Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شستا از برنامه این شرکت برای عرضه بیش از ۱۰ شرکت تابعه این هلدینگ بزرگ اقتصادی در بورس در سال ۱۴۰۱ خبر داد. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ابراهیم بازیان مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در گفت‌وگو با شستارسانه، با اشاره به اینکه بزرگترین مزیت شفافیت کسب اعتماد عمومی است، نقش عرضه شرکت‌های تابعه را در تحقق سیاست افزایش اعتماد عمومی، شفافیت اقتصادی و مردمی شدن شستا، مهم ارزیابی کرد و افزود: شستا مسیر بورسی شدن شرکت‌های تابعه خود را با سرعتی بیشتر از قبل طی می‌کند و در همین راستا شرکت سیمان آبیک را به عنوان بزرگترین شرکت سیمانی خاورمیانه با نماد سابیک در طبقه تولید سیمان آهک گچ در بازار بورس عرضه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شستا در خصوص جزئیات عرضه سهام این شرکت گفت: 355میلیون سهم معادل دوازده درصد ار ارزش شرکت در این فرآیند عرضه خواهد شد.
بازیان با اشاره به اینکه هلدینگ سیمان تامین شستا با ظرفیت تولید 25 تن سیمان نزدیک به 30 درصد تولید سیمان در کشور را در اختیار دارد افزود: شرکت سیمان آبیک از شرکت‌های تابعه این هلدینگ با ظرفیت تولید 4.950.000 تن کلینکر در سال به‌عنوان بزرگ‌ترین واحد تولیدی سیمان ایران شناخته می‌شود.
وی ضمن اشاره به نقش شرکت سیمان آبیک به عنوان جزء لاینفک صنعت سیمان کشور، این شرکت را یکی از نهادهای فعال و تاثیر گذار این حوزه خواند و اظهار داشت: این شرکت در سال‌های اخیر توانست با استفاده از ظرفیت‌های داخلی و تکیه بر توان متخصصان و نیروهای جوان کشور پروژه تعویض رینگ‌های کوره خط یک کارخانه را  برای اولین بار در کشور بدون کمک از شرکت‌های خارجی به اتمام برساند که با ورود مجدد این کوره به مدار تولید، ظرفیت تولید کلینکر شرکت به عنوان بزرگترین تولید کننده کلینکر ایران و خاور‌میانه، به 16500 تن در روز رسید.

جهش 231 درصدی سود خالص سیمان آبیک
مدیرعامل شستا با اشاره به عملکرد مالی سیمان آبیک در سال 1400، با اشاره به فروش 12157 میلیارد ریالی این شرکت از رشد 43 درصدی در این شاخص نسبت به مدت مشابه سال قبل حاصل خبرداد.
به گفته بازیان سود خالص این شرکت در سال گذشته 4361 میلیارد ریال بود که نشان از رشد 55 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل دارد.
سیمان آبیک با 1052 میلیارد ریالی خود در فروردین 1401 ضمن دستیابی به رشد 61 درصدی در فروش نسبت به مدت مشابه قبل توانست بیش از 139درصد از بودجه ماه فروردین خود را محقق نماید.
وی با اشاره دستاوردهای کارخانه سیمان آبیک نیز اظهار داشت: افزایش 245 درصدی حاشیه سود ناخالص ، تنها گوشه‌ای از دستاوردهای اخیر شرکت سیمان آبیک است.
افزایش سرعت شستا در مسیر شفافیت
بازیان حرکت شرکت‌ها به سمت خصوصی‌سازی و بورسی شدن را موجب تقویت اقتصاد کشور خواند و بیان داشت: وقتی مالکیت، خصوصی شود و شفافیت در شرکت‌ها افزایش یابد، شاهد افزایش چشمگیر بهره‌وری در شرکت‌ها بوده و این اقدام ضمن شفاف‌تر شدن اقتصاد کشور، توسعه اقتصادی را به دنبال خواهد داشت.
مدیرعامل شستا با تاکید بر حفظ منافع سهامداران گفت: مهمترین سیاستی که در دستور کار شستا قرار گرفته حفظ منافع سهامداران، افزایش شفافیت اقتصادی و ارائه گزارش‌های عملکرد به ذی‌نفعان و سهامداران بیش از قوانین و مصوبات فعلی است.
بازیان ادامه روند برنامه‌ریزی برای بورسی‌شدن و مردمی شدن اقتصاد شستا را از سیاست‌های کلیدی این شرکت خواند و افزود: اقدامات و برنامه‌ریزی لازم در خصوص عرضه اولیه بیش از 10 شرکت دیگر تابعه شستا تا پایان سال جاری در بورس اوراق بهادار در جریان است.
شایسته ذکر است عرضه اولیه سیمان آبیک با نماد «سابیک» روز 4شنبه هفته جاری مورخ 28 اردیبهشت ماه در بازار بورس و اوراق بهادار تهران انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت سیمان آبیک مدیرعامل شستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۸۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟

آفتاب‌‌نیوز :

بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز سه‌شنبه می‌روند که دیروز شاخص کل بورس تهران برای دومین روز متوالی ریزش کرد. برای پیش بینی بورس امروز –سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز دوشنبه شاخص کل ۳ هزار و ۷۳۷ واحد افت کرد و شاخص کل هم‌وزن ۶۷۱ واحد نزول کرد. همچنین شاخص کل فرابورس کمتر از یک واحد بالا آمد و شاخص هم وزن فرابورس ریزش ۳۷۲ واحدی داشت. 

روز دوشنبه در بورس شرکت داروسازی کوثر (دکوثر)، شرکت توسعه شهری توس گستر (وتوس) و شرکت آبسال (لابسا) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان (فجهان)، شرکت پگاه فارس (غفارس) و شرکت مجتمع صنعتی آرتا ویل تایر (پارتا) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

در بورس نماد‌های سدشت (شرکت سیمان دشتستان)، شگل (شرکت گلتاش) و سقاین (شرکت سیمان قائن) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت آ س پ (آ. س. پ)، شرکت توکا ریل (توریل) و شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش (تاپکیش) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

در معاملات دوشنبه، ۶۶ نماد صف خرید داشتند و ۴۳ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۲۵ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۵۹ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۱۵ درصدی به ۱۹۹ میلیارد تومان رسید.

دیروز شاخص بورس برای دومین روز ریزش کرد و فاصله خود با محدوده ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی را زیاد کرد. نماد‌های فولاد، فملی، کچاد و کگل بیشترین اثر کاهشی را بر شاخص داشتند. 

به علاوه، برای دومین روز متوالی پول حقیقی از بازار خارج شد. نماد‌های خودرو، خبنیان، تاصیکو، آریا، وپاسار، شستا، کماسه، پارسان، شتران، وبصادر و شبریز بیشترین خروج سرمایه را داشتند. 

همچنین دیروز عرضه بر تقاضا غلبه داشت و ارزش صف‌های فروش بیش از صف‌های خرید بود. برخی تحلیلگران تکنیکی نوسان کوتاه بازار را یک تعدیل کوتاه مدت می‌دانند و معتقدند شاخص کل که در نزدیکی سقف کانال است برای بازگشت به محدوه بالاتر به یک نیروی محرک نیاز دارد. در مقابل برخی ناظران معتقدند سیاست‌های ارزی دولت و مداخلات آن در بازار‌ها ریسک بازار‌های متشکل را افزایش داده و فعالان اقتصادی را به سرمایه گذاری در بازار‌های غیرمتشکل و بازار‌هایی که خارج از کنترل دولت است سوق داده، از سوی دیگر همسو با موج مهاجرت به خارج از کشور برخی نیز سرمایه خود را از ایران خارج کرده‌اند. در چنین شرایطی دولت باید در سیاست گذاری خود تجدید نظر کند و به راه‌حل‌های سیاسی برای برقراری ارتباط تجاری با جهان بیندیشد.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهید
  • دستگاه قضا با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهد
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ورود صندوق ملی مسکن به خرید سیمان/ واسطه‌ها حذف می‌شوند