Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولید در مجموعه نفلین سینیت کلیبر با هدف رقابت در بازار جهانی است. به گزارش روابط عمومی ایمیدرو به نقل از شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، خدایار کریم نژاد با بیان این مطلب گفت: اجرای طرح ۴۰ هزارتنی تولید کنسانتره نفلین سینیت کلیبر که با هد‌ایت شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران توسط بخش خصوصی به مورد اجرا درامده، با هدف رقابت در بازار‌های جهانی دنبال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه تصریح کرد: این طرح در چارچوب توسعه منطقه کلیبر (آذربایجان شرقی) به منظور اشتغال زایی بیشتر و تولید با کیفیت بالاست و به روش ” تر” عملیاتی شده و اکنون در حال انجام تست‌های راه اندازی است. کریم نژاد اظهار داشت: شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو) در چارچوب سیاست دولت، مبنی بر توسعه مناطق کمتر توسعه یافته و افزایش اشتغال زایی نسبت به جذب سرمایه گذار بخش خصوصی به منظور استخراج و فروش معادن و راهبری مجتمع‌های تابعه خود اقدام کرده است.

به گفته وی، ایمپاسکو در این روش علاوه بر صیانت از منافع دولت به روش حفظ مالکیت واحد‌های معدنی، موجب می‌شود وضعیت اقتصادی مجتمع‌ها بهبود یافته و فعالیت‌های توسعه‌ای و افزایش تولید توسط بخش خصوصی منجر به اشتغال زایی بیشتر و جذب نیروی انسانی جدید می‌شود.

معاون بهره برداری و اکتشاف ایمپاسکوخاطرنشان کرد: مجتمع نفلین سینیت کلیبر در چارچوب راهبری ایمپاسکو سال ۱۳۹۶ به بخش خصوصی واگذار شد و تعداد نیروی انسانی مجتمع در زمان واگذاری ۴۶ نفر بوده که برای سرمایه گذاری به عمل آمده توسط راهبر سال ۱۴۰۰ به ۹۰ نفر افزایش یافت.

وی در ادامه افزود: طبق اصل ۴۴ قانون اساسی بخش دولتی منع سرمایه گذاری داشت و با برنامه واگذاری دو هدف را دنبال می‌کرد، یکی رعایت قانون و دیگر بستر سازی برای مشارکت بخش خصوصی بود.

آمار‌های اعلامی حاکی است، میزان تولید کنسانتره نفلین سینیت در سال گذشته به رقم حدود ۷۸۰۰ تن رسید و میزان محصول فروخته شده حدود ۷۴۰۰ تن بود.

کریم نژاد یاداور شد: کیفیت بالای محصول تولیدی در قالب طرح ۴۰ هزارتنی، کاهش باطله را به دنبال دارد و بالا بودن بازدهی تولید، سبب کاهش گردوغبار ناشی از فرآوری می‌شود و این امر از مزایای طرح محسوب می‌شود که جذب بیشتر مشتریان داخلی و خارجی را هم بدنبال خواهد داشت.

وی افزود: راهبر مجتمع با انجام برخی اصلاحات در خطوط قدیم توانسته دانه بندی و کیفیت محصول تولیدی را برابر با انتظارات بازار هدف، ارتقا بخشد. گفتنی است مجتمع نفلین سینیت کلیبر در استان آذربایجان شرقی در کیلومتر ۲۰ جاده کلیبر به اهر واقع شده است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پیشکسوتان حقوق سازمان تامین اجتماعی سهام مستمری ایمیدرو صنعت نفلین سینیت کلیبر بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۹۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوب گفت: با برنامه‌ریزی و اقدام‌های شاخص در سال ۱۴۰۲، دوره تعمیرات اساسی در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه کاهش یافت و بیش از ۴ میلیارد مترمکعب گاز به تولید این مجموعه افزوده شد.

به گزارش شانا، احمد باهوش در این باره توضیح داد: با کاهش دوره تعمیرات اساسی از معادل ۱۵ روز توقف کامل مجتمع به حدود ۹ روز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، که همسو با برداشت حداکثری از مخزن مشترک پارس جنوبی انجام شد، بیش از ۴ میلیارد مترمکعب به خوراک مجتمع و تولید گاز افزوده شد.

وی افزود: تولید و تزریق گاز شیرین سراسر پالایشگاه‌های مجتمع گاز پارس جنوبی به خطوط سراسری در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال پیش از آن، بیش از ۳ درصد افزایش تولید داشت که این موضوع با انجام اقدام‌های نوآورانه، استفاده ۹۰ درصدی از کالاهای ایرانی و تلاش و مجاهدت کارکنان و متخصصان ثبت شد.

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی بیان کرد: تولید گوگرد مرغوب دانه‌بندی‌شده پارسال در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه بیش از ۶۴۰ هزار تن بود که این مقدار، افزایش ۱۰ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشت. 

به گزارش شانا، پارسال بیش از ۲۲۵ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی از سکوهای سرچاهی میدان مشترک پارس جنوبی دریافت شد که با استفاده از توان، دانش و نوآوری کارگران و متخصصان خط مقدم جبهه اقتصادی، بیش از ۱۹۶ میلیارد و ۱۰۹ میلیون مترمکعب در مجتمع پارس جنوبی شیرین‌سازی و به خطوط سراسری تزریق شد.

دیگر خبرها

  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود
  • پالایشگاه آبادان به سوددهی ۱۲هزار میلیارد تومانی رسید
  • پالایشگاه آبادان که در دولت گذشته قرار بود رایگان واگذار شود، به سوددهی رسید
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی