Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور اقتصادی استانداری قزوین گفت: با توجه به ظرفیت مناسب و بازار مصرف استان آمادگی داریم در صورت استقبال بخش خصوصی مجتمع بزرگ تولید مبلمان و تجهیزات خانگی را در قزوین راه اندازی کنیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی استانداری قزوین؛ عصر سه شنبه در مراسمی با حضور میثم پیله فروش معاون اقتصادی استانداری، احمد خورگامی مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بین المللی قزوین، کبیری معاون سازمان صمت و جمعی مدیران، نمایشگاه ملزومات جهیزیه در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی قزوین گشایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میثم پیله فروش در حاشیه بازدید از این نمایشگاه به خبرنگار برنا اظهارداشت: نمایشگاه خوبی در این شرایط در قزوین برپا شده و امیدواریم بتواند رضایت بخشی از شهروندان که درصدد تهیه جهیزیه برای فرزندان خود هستند را جلب کند.

معاون اقتصادی استانداری قزوین تصریح کرد: یکی از اهداف برپایی این نمایشگاه حذف واسطه و دسترسی بی واسطه مردم به کالاهای مورد نیاز است و تخفیف 30 درصدی در برخی کالاها نیز می تواند تشویقی برای خرید مشتریان باشد.

پیله فروش اضافه کرد: این نمایشگاه فرصتی خوبی در اختیار خانواده ها و زوج های جوان قرار می دهد و تا با شرایط سهل تری نیازهای خود را تامین کنند.

وی گفت: تنوع این نمایشگاه مناسب است البته می توانست بهتر از این هم باشد اما امیدواریم با حذف واسطه ها و دلالان بتوانیم کالاهای اساسی و مورد نیاز خانواده ها را به صورت مستقیم و بدون واسطه به مصرف کننده برسانیم.

ضرورت احداث هایپر مبلمان در قزوین

معاون اقتصادی استانداری قزوین در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار برنا که آیا از احداث هایپر مبلمان در استان حمایت می کنید اظهارداشت: به نظر می رسد قزوین این ظرفیت را دارد که در آن هم مجتمع بزرگ تولیدی مبلمان و هم لوازم و تجهیزات خانگی احداث شود.

وی اضافه کرد: آمادگی داریم از سرمایه گذارانی که متقاضی احداث هایپر مبلمان و تجهیزات خانگی باشند حایت کنیم و در واگذاری زمین ارزان قیمت همکاری لازم صورت خواهد گرفت.

پیله فروش گفت: در کنار اجرای این طرح می توانیم یک مجتمع بزرگ فروشگاهی مبلمان هم دایر کنیم و بازار مناسبی برای فروش کالاها احداث کنیم.

وی اضافه کرد: برای احداث مجتمع بزرگ فروشگاهی و بازار فروش هم در صورت همکاری شهرداری قزوین می توانیم مکان مناسبی در محدوده شهر و نزدیک مرکز استان را پیش بینی کنیم تا این کار عملیاتی شود.

در نمایشگاه ملزومات جهیزیه انواع لوازم خانگی، مبلمان، فرش ماشینی، انواع لوستر، ظروف و وسایل آشپزخانه، فرش و تابلوفرش دستباف، سرویس و کالای خواب، پارچه های مبلمان، کولر گازی، یخچال و تلویزیون و میزهای مختلف و دستگاههای تصفیه بهداشتی آب عرضه شده است.

نمایشگاه ملزومات جهیزیه تا 31 اردیبهشت ماه از ساعت 16 تا  22 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان قزوین جنب صدا و سیما برای بازدید عموم مردم برپاست.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استانداری قزوین میثم پیله فروش اقتصادی استانداری قزوین تجهیزات خانگی مجتمع بزرگ پیله فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۶۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب به مثابه پارک برای گشت‌وگذار نیست!

احمد شاکری، نویسنده و منتقد ادبی درباره به خدمت گرفتن رسانه در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب تهران گفت: یکی از وجوه نمایشگاهی و نه فروشگاهی نمایشگاه کتاب می‌تواند ضریب دادن به رسانه یا به خدمت گرفتن رسانه برای کسانی باشد، که در تولید کتاب موثر هستند. سال‌های گذشته تلویزیون، شبکه تلوبیونی کتاب و دیگر رسانه‌ها به صورت فعال در نمایشگاه حضور داشتند. آن‌ها تلاش کردند فضای جامعه در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب رنگ و بوی کتاب و کتاب‌خوانی بگیرد. 

