Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها -معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور عبور بدون مشکل از کمبود آب شرب در تابستان را اولویت وزارت نیرو دانست و گفت: ۹۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرا طرح‌های آبرسانی در روستاهای استان بوشهر تخصیص یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، هاشم امینی صبح امروز در بررسی طرح‌های آب‌شیرین‌کن استان بوشهر با اشاره به اینکه اجرا این طرح‌ها در اولویت وزارت نیرو در نقاط ساحلی است اظهار داشت: در شهرستان‌های استان بوشهر پروژه‌های متعددی در حوزه آبرسانی در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از تخصیص اعتبار برای تسریع در تکمیل طرح‌های آب‌شیرین‌کن شهرستان‌های استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: به‌زودی اعتبارات لازم برای تسریع در تکمیل طرح‌های آب‌شیرین‌کن بوشهر، تنگستان و سیراف - جم تزریق شود.

معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه یکی از اولویت‌های وزارت نیرو شیرین‌سازی آب دریا برای تأمین آب است افزود: در این بخش زیرساخت‌های بسیار خوبی در استان بوشهر ایجاد و افق روشنی برای استان ترسیم شده است.

امینی با بیان اینکه اکنون تولید آب از شیرین‌سازی آب دریا در استان بوشهر آغاز شده تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته میزان تولید آب از آب‌شیرین‌کن‌ها در استان بوشهر در آینده چند برابر می‌شود و در کنار این ظرفیت نگاه به آب‌های استان همجوار و خط کوثر نیز به‌صورت ویژه دنبال خواهد شد.

وی با اشاره به جهاد آبرسانی در سراسر کشور خاطر نشان کرد: جهاد آبرسانی برای نخستین بار در کشور یا مشارکت دولت سیزدهم آغاز و آبرسانی به روستاها با ظرفیت خوبی محقق شده است.

معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور عبور بدون مشکل کمبود آب شرب در تابستان را از اولویت‌های مهم وزارت نیرو دانست و بیان کرد: در این راستا برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای در حال انجام است.

امنیتی با بیان اینکه توجه ویژه‌ای به روستاهای استان بوشهر برای گذر از بحران کم آبی شده است خاطر نشان کرد: در این زمینه 90 میلیارد تومان اعتبار برای اجرا طرح‌های آبرسانی در روستاهای استان بوشهر تخصیص یافته که این مهم نویدبخش تأمین آب پایدار روستاهای استان است.

میزان برداشت آب از طرح‌های آب‌شیرین‌کن 4 برابر می‌شود

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر هم با اشاره به اجرا طرح‌‌های آب‌شیرین‌کن در شهرها و روستاهای استان بوشهر از تولید روزانه 40 هزار مترمکعب از طرح‌های آب‌شیرین‌کن خبر داد و تصریح کرد: در یک بازه زمانی 3 ساله میزان تولید آب در این استان از آب‌شیرین‌کن با افزایش 4 برابری به 160 هزار مترمکعب می‌رسد.

استاندار بوشهر: طرح‌های آب‌شیرین‌کن براساس برنامه زمان‌بندی وارد مدار می‌شودافزایش تنش آبی در استان بوشهر/ تاسیسات آب‌شیرین‌کن جدید وارد مدار تولید می‌شود4 سایت آب‌شیرین‌کن استان بوشهر امسال وارد مدار تولید و بهره‌برداری می‌شود

ابوالحسن عالی از وارد مدار شدن 4 سایت آب‌شیرین‌کن در بوشهر، کنگان و روستاهای شیف و گلستان با ظرفیت تولید 40 هزار مترمکعب خبر داد و اضافه کرد: امسال نیز بخشی از پروژه‌های آب‌شیرین‌کن 6 هزار و 500 مترمکعب وحدتیه، 17 هزار مترمکعب برازجان و 35 هزار مترمکعب بوشهر وارد مدار تولید می‌شود.

وی جهاد آبرسانی، رفع تنش آبی و آب‌شیرین‌کن را از جمله طرح‌های در دست اجرا دانست و بیان کرد: شاخص استان بوشهر در حوزه آبرسانی خط انتقال سیراف - جم است که تلاش می‌شود تا در سریع‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسد.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه بخشی از منابع آب زیرزمینی شهرستان جم و بخش بوشکان شهرستان دشتستان به سبب خشکسالی به تحلیل رفته است خاطر نشان کرد: حفر، تجهیز و کف‌شکنی چاه‌های این مناطق مورد توجه ویژه است.

عالی  افزود: با تدابیر ارزشمند صورت گرفته توسط وزارت نیرو برای شهرستان‌های جم، تنگستان، دشتستان و سایر شهرستان‌های استان بوشهر برنامه‌ریزی شده تا پایداری آب شرب استان بوشهر به وضعیت مطلوب برسد.

انتهای پیام/190/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: روستاهای استان بوشهر طرح های آب شیرین کن استان بوشهر استان بوشهر هزار مترمکعب بهره برداری آب و فاضلاب وزارت نیرو وارد مدار اجرا طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۷۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، اصغر جهانگیر گفت: با ایجاد ستاد اقتصاد مقاومتی در قوه قضائیه به تولید و بخش خصوصی دقیق و تخصصی پرداخته شده و با حمایت از سرمایه گذاری موانع تولید برطرف می شود.

وی تغییرات مداوم در ساختار دولتی و اداری را آفت توسعه و عامل سردرگمی سرمایه گذاران برشمرد و افزود: تغییرات مدیریتی عامل ناقص اجرا شدن سیاست‌های کلان است و این سیاست‌ها در برخی از موارد ممکن است اصلا اجرا نشود.

اصغر جهانگیر گفت: سال گذشته قرارداد‌های عادی پر تکرار مانند معاملات ملکی در قوه قضائیه ساماندهی شدند و آمادگی داریم این اقدام را در منطقه آزاد کیش هم اجرا کنیم.

دیگر خبرها

  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به پروژه‌های راهداری در استان بوشهر تخصیص یافت
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های راهداری بوشهر
  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • روشنایی ۱۵ کیلومتر از راه‌های استان بوشهر اجرا شد
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • رفع تنش آبی ۱۰ روستا از مجتمع نرژی چقابور