Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، روزنامه ایران نوشت: آمریکایی‌ها بازهم درخصوص مسائل داخلی ایران مواضع مداخله‌جویانه اتخاذ کردند، با این تفاوت که مواضع اخیر آنها بیشتر ناشی از ناتوانی آنها است. سخنگوی وزارت خارجه ایالات‌متحده در توئیتی نوشته است: «معترضان شجاع ایرانی برای دفاع از حقوق خود می‌ایستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم ایران این حق را دارند که دولت خود را پاسخگو بدانند. ما از حقوق آنها برای تجمع مسالمت‌آمیز و آزادی بیان به صورت حضوری، مجازی و بدون ترس از خشونت و انتقام حمایت می‌کنیم.» این توئیت در واکنش به چند تجمع پراکنده در برخی شهرستان‌ها نسبت به افزایش قیمت‌ها انجام شده است. سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به این ذوق‌زدگی بی‌حاصل امریکا گفت: واکنش امریکا نشان می‌دهد مصون‌سازی و مردمی‌سازی اقتصاد که دولت در پیش گرفته است، موجب نگرانی آنها شده است. مسیر دولت برای خنثی‌سازی و بی‌اثر کردن تحریم‌ها و جدا کردن اقتصاد کشور از دلار مسیری قطعی است. وی تأکید کرد: ایران فشار حداکثری را به شکست کشانده است و ایالات‌متحده باید به جای دخالت‌هایی که همواره به خجالت می انجامد به حاکمیت ملی ایران احترام بگذارد.

تلاش ناکام غرب علیه ایران

امریکایی‌ها سال‌‌ها به دنبال تضعیف حاکمیت با حمایت از آشوب‌های خیابانی و در نتیجه تغییر نظام سیاسی ایران بوده‌اند و برای رسیدن به این مقصود از جنگ ترکیبی اعم از نبرد سیاسی، اقتصادی، اطلاعاتی و حتی ابزارهای نظامی استفاده کرده‌اند. نقطه اوج این جنگ ترکیبی را می‌‎توان در کارزار فشار حداکثری این کشور با نقش‌آفرینی اتاق فکرهای امریکایی همراه با نقش‌آفرینی جدی دستگاه‌های امنیتی کشورهای معاند و نقش ویژه خزانه‌داری امریکا  که به مرحله اجرا رسید، ملاحظه کرد. از اردیبهشت سال ۱۳۹۷ ایالات‌متحده با خروج یک‌جانبه از توافق ۲۰۱۵ و بستن گلوگاه‌های اقتصادی و فشار بر سایر کشورها برای صفر کردن همکاری خود با تهران، تلاش داشت تا ایران را در دوگانه تسلیم یا جنگ قرار دهد. با وجود ضعف‌های قابل‌توجه دولت گذشته اما قوه عاقله نظام توانست با هدایتگری در این مسیر مانع از تسلیم کشور به پروژه امریکایی‌ها شود. انتخابات سال ۱۴۰۰ و تغییر گفتمان کشور به طور کامل ایالات‌متحده را از ثمربخش بودن فشار حداکثری ناامید کرد. این مسأله باعث شد تا مقامات این کشور بارها در سخنان رسمی خود به شکست فشارحداکثری و افزایش قدرت و بازدارندگی تهران اعتراف کنند.

دولت مردمی خنثی‌کننده پروژه دشمن

در چنین شرایطی اصلاحات اقتصادی در دولت سیزدهم کلید خورد تا آثار هرگونه وابستگی کشور به نتایج مذاکرات کاهش یابد. مقامات غربی که تصور می‌کردند اتفاقاتی مانند فاجعه پاتک شبانه دولت پیشین به مردم در گران کردن بنزین و اتفاقات پس از آن می‌تواند تکرار شود، خود را برای آشوب و ناامنی در ایران و تضعیف تیم مذاکره‌کننده کشورمان در بیرون از مرزها آماده کرده بودند. با این وجود صحبت‌های رودرروی رئیس دولت، معاونان و وزرای اقتصادی با مردم و آگاه‌سازی نسبت به فواید این طرح، در کنار واریز زودهنگام یارانه‌ها به حساب مردم، باعث شد جامعه با اطمینان خاطر با این طرح روبه‌رو شود.

این وضعیت قبلاً نیز در ارتباط با حمله سایبری به جایگاه‌های سوخت، منجر به همراهی مردم با دولت شده بود. قطع توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت سراسر کشور به دلیل «حمله سایبری» به سامانه هوشمند سوخت با تدبیر رئیس‌جمهور همراه بود. آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس‌‌جمهور به سرعت سخنرانی خود در نشست همسایگان افغانستان را لغو و به منظور بررسی وضع عملیاتی کردن جایگاه‌های عرضه سوخت در سراسر کشور و بررسی مشکل پیش آمده به وزارت نفت رفت. این همراهی دولت با مردم سبب شد جامعه نیز با درک شرایط پیش آمده، نهایت همکاری را با مسئولان از خود نشان دهد.

