومیست به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، قیمت جهانی گندم در گرماگرم بحران اوکراین بیش از ۴۰ درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوکراین و روسیه تا پیش از جنگ با تامین بیش از ۳۰ درصد تولید جهانی گندم، بخش عمده ای از صادرات این محصول را بر عهده داشتند.

اما در پی بروز جنگ در اوکراین و پس از آنکه دهلی نو در تاریخ ۱۳ مه (۲۳ اردیبهشت) سیاست صادرات گندم خود را تغییر داد، واشنگتن از هند می‌خواهد محدودیت‌های اعمال شده خود را بر صادرات گندم بازنگری کند.

«لیندا توماس گرینفیلد» سفیر آمریکا در سازمان ملل در یک نشست مطبوعاتی درباره امنیت غذایی جهانی گفت: ما کشورها را تشویق می‌کنیم که صادرات را محدود نکنند، زیرا این امر کمبود مواد غذایی را تشدید می‌کند.

«تام ویلسک» وزیر کشاورزی آمریکا نیز دیروز دوشنبه ضمن ابراز نگرانی عمیق نسبت به اعمال محدودیت بر صادرات گندم از سوی هند، گفت: آنچه ما به آن نیاز داریم شفافیت در بازار و رساندن کالا به نیازمندان است.

انتقاد آمریکا از محدودیت های صادرات گندم هند چند روز پس از محکومیت شدید این اقدام دولت دهلی نو از سوی "گروه هفت" صورت می گیرد. «جم اوزدمیر» وزیر کشاورزی آلمان روز یکشنبه از هند خواست تا مسئولیت خود را به عنوان یکی از اعضای گروه ۲۰ بپذیرد.

اما هند ضمن رد انتقاد شرکای غربی خود، هدف از محدودیت های صادرات گندم را حفظ امنیت غذایی دانسته است.

دهلی نو استدلال می کند که تصمیم برای تنظیم صادرات گندم نه تنها به امنیت غذایی و کنترل تورم کمک می کند، بلکه از احتکار آن نیز جلوگیری به عمل می آورد.

پیش از آغاز اعمال محدودیت بر صادرات گندم، هند اهداف صادراتی خود را برای سالجاری از هفت میلیون تن در سال گذشته به ۱۰ میلیون تن تعیین کرده بود.

اما پس از آنکه این کشور جنوب آسیا گرمترین ماه مارس خود را در ۱۲۲ سال گذشته تجربه کرد؛  عاملی که تاثیر چشمگیری بر محصولات کشاورزی داشته است، تصمیم به بازبینی میزان صادرات گندم خود گرفت.

 

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اوکراین ، هند ، گندم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اوکراین هند گندم صادرات گندم بر صادرات دهلی نو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۱۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رولکس ؛ نسخه «چه کسی اهمیت می دهد» (+عکس)

عصر ایران - کولت (Colette)، یک بوتیک معروف فرانسوی بود که طی همکاری با مد پاریس (Mad Paris)، شرکتی متخصص در زمینه سفارشی سازی ساعت های لوکس، نسخه ای تولید محدود از ساعت مچی رولکس میلگاس را ارائه کرد.

این پروژه که به نام "نسخه چه کسی اهمیت می دهد" (Who Cares Edition) شناخته می شد، شامل یک ساعت مچی از جنس فولاد ضد زنگ می شد. ویژگی منحصر به فرد این نسخه تولید محدود صفحه ای سفید با نوشته آبی رنگ "چه کسی اهمیت می دهد، من دیگر دیر کردم" و مجموعه ای از اعداد به هم ریخته بود. از دیگر نکات قابل توجه درباره این ساعت استفاده از عقربه ثانیه شمار به شکل یک آذرخش بود.

ساعت مچی رولکس میلگاس در سال 1956 معرفی شد. این مدل نام خود را از واژه لاتین Mille به معنای هزار و Gauss، واحد میدان مغناطیسی وام گرفته است. این ساعت برای پاسخ به خواسته های جامعه علمی طراحی شده و می تواند در برابر میدان های مغناطیسی تا 1000 گاوس مقاومت کند. مقاومت باورنکردنی در برابر تداخلات مغناطیسی که از موتور ساعت محافظت می کند، نوآوری اصلی در این مدل است.

رولکس میلگاس با استفاده از فولاد ضد زندگ پولیش خورده 904ال ساخته می شود. این آلیاژ در برابر خراش و خوردگی بسیار مقاوم است.

تولید "نسخه چه کسی اهمیت می دهد" رولکس میلگاس توسط مد پاریس و کولت به پنج ساعت مچی محدود شد که در زمان عرضه برچسب قیمت 18200 دلاری را یدک می کشیدند.

 

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ام ‌بی اند اف ؛ 550 هزار دلار برای یکی از متفاوت ترین ساعت های جهان (+فیلم و عکس)

دیگر خبرها

  • تجدید میثاق جامعه کارگری و کارفرمایی گناوه با آرمان های شهدا
  • اوکراین تانک‌های آبرامرز آمریکا را از میدان جنگ خارج می‌کند
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • رولکس ؛ نسخه «چه کسی اهمیت می دهد» (+عکس)
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • تجدید عهد با شهدای پهلوان
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • ستاره سابق رئال: رفتم چون دیگر فوتبال را نمی‌خواستم