Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیسیون جهش و رونق تولید مجلس از وضعیت اتصال دستگاه‌ها به درگاه ملی مجوزها را گزارش داده است.

 

۲۳ فروردين ماه آقای قالیباف رئیس مجلس، به دستگاه‌ها هشدار داد اگر تا بیستم اردیبهشت ماه به درگاه ملی مجوز‌ها متصل نشوند، مجلس برای آنها گزارش تدوین می‌کند و به قوه قضائیه می‌فرستد؛ این مهلت سه شنبه هفته پیش به پایان رسیده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در گزارش نظارتی‌اش، از عملکرد وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها را در اتصال به «درگاه ملی مجوزهای کشور» آمار داده.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: در بخش مشاغل خانگی(حوزه مختلف مانند کشاورزی، صنعت، میراث و فرهنگی) از مجموع ۴۸۵ عنوان مجوز مصوب، ۳۸۲ مجوز به درگاه ملی مجوز‌های کشور متصل شده‌اند؛ اما از ۲۱ مجوز مرتبط با بخش مشاغل خانگی حوزه غذا و دارو، تاکنون هیچ کدام به تصویب هیئت مقررات زدایی نرسیده و به درگاه ملی متصل نشده‌اند.

به غیر از حوزه مشاغل خانگی، از ۲۸۹ عنوان مجوز مصوب، ۷ مجوز تاکنون به درگاه ملی صدور مجوز‌ها اتصال پیدا نکرده‌اند.

سازمان صدا و سیما: از ۱۰ عنوان مجوز مصوب، همه به درگاه ملی مجوزها متصل شده‌اند.

سازمان ملی استاندارد، وزارت نفت و وزارت آموزش و پرورش: از ۵ عنوان مجوز مصوب هر کدام از آنها، همه به درگاه ملی مجوزها متصل شده‌اند.

وزارت راه و شهرسازی: از ۱۰۵ عنوان مجوز مصوب، ۳۴ مجوز تاکنون به درگاه ملی صدور مجوز‌ها اتصال پیدا نکرده‌اند.

وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی: از ۵۴ عنوان مجوز مصوب، ۳ مورد به درگاه ملی صدور مجوز‌ها اتصال پیدا نکرده‌اند.

وزارت امور اقتصادی و دارایی: از ۵۴ عنوان مجوز مصوب، ۱۰ مجوز به درگاه ملی صدور مجوز‌ها متصل نشده‌اند.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات: از ۳۵ عنوان مجوز مصوب، ۱۱ مجوز تاکنون به درگاه ملی صدور مجوزها اتصال نیافته‌اند.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری: از ۸ عنوان مجوز‌ مصوب، ۳ مجوز به درگاه ملی صدور مجوزها متصل نشده‌اند.

وزارت ورزش و جوانان: از ۵ عنوان تعداد کل مجوز‌های مصوب، ۳ مجوز اتصال پیدا کرده‌اند.

معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور: از ۲ مجوز مصوب، فقط یک مجوز متصل شده است.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: از ۱۶ مجوز مصوب، همه آنها «ناقص» به درگاه ملی مجوز‌ها اتصال پیدا کرده‌اند.

سازمان حفاظت محیط زیست: از ۸ مجوز مصوب، همگی «ناقص» به این درگاه متصل شده‌اند.

سازمان انرژی اتمی: از تعداد کل ۴۵ عنوان مجوز مصوب، ۲۶ مجوز به درگاه ملی متصل شده است، و ۱۹ مجوز نیز به صورت ناقص به درگاه ملی متصل شده اند.

 

وزارت نیرو: از تعداد کل ۱۹ مجوز مصوب، ۱۵ مجوز به درگاه ملی متصل شده اند و اتصال ۴ مجوز نیز به صورت ناقص صورت گرفته است.

وزارت صنعت، معدن و تجارت: از تعداد کل ۵۲ مجوز مصوب، ۳۲ مجوز به درگاه ملی متصل و ۳ مجوز به صورت ناقص به درگاه ملی متصل شده اند. همچنین ۱۷ مجوز تا کنون به این درگاه متصل نشده اند.

کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید گزارش داده بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران(با تعداد کل ۳۶ عنوان مجوز مصوب)، مشاوران امور مالیاتی و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور(با ۳ عنوان مجوز مصوب)، صندوق نوآوری و شکوفایی(با ۳ عنوان مجوز مصوب)، نظام روانشناسی(با یک عنوان مجوز مصوب) و کانون وکلاء با پایان مهلت یکساله قانونی و اتمام فرصت یک ماهه مجلس برای اتصال به درگاه ملی مجوزها، «نه تنها تاکنون به درگاه ملی مجوز‌های کشور متصل نشده‌اند بلکه اقدام عملیاتی موثری در این خصوص انجام نداده‌اند.»

این کمیسیون اعلام کرده بر اساس گزارش وزارت امور اقتصادی و دارایی «شهرداری‌ها، سازمان نظام پزشکی، کانون کارشناسان رسمی، اتاق‌های ایران و تعاون، کانون مترجمان رسمی، وزارت کشور، وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، سازمان برنامه و بودجه، وزارت امور خارجه و قوه قضائیه » از دستگاه‌هایی هستند که در فرصت یک ماهه مجلس، «اقدامات اولیه برای اتصال به درگاه ملی را آغاز کرده‌اند.»

در گزارش مجلس آمده متصل نشدن برخی دستگاه‌ها به درگاه ملی مجوزهای کشور، نشان می‌دهد که «صدور مجوز‌هایشان به متقاضیان کسب و کار کاملاً متوقف شده» یا «آن دستگاه‌ها از درگاهی غیر از درگاه ملی مجوزهای کشور مجوز صادر کرده‌اند.» کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس هم تأکید کرده این دستگاه‌ها اقدام غیر قانونی انجام داده‌اند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: درگاه ملی صدور مجوز ها درگاه ملی مجوز ها درگاه ملی مجوزها مجوز به درگاه ملی جهش و رونق تولید متصل نشده اند متصل شده اند دستگاه ها تعداد کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۳۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، افزود: تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، گفت: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد. 

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند. 

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • طرح ازبکستان برای اتصال از افغانستان به آسیای مرکزی
  • لغو پی در پی کنسرت‌ها در ایران/ وقتی وزارت ارشاد نمی‌تواند پای مجوز خودش بایستد (فیلم)
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • کدام استان‌ها و دستگاه‌ها در تبدیل مجوز‌های کاغذی صدرنشین هستند؟
  • محدودیت‌ها به تدریج اعمال می‌شود/ برخی دستگاه‌ها فناوری مطلوبی ندارند
  • لرستان صدر جدول؛ تعداد مجوزهای تبدیل شده از ۴۲۷ هزار گذشت
  • برخورد جدی با دستگاه‌هایی که مرتکب ترک فعل شوند
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • صدور مجوز الکترونیک کسب و کار
  • قطع ارائه خدمات دولتی به صاحبان مجوز فاقد شناسه یکتا