Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@00:42:20 GMT

جمعیت جهان دقیقا چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۲۵۵۷۱

جمعیت جهان دقیقا چقدر است؟

جمعیت جهان به تعداد افرادی گفته می شود که بر روی کره زمین (در مقطع زمانی مشخص) در حال زندگی می باشند، هم اکنون که در حال نگارش این مقاله هستیم به طور دقیق 7،920،428،011 نفر جمعیت کل جهان است.

به گزارش برنا؛ با پشت سر گذاشتن همه گیری طاعون در سال 1350 میلادی، نمودار رشد جمعیت جهان تا به امروز سیری صعودی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق بررسی های سازمان ملل متحد جمعیت جهان در سال 2050 به حدود 10 میلیارد نفر می رسد که این امر چالش ها و مشکلات زیادی را در استفاده از منابع طبیعی ایجاد می کند. 

در تاریخ 11 ژوئیه 1987 جمعیت جهان به 5 میلیارد نفر رسید، از همان تاریخ این روز را "روز جهانی جمعیت" نامیدند و هر سال در کشورهای مختلف دنیا بزرگداشتی برای آن برگزار می شود. همان طور که ملاحظه می کنید در سال 1987 جمعیت دنیا 5 میلیارد نفر بوده و حالا جمعیت کشورهای جهان در سال 2022 نزدیک به 7.9 میلیارد نفر است که رشدی قابل توجه داشته است، پس ادعای این که جمعیت جهان در آینده نزدیک به 10 میلیارد نفر برسد چندان هم واهی به نطر نمی آید. اما تا به حال فکر کرده اید که در پی رشد روزافزون جمعیت دنیا، چه مشکلاتی گریبان گیرِ جهانیان خواهد شد؟ منابع محدودِ عالم هستی برای تامین نیاز جمعیت در حال افزایشِ جهان کافی نیست، از سوی دیگر این افراد به مسکن، شغل، امکانات آموزشی و بهداشتی و سوخت های مصرفی نیز نیاز دارند که همه این موارد به نابودی زودهنگام جهان منجر می شود. 

هم اینک کشور چین با 1.4 میلیارد نفر، پرجمعیت ترین کشور دنیا می باشد و هند با 1.3 میلیارد نفر در جایگاه دوم قرار گرفته است. جالب است بدانید که این دو کشور به تنهایی حدود 35 درصدِ کل جمعیت جهان را تشکیل داده اند! کم جمعیت ترین کشور جهان هم جزایر پیت‌کرن با 50 نفر جمعیت می باشد. ایران در این لیست در جایگاه هفدهم قرار گرفته است. در ادامه همراه برنا باشید تا لیستی از جمعیت همه کشورهای دنیا را در اختیارتان قرار دهیم.

******************جمعیت کشورهای جهان 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جمعیت جهان میلیارد نفر جمعیت جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۵۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در ردیف کشورهای برتر حوزه ساخت سد و نیروگاه‌های بر‌ق‌آبی

علی‌اکبر محرابیان در مراسم افتتاح پروژه چند منظوره اومااویا در کشور سریلانکا گفت: بر اساس اعلام کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی ایران پنجمین کشور جهان از لحاظ وسعت شبکه‌های آبیاری و زهکشی است. در عرصه تولید تجهیزات و قطعات مورد نیاز تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب موفق شدیم بیش از ۹۵ درصد نیاز خود را در داخل کشور تأمین کنیم.

محرابیان ادامه داد: در بخش برق بر اساس آمار‌های آژانس بین‌المللی انرژی در حوزه تولید برق حرارتی ایران جزو ۱۰ کشور اول جهان است؛ همچنین در بخش نیروگاه‌های برقابی به همت متخصصان ایرانی جزو کشور‌های برتر جهان هستیم. تاکید می‌کنیم که در نتیجه رویکرد مثبت دولت‌ها و کشور‌ها در عرصه بین‌الملل می‌توان خیر و صلاح مشترک را آرمان قرار داد و عرصه‌های فنی و اقتصادی را انگیزه‌ای برای توسعه صلح و دوستی بین کشور‌ها و ملت‌ها در نظر گرفت و از این طریق آسایش و رفاه را به آحاد مردم تقدیم کرد.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: به برکت این دستاورد‌ها بیش از ۲۰۰ سد بزرگ و ۶۰۰ سد کوچک با حجم مخزن حدود ۶۰ میلیارد مترمکعب و حدود ۲.۵ میلیون هکتار شبکه آبیاری و زهکشی مدرن و صد‌های تصفیه‌خانه آب و فاضلاب در ایران ساخته شده است. با توجه به ظرفیت کشور در صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش آب و برق و فاضلاب چند پروژه بزرگ را در کشورهای مختلف جهان یا در حال اجرا داریم یا به تمام رسانده‌ایم.

وی گفت: به عنوان مثال در کشور تاجیکستان از پروژه‌های به بهره‌برداری رسیده می‌توان به سد و نیروگاه سنگ توده و از پروژه‌های در حال ساخت می‌توان به سد راغون به عنوان بزرگ‌ترین طرح عمرانی در جهان و به تعبیری مرتفع‌ترین سد جهان به ارتفاع ۳۳۵ متر و حجم ذخیره ۱۴ میلیارد متر مکعب توسط مشاوران و پیمانکاران بین‌المللی از جمله شرکت‌های ایرانی اشاره کرد.

وزیر نیرو گفت: امروز نیز سد و نیروگاه بزرگ اومااویا در کشور سریلانکا به بهره‌برداری می‌رسد. پروژه اوما اویا ۱۷۰۰ فرصت شغلی برای مردم سریلانکا ایجاد می‌کند و ساخت دو سد در این پروژه انجام خواهد شد. طرح چند منظوره اوما اویا که هم اکنون با همت متخصصان دو کشور و توجه ویژه دولتمردان کشور سریلانکا آماده بهره برداری است، یک پروژه پیچیده بود که از جمله اهداف احداث آن می‌توان به تولید ۱۲۰ مگاوات برق، احداث دو سد با کاربرد انتقال میان حوضه‌ای آب، تامین آب شرب بخشی از مردم و تامین آب برای ۵ هزار هکتار زمین کشاورزی اشاره کرد. اجرای موفق پروژه چند منظوره اومااویا می‌تواند مقدمه‌ای برای توسعه همکاری‌های ایران و سریلانکا در سایر پروژه‌های مشابه دیگر باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • تعطیلی پنج‌شنبه این بالا را بر سر اقتصاد کشور می‌آورد
  • مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)
  • برگزاری دومین رویداد جوانی در استان همدان
  • نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۳ دقیقا کی منتشر می‌شود؟
  • ۱۵ کشور قدرتمند جهان اسلام بر اساس مولفه های نظامی و اقتصادی
  • رئیس جمهور ونزوئلا: آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • ایران جزو چهار کشور نخست دنیا در حوزه سدسازی است
  • ایران اسلامی در حال اجرای طرح های بزرگ در 20 کشور جهان است
  • ایران در ردیف کشورهای برتر حوزه ساخت سد و نیروگاه‌های بر‌ق‌آبی
  • جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز