Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: تفاهم‌نامه‌ مربوط به پروژه فیبرنوری در کشور با ۹ اپراتور سیار و ثابت به امضا رسید و به این واسطه در مدت یک سال، اپراتورها باید ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار فیبرنوری را در شهرهای موردنظر راه‌اندازی و افتتاح کنند.

به گزارش ایران آنلاین، «صادق عباسی شاهکوه» معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم افتتاح پروژه‌های وزارت ارتباطات و مصادف با روز جهانی ارتباطات، اظهار داشت: راه‌اندازی و تحویل ۲۰ میلیون پورت فیبرنوری از اهدافی است دولت سیزدهم و وزارت ارتباطات با جدیت آن را دنبال می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وظایفی که برای دستیابی به این هدف مشخص کردیم در ۳ بخش تقسیم‌بندی شده است. تامین منابع یکی از مهم‌ترین اقدامات این بخش و از گام‌های ابتدایی بود. در این راستا پیشنهاد سازمان تنظیم مقررات این بود که دولت ۵ درصد حق‌السهم خود از درآمد اپراتورها را به توسعه این پروژه اختصاص دهند اما هیات دولت بیش از پیشنهاد ما مصوب کرد و هشت درصد از درآمد اپراتورها را به این پروژه اختصاص داد.

وی تاکید کرد: این مصوبه نشان می‌دهد که عزم دولت برای توسعه فیبرنوری جدی است. البته مصوبه مشروط بر این است که کل پروژه در۳ سال به سرانجام برسد.

رئیس رگولاتوری تاکید کرد: بحث دیگر تقسیم کار بین اپرتورها بود بود. در مصوبه کمیسیون تنظیم مشخص شد که این کار باید به‌صورت موازی بین اپراتورها انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: ۳۱ فروردین به تمام اپراتورهایی که قابلیت همراهی در این پروژه را دارند نامه زدیم تا در این پروژه همراهی کنند. در نهایت از بین ۲۱ اپراتور ثابت و سیار، ۱۲ مجموعه اعلام آمادگی کردند.

عباسی افزود: برای این ۱۲ مجموعه، متن تفاهم‌نامه‌ای را ارسال کردیم و تا این لحظه ۹ پیش‌نویس تفاهم‌نامه برای تقسیم‌کار به امضا رسیده است و امروز به‌صورت رسمی این تفاهم‌نامه‌ها به امضا خواهند رسید.

رئیس رگولاتوری تاکید کرد: بخش سوم این پروژه به همکاری تمامی دستگاه‌های کشور وابسته است. تنها در این صورت است که می‌توان موانع سر راه این پروژه را مرتفع کرد.

عباسی اظهار داشت: مجلس و دولت علاوه بر مصوبه‌های قبلی اعلام کردند که تعرفه دیگر دستگاه‌ها برای استفاده اپراتورها از تجهیزات آن‌ها باید بر أساس تعرفه کمیسیون تنظیم مقررات باشد تا از نظر تامین هزینه برای آن‌ها مانعی ایجاد نشود.

معاون وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات و سازمان تنظیم مقررات در طول این مدت در کنار دست‌اندرکاران پروژه فیبرنوری هستند. این پروژه علاوه بر توسعه اینترنت ثابت، به توسعه اینترنت سیار و نسل پنجم ارتباطات منجر خواهند شد.

در این مراسم تفاهم‌نامه پروژه فیبرنوری برای شهرهای یزد، کرمانشاه، اراک، رشت، بوشهر، سمنان و شهر قدس توسط اپراتور سیار رایتل و اپراتورهای ثابت صبانت، پیشگامان، مبنا تلکام، شاتل، های‌وب، آسیاتک، ایرانیان نت و فناپ تلکام به امضا رسید.

به گفته معاون وزیر ارتباطات ظرف مدت یک سال، این اپراتورها باید ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار فیبرنوری را در شهرهای موردنظر راه‌اندازی کرده و افتتاح کنند.



انتهای پیام/

 

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان تنظیم مقررات راه اندازی تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۳۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

BRT کرج، خوب یا بد؟

ایسنا/البرز عضو شورای شهر کرج در خصوص ابهامات مربوط به موفقیت پروژه خط ویژه اتوبوس کرج در خیابان شهید بهشتی، گفت که این پروژه برای تسهیل در امور شهروندانی است که از حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنند.

به گزارش ایسنا، علیرضا رحیمی با اشاره به انتقاد برخی شهروندان در خصوص راه اندازی خط ویژه اتوبوس در خیابان شهید بهشتی به عنوان یکی از پرترافیک‌ترین خیابان‌های کرج و اشغال یک خط این خیابان برای BRT، اظهار کرد: هدف راه اندازی این خط، رفع یا کاهش ترافیک نیست بلکه تسهیل در تردد شهروندانی است که قائل به استفاده از وسیله حمل و نقل عمومی هستند.

وی ادامه داد: علاوه براین، با راه اندازی این خط شاهد تسهیل در تردد خودروهای پلیس، آمبولانس و ... در شرایط لازم هستیم چون در حال حاضر بسیاری از این خودروها در زمان خدمات رسانی به شهروندان پشت ترافیک خیابان شهید بهشتی می‌مانند و همین امر مشکلاتی به همراه دارد.

این مسئول در پاسخ به آخرین وضعیت پروژه قطار شهری هم توضیح داد: قبول داریم که متروی کرج در مقایسه با متروی تهران در وضعیت تعطیل قرار دارد و راه اندازی دو ایستگاه چهارراه طالقانی و ۴۵ متری گلشهر هم تاثیر به سزایی در کاهش ترافیک شهر نداشته است ولی هدف ما برای افتتاح این ایستگاه‌ها جذب بودجه لازم برای تکمیل ایستگاه‌های دیگر هدف گذاری شده بود.

وی ادامه داد: البته اینکه دولت چقدر در این زمینه با مدیریت شهری کرج همکاری کرده و تا چه حد توانسته‌ایم جذب اعتبار کنیم جای بحث دارد.

رحیمی با اشاره به اینکه به دنبال تجاری سازی قطار شهری کرج هستیم، تأکید کرد: این پروژه با سفارش رام‌های جدید و جذب نیروی متخصص به زودی وارد فار تجاری می‌شود.

عضو شورای شهر کرج گفت: روند تکمیل ایستگاه شهید سلطانی به عنوان ایستگاهی که به متروی تهران متصل خواهد شد با سرعت قابل قبولی در حال انجام است و امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات
  • اجرای پروژه فیبرنوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • BRT کرج، خوب یا بد؟
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! (+عکس)
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شهر شاهدیه یزد