مأموریت دو اروپایی برای سازماندهی آشوب

ارز ترجیحی منجر به افزایش فساد و قاچاق شده بود و حتی در صورت عدم اقدام به‌موقع دولت نسبت به سرنوشت آن، می‌توانست به کمبود بسیاری از کالاهای اساسی در کشور به دلیل شرایط ویژه جهانی کشیده شود. همین امر به اجرای طرح حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و پرداخت یارانه نقدی طبق بودجه مصوب در مجلس برای سال‌جاری منتهی شد. به همین دلیل کشورهای معاند آخرین تلاش‌های خود برای ایجاد هرج و مرج در کشور را به کار بستند که با هوشیاری نهادهای ذیربط روبه‌رو شدند. در همین خصوص هفته گذشته وزارت اطلاعات با صدور اطلاعیه‌ای، از بازداشت دو فرد اروپایی سازمان‌دهنده آشوب و بی‌نظمی خبر داد. بنا به گفته این وزارتخانه، دو فرد اروپایی که با هدف سوء‌استفاده از مطالبات بحق برخی از صنوف و اقشار کشور و تغییر جهت مطالبات عادی به آشوب، بی‌نظمی اجتماعی و بی‌ثبات‌سازی جامعه وارد کشور شده بودند، شناسایی و بازداشت شدند. این افراد مأموریت داشتند با توجیه، هدایت، شبکه‌سازی و مرتبط‌سازی افراد و شبکه‌های آلوده داخلی، بر مشکلات و مطالبات اقشار شریف و زحمتکش جامعه اشراف پیدا کرده و با منحرف‌سازی مطالبات و مرتبط‌سازی گروه‌های متصل به خود، جامعه را با موج سهمگینی از تخریب و شرارت و ناامنی مواجه نمایند. از همین رو به  نتیجه نرسیدن طرح‌های دشمنان را می‌توان اصلی‌ترین دلیل عصبانیت این روزهای مقامات غربی و بخصوص کاخ سفید دانست.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت خارجه آمریکا دولت مردمی آشوبگری روزنامه ایران ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۱۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه وزارت خارجه مصر درباره دیدار شکری و امیرعبداللهیان

وزارت خارجه مصر اعلام کرد وزیر خارجه این کشور در دیدار با همتای ایرانی درباره آتش‌بس غزه گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد: سامح شکری، وزیر خارجه این کشور در دیدار با حسین امیرعبداللهیان، همتای ایرانی خود بر تمایل قاهره برای آتش‌بس و تبادل اسرا و رسیدن به توقف کامل و دائم جنگ در غزه تاکید کرد.

طبق بیانیه وزارت خارجه مصر، وزیر خارجه این کشور خواهان تشویق کشورها برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین با هدف تقویت تلاش‌ها برای تشکیل کشور فلسطین بر اساس راه حل ۲ دولت تاکید کرد.

طبق گزارش الجزیره، در بیانیه وزارت خارجه مصر آمده است: شکری با همتای ایرانی خود برای ادامه مذاکره و گفت‌وگو جهت حل تمام مسائل موجود و در راستای تلاش برای عادی‌سازی روابط بین 2 کشور توافق کردند.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه که برای شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول پایتخت گامبیا به سر می‌برد و «سامح شکری» وزیر خارجه مصر دیدار کردند.

در این دیدار، طرفین در خصوص آخرین روند تلاش‌های فی مابین برای ارتقای روابط دوجانبه و همچنین آخرین تحولات منطقه به خصوص اوضاع فلسطین و غزه و تلاش‌های جاری برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

وزیران امور خارجه ایران و مصر در ابتدای این ملاقات ضمن ابلاغ سلام‌ها و درودهای گرم روسای جمهور ۲ کشور به یکدیگر،  اهتمام ویژه سران ۲ کشور برای پیگیری تقویت روابط فیمابین را مورد تاکید قرار دادند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • کره جنوبی سطح هشدار خود را در ۵ سفارتخانه افزایش داد
  • بیانیه وزارت خارجه مصر درباره دیدار شکری و امیرعبداللهیان: دو طرف در راستای تلاش برای عادی‌سازی روابط بین ۲ کشور توافق کردند
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • آرزوی سه ساله تامین زمین در طرح نهضت ملی مسکن شیراز
  • بیانیه وزارت خارجه مصر درباره دیدار شکری و امیرعبداللهیان
  • آرزوی زیبای طراح ایرانی شرکت BMW، مردم ایران را احساسی کرد | فیلم
  • پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین آزادی بیان برافتاده است
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به برچسب «یهودستیزی» زدن به دانشجویان آمریکایی
  • دولت ترینیداد و توباگو کشور فلسطین را به رسمیت شناخت