شاکری ادامه داد: لازم است برنامه‌ریزی هنرمندانه صورت بگیرد تا از عموم برای حضور در نمایشگاه دعوت شود. از طرفی، باید کسی که وارد نمایشگاه کتاب می‌شود، نسبت به قبلش متفاوت شده باشد. اینطور نباشد که به پارک رفته است. 

این نویسنده افزود: ممکن است امسال در نمایشگاه کتاب تهران درباره «طوفان الاقصی» یا «وعده صادق» غرفه‌هایی تدارک شود. زمانی این برنامه‌ها می‌تواند از آمار کمی یک‌ طرفه خارج شود، که بتوان ارزیابی دقیق از نحوه برنامه‌ها داشت. مهم این نیست چند برنامه برگزار می‌کنیم، مهم این است برگزاری برنامه‌ها چه کاری می‌تواند انجام دهد. 

وی در پاسخ به این سوال که ما چه تعریفی از نمایشگاه کتاب تهران داریم، گفت: در گذشته یک نگاه اقتصادی و بازار فروش کلان در حوزه کتاب بر نمایشگاه حاکم بود. یعنی مجموعه‌ای از ناشران و غرفه‌داران بیشتر برای فروش کتاب به نمایشگاه مراجعه می‌کردند و فضا رنگ و بوی اقتصادی داشت. هرچه به زمان کنونی نزدیک می‌شویم، چون ابزارهای جدیدی برای خرید و معرفی کتاب به وجود آمده، جنبه اقتصادی بودن نمایشگاه کتاب تضعیف شده است.   

شاکری با بیان اینکه الان به راحتی می‌توان در سایت‌ها و مجاری مختلف کتاب را معرفی کرد، گفت: دولت پایگاه نمایشگاه مجازی کتاب را ایجاد کرده، که در اقصی نقاط کشور انتخاب، خرید و فروش و معرفی کتاب انجام می‌شود. باید نمایشگاه کتاب تهران به سمت بُعد تعاملی حرکت کند و بجای بخش اقتصادی به نفع بخش فرهنگ، تعامل، ارتقای عملکرد ناشران و ... حرکت کند. یعنی ماهیت فرهنگی نمایشگاه کتاب بر ماهیت اقتصادی‌اش غلبه کند.

این نویسنده در پاسخ به این سوال که آیا اعلام روزانه میزان فروش در نمایشگاه کتاب مصداق اقتصادی بودن نمایشگاه است؟ توضیح داد: بله، البته متولیان نمایشگاه کتاب در گزارش‌های خود فقط به میزان فروش اکتفا نمی‌کنند و مولفه‌های مختلفی نظیر میزان فروش، میزان بازدیدکنندگان از نمایشگاه، رونمایی کتاب و ... را در گزارش‌های خود دخیل می‌کنند. 

وی با بیان اینکه ما هنوز به جنس مطلوب تعاملات نرسیدیم، افزود: مثلاً در نمایشگاه کتاب تهران شاهد برگزاری کلاس آموزشی هستیم. در حالی که در هر جا می‌توان این کلاس را برگزار کرد. سوال این است که این جلسات چه تناسبی با زمان و مکان نمایشگاه کتاب دارد. ما جلسه نقد کتاب برگزار می‌کنیم، در حالی که می‌توان همیشه این نوع جلسات را برگزار کرد. ما هنوز نتوانستیم اتصال بین برنامه‌های فرهنگی و نمایشگاه کتاب را برگزار کنیم. برآوردم این است که هنوز این جلسات سنخیتی با نمایشگاه کتاب ندارد. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • نمایشگاه کتاب به مثابه پارک برای گشت‌وگذار نیست!
  • تولید ورونق اقتصادی دربزرگترین معدن کرومیت خاورمیانه
  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • احداث باغ در پایاب چاه‌های قزوین، ممنوع
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید