Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، احمد درزی رامندی معاون قضایی در امور اقتصادی-اراضی و شهرسازی دیوان عدالت اداری در نوزدهمین نشست مشترک قضات دیوان عدالت اداری و مدیران حقوقی شهرداری‌های کلانشهرهای ایران با بیان اینکه آمار ورودی در رابطه با شکایات اعتراض ماده ۱۰۰ و الزام به صدور پروانه در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۹ افزایش یافته است، اظهار کرد: تعداد شکایات وارده ۲۰ هزار مورد بوده که با افزایش سه هزار فقره‌ای همراه بوده است؛ همچنین الزام صدور پروانه نیز افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون دیوان عدالت اداری با اشاره به اینکه اصلاح ماده ۱۰۰ قانون شهرداری در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار دارد، افزود: اگر این طرح به صورت قانون نهایی شود، دیگر کمیسیون ماده ۱۰۰ نخواهیم داشت و هر تخلف ساختمانی بر خلاف پروانه باشد، حکم قلع و قمع صادر می‌شود و شهرداری مکلف به اعاده است.

او با بیان اینکه بخشی از درآمدهای شهرداری از جریمه‌های کمیسیون ماده ۱۰۰ بود، یادآور شد: اگر این قانون اجرا شود افرادی که قصد تخلف داشتند،مرتکب تخلف نخواهند شد. باید لایحه درآمدهای پایدار شهرداری به صورت قانون مشخص شود.مصوبات شورای اسلامی شهرها در هیأت علمی ابطال می‌شود، چون بر خلاف قانون است و اگر طرح در مجلس نهایی شود این مسائل را شاهد نخواهیم بود.

درزی رامندی با اشاره به املاک واقع در طرح‌های دولتی یادآور شد: بر اساس قانون، این طرح باید در طول ۱۸ ماه اجرا شود و تا پنج سال حقوق مالکانه برای مالک در نظر گرفته شود.مصوبه‌ای در ۱۱ اردیبهشت ماه شورای عالی معماری شهرسازی ابلاغ شد که بر این اساس تکلیف کسانی که املاکشان در طرح‌های دولتی قرار دارد، مشخص شده و باید بر اساس ۶۰ درصد سطح اشغال و ۱۲۰ درصد تراکم پروانه صادر شود.

معاون دیوان عدالت اداری تاکید کرد: هر زمانی شهرداری بخواهد می‌تواند این طرح را اجرا کند و در این راستا حد نصاب برای تفکیک باید مشخص و قانون حفظ باغات و گسترش فصای سبز رعایت شود.

به گزارش خبرگزاری شهر، معاون دیوان عدالت اداری افزود: افراد سودجو و دلال به مالکینی که اطلاعی از مصوبه ساخت در طرح اداری ندارند مراجعه کرده و املاک آنها را با قیمت پایین می خرند و پس از اخذ پروانه با قیمت بالا به فروش می‌رسانند که در این زمینه باید اطلاع‌رسانی کافی صورت بگیرد.

کد خبر 677325 برچسب‌ها ساخت و ساز تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ساخت و ساز تهران دیوان عدالت اداری ماده ۱۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۹۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران

به نقل از روابط عمومی مرکزنوسازی و تحول اداری، محمدعلی الفت‌پور با اشاره به تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران گفت: حفظ سلامت اداری در شهرداری به عنوان یکی از مجموعه‌هایی که به‌طور مستقیم با شهروندان سروکار دارد نقش بسیار مهمی در اعتمادسازی و ارتقای سرمایه اجتماعی دارد و اهمیت این امر زمانی آشکار می‌شود که مجموعه شهرداری تهران به‌عنوان یکی از سازمان‌های پیشرو در امر مبارزه با فساد، بتواند با پیگیری و رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان خود و انتشار نتایج حاصله، گامی اساسی و اجرایی در این زمینه بردارد و از این طریق ضمن جلب اعتماد شهروندان سرمایه اجتماعی قابل ملاحظه‌ای برای شهرداری تهران کسب شود.

دبیرکمیته برنامه‌ریزی و نظارت ستاد ارتقاء سلامت اداری با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از راهکار‌ها و استراتژی‌های مبارزه با فساد و ارتقاء سلامت اداری، خصوصا ارتشاء از طریق احصاء نظرات و ایده‌ها و مطالعات گذشته شناسایی و بررسی شده است، خاطرنشان کرد: تلاش در جهت اجرایی ساختن آنها، بی‌شک یکی از مهم‌ترین اقدامات این حوزه خواهد بود که به واسطه آشنایی با موضوع و به سبب آگاهی از شرایط و اقتضائات شهرداری تهران، راهبرد‌ها و راهکار‌هایی نیز در زمینه‌های اقتصادی، اداری، مدیریتی، فرهنگی، قانونی و قضایی، مدیریت اخلاق حرفه ای، اجتماعی، اطلاع رسانی و شفاف سازی ارائه شده است که هم به لحاظ موضوعی و هم اجرایی قابل توجه و اجرا هستند.

الفت‌پور در پایان تصریح کرد: با توجه به تلاش‌های صورت‌گرفته در این زمینه و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و تخصصی، تشکیل شعبه‌ای مشخص و ویژه جهت پیگیری اخذ رشوه در شهرداری تهران، توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی در دست اقدام است و پرونده‌های مرتبط در این خصوص با حساسیت بالا و دراسرع وقت، بررسی و تا حصول نتیجه، پیگیری می‌گردند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ایجادشعبه ویژه پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • مطالبات ساکنین پایین‌ دست سد سیمره پرداخت شود
  • منتظری: حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • عدم پاسخگویی کتبی به ارباب رجوع تخلف اداری محسوب می شود