Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-07@16:16:40 GMT

(تصاویر) شهری که صد‌ها سال زیر شن‌های بیابان پنهان ماند

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۲۵۱۲۹

(تصاویر) شهری که صد‌ها سال زیر شن‌های بیابان پنهان ماند

شهر باستانی تیمگاد یک شهر به جامانده از دوران امپراطوری روم با قدمت ۱۰۰ سال قبل از میلاد است که در شهر باتنه در جنوب الجزایر واقع شده است.

به گزارش فرارو، تیمگاد صد‌ها سال در زیر شن‌های بیابان پنهان ماند تا اینکه توسط جیمز بروس باستان شناس بریتانیایی در سال ۱۷۶۵ کشف شد. این شهر از سال ۱۹۸۲ در فهرست یونسکو قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بزرگترین شهر باستانی آفریقا که الجزایری‌ها آن را دروازه صحرا می‌نامند، توسط تراجان، امپراتور روم، ساخته شد. این شهر که برای جلوگیری از حملات به امپراتوری روم از جنوب و حفاظت از مسیر‌های تجاری ساخته شده بود، به دلیل غارت پادشاهی وندال در شمال آفریقا متروکه شد.

شهری که قرن‌ها هیچ کس در آن زندگی نمی‌کرد، زیر شن‌ها و ماسه‌هایی که توسط طوفان‌های بیابانی به مرور زمان از جنوب می‌آمدند دفن شد.

تیمگاد که در حال حاضر بزرگترین موزه روباز آفریقا است، به طور تصادفی در سال ۱۷۶۵ توسط جیمز بروس که به عنوان کنسول بریتانیا به الجزایر آمده بود، کشف شد.

سالانه ده‌ها هزار گردشگر داخلی و خارجی از تیمگاد بازدید می‌کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: امپراتوری روم الجزایر آثار باستانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۵۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات اقلیمی دشمن پنهان کارگران است

ایتنا - گزارشی تکان‌دهنده از سازمان بین‌المللی کار، ابعاد هولناک بحران آب و هوا بر سلامت کارگران را آشکار می‌کند.
این گزارش با عنوان «تضمین ایمنی و سلامت در محل کار در شرایط آب و هوایی در حال تغییر» نشان می‌دهد که تغییرات اقلیمی برای ۷۰ درصد از کارگران جهان خطرات جدی سلامتی ایجاد می‌کند.

پیامدهای سلامتی تغییرات آب و هوایی می‌تواند شامل سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های تنفسی، اختلال عملکرد کلیه و شرایط سلامت روان کارگران باشد و مطالعات نشان می‌دهد این آسیب‌ها در کارگران بیش از سایر گروه‌های اجتماعی است.

سازمان بین المللی کار تخمین می‌زند که بیش از ۲.۴ میلیارد کارگر (از ۳.۴ میلیارد نیروی کار جهانی) در کار خود در معرض گرمای بیش از حد قرار می‌گیرند که برای سلامتی مضر است.

این گزارش افزود گرمای بیش از حد، آلودگی، بیماری‌های ناشی از آب آلوده و سموم دفع آفات، جان میلیون‌ها کارگر را تهدید می‌کند.

بر اساس این گزارش، سالانه بیش از ۱۸ هزار کارگر در اثر گرما جان خود را از دست می‌دهند.

سازمان بین المللی کار همچنین بیان کرد که بیش از ۱۹ هزار مرگ و میر ناشی از سرطان پوست در کارگران به دلیل قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش گزارش می‌شود.

بیش از ۸۷۰ میلیون کارگر در بخش کشاورزی، احتمالاً در معرض سموم دفع آفات هستند و سالانه بیش از سه میلیون نفر در اثر مسمومیت با آفت‌کش‌ها جان خود را از دست می‌دهند. همچنین ماهانه ۳ هزار نفر کارگر به دلیل بیماری‌های ناشی از انگل‌ها و بیماری‌های مربوط به آب آلوده جان خود را از دست می‌دهند که برخی از آن‌ها مسری است.

 

دیگر خبرها

  • دینگونک؛ هیولایی مرموز که استعمارگران را می‌ترساند! (+عکس)
  • این مواد غذایی قند پنهان دارند
  • دومین ملک مسکونی محل انباشت ضایعات و زباله توسط شهرداری تخلیه شد
  • ترکیه تجارتش با چین، هند و آفریقا را جایگزین رژیم صهیونیستی می‌کند
  • فرار زن جوان از دست مرد شیطان‌صفت | مرا به بیابان‌های اطراف شهر کشاند و...
  • مدیران خودرو 777، میزبان سران اقتصادی آفریقا و ایران
  • تغییرات اقلیمی دشمن پنهان کارگران است
  • درخواست الجزایر از شورای امنیت درباره گورهای جمعی غزه
  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  • مغضوب قطری‌ها در دو ماه، ۱۱ کیلو کم کرد!