Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-26@02:40:37 GMT

تست فناوری نمایشگر جوهر الکترونیکی رنگی در اپل

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۲۳۷۳۳

تست فناوری نمایشگر جوهر الکترونیکی رنگی در اپل

یک تحلیلگر معروف اپل خبر داد این شرکت در حال بررسی استفاده از نمایشگرهای جوهر الکترونیکی رنگی در محصولات آینده خود است.

به گزارش ایران اکونومیست، مینگ چی کوئو گفت: جوهر الکترونیکی رنگی می تواند برای نمایشگر ثانویه کم مصرف در دستگاه‌های تاشو استفاده شود.

البته اپل در حال حاضر گوشی تاشو نمی‌سازد ولی شایعاتی جریان دارد که این شرکت در حال بررسی طراحی‌ها برای یک آی‌پد تاشو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راس یونگ و مارک گورمان، تحلیلگران اپل، در فوریه از در دست ساخت بودن مک بوک/آی پد تاشوی ۲۰ اینچی صحبت کرده بودند.

نظر کوئو بر این است که نمایشگر جوهر الکترونیکی، به عنوان یک نمایشگر پوششی یا ثانویه استفاده خواهد شد و تجربه نمایشگر جانبی کم مصرف را برای کاربرانی فراهم می کند که می‌خواهند از بعضی از اطلاعات گوشی خود بدون باز کردن آن استفاده کنند.

انتخاب جوهر الکترونیکی، انتخاب جالبی است که اپل را از بازار گوشی‌های تاشوی اندرویدی متمایز می‌کند. به عنوان مثال گوشی زد فولد سامسونگ یک نمایشگر AMOLED ۶.۲ اینچی دارد که در حالت بسته شدن دستگاه، مثل یک گوشی استاندارد به نظر می‌رسد اما با باز کردن گوشی، نمایشگر ۷.۶ اینچی انعطاف پذیری نمایان می‌شود. یک نمایشگر جوهر الکترونیکی برای این طراحی مناسب نیست.

با این حال گوشی زد فلیپ سامسونگ یک نمایشگر پوششی OLED بسیار کوچک در اندازه ۱.۹ اینچ دارد که برای نمایش ساعت و اعلانها عمل می‌کند. این نمایشگر می تواند به عنوان یک سطح جوهر الکترونیکی تصور شود که عمر باطری را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد زیرا جوهر الکترونیکی نیروی چندانی برای محتوای ایستا مصرف نمی‌کند.

بر اساس گزارش وب سایت ۹to۵mac، این مورد مصرف به آنچه کوئو توصیف کرده است، نزدیک‌تر است؛ یعنی جوهر الکترونیکی به انتخاب اصلی برای نمایشگر جانبی تبدیل شود. البته برنامه‌های اپل هر زمان ممکن است تغییر کند و هر کاری که اپل سرگرم انجام یا آزمایش آن است، ممکن است در مقطع فعلی تنها یک گمانه زنی باشد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: نمایشگر جوهر الکترونیکی ، اپل

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اپل یک نمایشگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۳۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عظیم‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان رونمایی شد

کراکوف ،خواهرخوانده لهستانی اصفهان، میزبان بزرگترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان است که در یک کلیسا واقع شده و اندازه آن بزرگ‌تر از زمین بسکتبال است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بزرگ‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان در کلیسای موسوم به «خداوند عیسای شبان خوب» در شمال شهر کراکوف نصب شده است. به طور خاص، پنجره شیشه‌ای رنگی شامل ۲۷ بخش عمودی است که صحنه‌های مختلف کتاب انجیل را نشان می‌دهد.

مساحت کل مجموعه ۴۲۶ متر مربع است که کمی بزرگ‌تر از زمین بسکتبال است. نمایش عمومی این اثر هنری که دو سال طول کشید، با صدمین سالگرد تأسیس کلیسای پرادنیک چروونی انجام شد.

کراکوف و ارتباط آن با سنت شیشه‌های رنگی

مجموعه شیشه‌های رنگی «با صلیب به سمت نجات» نامیده می‌شود و در مرکز طراحی‌های آن حضرت مسیح قرار دارد. اضافه شدن این پنجره جدید به کراکوف، شهرت این شهر لهستانی را به عنوان مقصدی برای تماشای هنر شیشه‌های رنگی افزایش می‌دهد. کراکوف همچنین دارای یک موزه اختصاصی شیشه‌های رنگی است و جالب است بدانید که اولین کارخانه شیشه‌های رنگی لهستان در سال ۱۹۰۷ در این شهر تأسیس شد و اکنون محل موزه است.

دانستنی‌هایی از کراکوف کراکوف از سال ۱۰۳۸ تا ۱۵۹۶ پایتخت لهستان بود، زمانی که زیگیسموند سوم واسا دربار سلطنتی خود را به ورشو منتقل کرد که سپس به پایتخت تبدیل شد. کراکوف همچنین از سال ۱۸۴۶ تا ۱۹۱۸ پایتخت دوک‌نشین بزرگ کراکوف بود. کراکوف در بخش جنوبی لهستان، روی رودخانه ویستولا، در دره‌ای در دامنه کوه‌های کارپات واقع شده است. این شهر دومین منطقه پرجمعیت لهستان است و یکی از قدیمی‌ترین شهرهای لهستان محسوب می‌شود که قدمت بعضی قسمت‌های آن به قرن هفتم بازمی‌گردد. در سال ۱۹۷۸ یونسکو اولین مکان‌ها را برای فهرست میراث جهانی جدید خود تأیید کرد و شهر کراکوف به عنوان «اولین شهر» در این فهرست گنجانده شد. کراکوف به عنوان شهر ادبی یونسکو شناخته می‌شود زیرا در زمینه ادبیات تاریخ گسترده‌ای دارد. کراکوف بزرگترین میدان بازار قرون وسطایی اروپا را در خود جای داده است. قدمت این میدان به قرن سیزدهم باز می‌گردد و خانه‌های تاریخی اطراف آن را احاطه کرده‌اند. امروزه این میدان مکانی پر جنب و جوش پر از کافه‌ها، رستوران‌ها و موزه‌ها است.

کد خبر 747731

دیگر خبرها

  • دنیای مد به روایت «حسنا و ملکه‌های رنگی»
  • آیا انسان واقعا «اختیار» دارد؟ اسپینوزا پاسخ می‌دهد
  • عظیم‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان رونمایی شد
  • رقیب مستقیم ردمی توربو ۳ با پردازنده پرقدرت و نمایشگر ۱۴۴ هرتز رونمایی شد
  • گوشی اوپو A3 چه مشخصاتی دارد؟
  • نوآوری‌های ادامه‌دار با کمک هوش مصنوعی / ساخت دوربین و سمعک پردازشگر صدا و تصویر
  • هشدار پلیس فتا در رابطه با پیامک‌های طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی و ابلاغ دولتی
  •  ۲۰ اردیبهشت‌ماه آخرین‌ مهلت تبدیل پروانه کسب فیزیکی به الکترونیکی
  • تصاویری پر بازدید از صحرای فوق‌العاده عربستان با رنگی خاص (فیلم)
  • وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد