بهتراست دولت یارانه را به همه مردم ایران بدهد
تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۲۵۹۷۶
به گزارش «تابناک»، محمد حسن آصفری نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در توییتی نوشت: بهتراست دولت یارانه را به همه مردم ایران بدهد، به همه به یک اندازه. اگرهم هدف دولت کمک به دهکهای پایین میباشد؛ بهتر است در قالبی غیر از یارانه باشد، چراکه ارز۴٢٠٠ متعلق به همه ملت ایران است. البته که این پول هجده بیست میلیاردی نباید از جایی غیر از سفره مردم سر در بیاورد.

تبلیغات در خبربان
منبع: تابناک
کلیدواژه: یارانه ارز 4200 تومانی آیت الله فاطمی نیا سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران آصفری نماینده مجلس یارانه کمک معیشتی اصلاح یارانه ها یارانه ارز 4200 تومانی آیت الله فاطمی نیا سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۵۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
کولر گازی 36000 گری
فروش کفش
7 ویلای لوکس و بزرگ برای سفر دسته جمعی
تعمیر فوری گوشی شیائومی
بهترین برند کولر چیست؟
تفاوت کولر گازی و آبی
دانلود قسمت 9 سریال شهرک کلیله و دمنه ؛...
آیامیدانید دمایمناسب برایپکیج در زمستان چقدراست؟
دریافت درگاه پرداخت فقط در چند دقیقه
با انواع دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات آشنا شوید...
جزییات بیشتری از تراشه و نمایشگر شیائومی 12S Pro...
خیانت در امانت در مال مشاع
تهیه غذا
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
اخبار فناوری
اجاره کلبه چوبی
دوره دیجیتال مارکتینگ
داربست
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
گزارش وزیر خارجه از روابط تهران با دمشق و...
در دوران کرونا از کولر آبی استفاده کنیم یا...
بهترین راهکار ذخیره سازی اطلاعات کدام است؟
خبر هوشمند فهام
کارتریج را شارژ کنیم یا تعویض
کتاب صوتی
افزودنی های بتن چیست؟
اینتل فروش تراشه استخراج بیت کوین را آغاز کرد
آیا میدانید چه مواردی در تلویزیون قابل تعمیر است؟
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
دومان سهند
آزمایشگاه تشخیصطبی پیوند
کلینیک بتن ایران
ییلد پروتکل چیست؟ آموزش کار با Yield Protocol برای...
خبر بعدی:
بخش کشاورزی با حذف ارز ترجیحی و پرداخت یارانه مستقیم به مردم به رونق میرسد
به گزارش تابناک اقتصادی؛ سیاست ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی در سال ۹۷ با هدف حمایت از قشرهای ضعیف و آسیب پذیر کشور به اجرا گذاشته شد، ولی در عمل این سیاست نتوانست به اهدافش دست یابد و بستری برای رانت و فساد شد. دولت سیزدهم طی اقدامی شجاعانه، تصمیم به حذف ارز ترجیحی و انتقال یارانه از ابتدای زنجیرهی توزیع به انتهای آن گرفت.
تا کنون چندین بار حذف ارز ترجیحی در کشور ما انجام شده و هر بار این کار بدون جبران گرانیها برای مردم صورت گرفته است. اما دولت سیزدهم با اعطای یارانه به صورت مستقیم به مصرف کنندگان نشان داد که قصد ندارد، معیشت مردم را بازیچهی سیاسی کاریهای خود قرار دهد. در واقع دولت به تغییر سازوکار حمایت از سبد معیشت خانوارها پرداخت و از اعطای ارز چندنرخی در اقتصاد و یارانه به کالاها به سمت اعطای یارانه به صورت مستقیم به مصرف کننده حرکت کرد.
فضل خرم مدیرعامل اتحادیه تعاونی عشایری دامداران متحرک در گفت و گو با خبرنگار تابناک اقتصادی با اشاره به تاثیر مردمی سازی یارانه ها در بهره وری کالاهای اساسی و رونق اقتصاد بخش کشاورزی اظهار کرد: آذرماه سال گذشته با مطرح شدن حذف ارز ترجیحی، تولیدکنندگان به سبب حذف رانت و فساد خردسند شدند.
وی با اشاره به اینکه آزادسازی نرخ به طور کامل صورت نگرفته است، افزود: با حذف ارز نیما و آزادسازی کامل نرخ نهاده، یارانه به جای تولید به مصرف کننده منتقل می شود که این امر افزایش بهره وری و رونق بخش کشاورزی را بدنبال دارد.
خرم با اشاره به اینکه اختلاف ارز ترجیحی و نیما بسیار چشمگیر است، بیان کرد: بنابر برنامه ریزی صورت گرفته قرار است تا پایان سال ۲۰ میلیون تن نهاده وارد شود که از محل اختلاف ارز نیما و آزاد رقمی بالغ بر ۲۵۰ تا ۲۶۰ هزار میلیارد تومان صرفه جویی می شود که بخشی از این میزان باید یارانه داده شود.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی دامداران متحرک عشایر ادامه داد: اولین مزیت مردمی سازی یارانه ها واردکننده و توزیع کننده آزاد است، ضمن آنکه تولیدکنندگان دغدغه فروش و تامین نهاده را ندارند.
وی با اشاره به اینکه با مردمی سازی یارانه خبری از قاچاق دام نیست، بیان کرد: اولین ویژگی اصلاح نظام یارانه آن است که قاچاق دام و کالاهای یارانه ای به آن سوی مرزها نخواهیم داشت که این امر هزینه های نظارتی را کاهش می دهد.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی عشایر دامداران متحرک با بیان اینکه کنترل قاچاق در بهره وری تولید و رونق کشاورزی تاثیر گذار است، گفت: وقتی قیمت تمام شده با کشورهای همسایه تفاوت ندارد و اقتصاد مبتنی بر بازار ایجاد شود، بهره وری تولید افزایش می یابد.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی دامدارانمتحرک عشایر با اشاره به اینکه امکان پیش بینی تولید وجود ندارد، بیان کرد: گرچه قرار بود سالانه ۲۰ درصد بر تولید گوشت عشایر افزوده شود، اما با مردمی سازی یارانه ها نمی توان پیش بینی راجع به آینده تولید گوشت عشایر داشت چرا که این موضوع به حمایت های دولت بستگی دارد.
خرم متوسط قیمت هر کیلو دام را ۷۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با اصلاح نظام یارانه، قیمت تمام شده دام بالاتر از این رقم است که به رغم افزایش قیمت نهاده، نرخ خرید دام از عشایر تغییری نداشته است.
این مقام مسئول با بیان اینکه مردمی سازی یارانه و آزادسازی نرخ بر بهره وری تولید اثر گذار است، تصریح کرد: آزادسازی نرخ به طور کامل باید اتفاق بیفتد تا اختلاف ارز نیما و آزاد منجر به سودجویی نشود، اما در کل با پرداخت یارانه مستقیم به مردم، حذف ارز ترجیحی و آزادسازی قیمت شاهد رونق در بخش های مختلف کشاورزی خواهیم بود
ارز ترجیحی از مرداد ۹۷ برای واردات ۲۵ کالا در دستور کار دولت وقت قرار گرفت. به عقیده کارشناسان، توزیع رانت، باز صادرات، صادرات پنهان، ایجاد خلل در صادرات برخی از صنایع، از بین بردن بهرهوری، افزایش تقاضای کالاهای یارانهای و خلق پایه پولی از دیگر معایب این سیاست است.
حال دولت از ماه گذشته با حذف ارز ترجیحی سعی دارد تا عدالت را در توزیع عادلانه یارانه ها بین تمامی مردم تقسیم کند.