Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از مدیکال اکسپرس، دکتر ویویک رنگنکار، دانشیار مرکز سرطان مارکی انگلستان و دارای کرسی آلفرد کوهن در تحقیقات سرطان‌شناسی در این مرکز، اولین بار Par-۴ و نقش آن را در مرگ سلولی در بافت پروستات در سال ۱۹۹۳ کشف کرد. از آن زمان تاکنون نتایج مطالعات بعدی نشان داد Par-۴ یک سرکوب‌کننده تومور است و افزایش بیان Par-۴ از رشد تومور جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رنگنکار و گروه تحقیقاتی وی همچنین دریافتند سوپرموش‌هایی که از لحاظ ژنتیکی برای بیان بیش از حد Par-۴ مهندسی شده بودند، در برابر سرطان مقاوم هستند.

علاوه بر نقش Par-۴ در سرکوب سرطان تحقیقات اخیر گروه رنگنکار نقش جدیدی را برای Par-۴ به‌ عنوان پیش‌بینی‌ کننده چاقی در مردان و زنان در آینده کشف کرده است.

نتایج این تحقیق نشان می‌دهد فقدان Par-۴ در موش‌ها منجر به افزایش جذب و تجمع چربی در سلول‌های ذخیره‌کننده چربی(آدیپوسیت‌ها) می‌شود که در نتیجه به چاقی می‌انجامد.

این موش‌ها همچنین دارای مشکلات ثانویه سلامتی از جمله کبد چرب و مقاومت به انسولین بودند که به‌ طور معمول با چاقی مرتبط است. با این حال بازیابی ژنتیکی ژن Par-۴ از دست رفته چاقی را معکوس و موش‌ها را دوباره لاغر کرد.

جالب اینجاست موش‌هایی با رژیم غذایی و فعالیت بدنی مشابه موش‌های معمولی اما فاقد Par-۴ همچنان چاق شدند.

رنگنکار گفت: این یافته یادآور شرایط کسانی است که حتی زمانی که رژیم غذایی خود را کنترل می‌کنند یا ورزش کافی انجام می‌دهند، کنترل وزن خود را دشوار می‌بینند. تحقیقات ما نشان می‌دهد ممکن است یک توضیح ژنتیکی در این خصوص وجود داشته باشد.

علاوه بر این نتایج این تحقیق نشان می‌دهد فقدان Par-۴ ممکن است به‌ عنوان یک پیش‌بینی‌کننده برای کسانی که ممکن است در معرض خطر ابتلا به چاقی در آینده باشند، عمل کند.

این محققان با همکاری مرکز علوم بالینی و تفسیری بریتانیا(CCTS) و دانشگاه لوند در سوئد دریافتند بیان کمتر Par-۴ با چاقی در مردان و زنان مرتبط است.

رنگنکار افزود: خطر ابتلا به چاقی در کسانی که سطوح Par-۴ پایینی دارند، به‌ طور قابل‌ توجهی بیشتر از افرادی است که سطوح Par-۴ بالایی دارند. کار ما عملکرد جدیدی از سرکوبگر تومور Par-۴ را در تنظیم چاقی نشان و زمینه‌های زیست‌شناسی، فیزیولوژی و متابولیسم سلول‌های چربی را به‌ طور قابل‌ توجهی پیشرفت می‌دهد.

تحقیقات آینده دنبال راهبردهای درمانی است که ممکن است برای غلبه بر چاقی و مهار سرطان مرتبط با چاقی مفید باشد؛ از جمله این تحقیقات یک کارآزمایی بالینی در حال انجام در مرکز سرطان مارکی بریتانیا با استفاده از دارویی برای افزایش Par-۴ در بیماران سرطانی است.

فیلیپ کرن، مدیر بخش علوم پزشکی CCTS انگلستان، گفت: ماموریت مرکز علوم بالینی و تفسیری بریتانیا(CCTS) گرد هم آوردن پزشکان، محققان و جوامع برای تسریع در تبدیل اکتشافات علوم پایه به پیشرفت‌های ملموس در سلامت است. این نوع تحقیقات به‌ طور کامل علت اهمیت همکاری چند رشته‌ای در تسریع نتایج مثبت سلامت برای جامعه مشترک‌المنافع کنتاکی و فراتر از آن را نشان می‌دهد.

یافته‌های این تحقیق در Frontiers in Oncology منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: ژنی که باعث لاغری می‌شود

۴٧۴٧

کد خبر 1632251

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: چاقی سلامت خانواده نشان می دهد موش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۸۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن آسیب می رساند
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • کاری که ورزش کردن با سرطان می‌کند
  • تاثیر ورزش شدید بر سرطان
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید
  • انحطاط اخلاقی یا استثمار به بهانه تولید علم