Web Analytics Made Easy - Statcounter

سجاد زمانی علیشاه؛ به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت صمت اعلام کرده است که عوارض واردات خودروهای با حجم موتور کمتر از هزار سی‌سی 15 درصد پایین آمده و این خودروها فقط با عوارض 10 درصدی وارد کشور خواهند شد.

منوچهر منطقی، معاون صنایع حمل و نقل وزیر صنعت در این باره گفته؛ عوارض واردات خودرو بین 10 تا 95 درصد است و بر اساس حجم موتور تعیین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچه حجم موتور بیشتر باشد عوارض واردات نیز اضافه خواهد شد. برخلاف تصور احتمالی موجود خودروهای با کمتر از هزار سی‌سی خوبی در بازار جهانی وجود دارند و در صورتی که عوارض 10 درصدی بر واردات آنها اعمال شود با قیمت خوبی دست مصرف‌کننده ایرانی خواهند رسید.

در گزارش پیش رو تعدادی از این خودروها که در بازار کشورهای خارجی عرضه می‌شود با ذکر قیمت، مشخصات، حجم موتور و توان خروجی آنها معرفی خواهند شد.

 

* هیوندای ونیو

این خودرو یک SUV سه سیلندر با حجم موتور 998 سی‌سی است که موتور این خودرو با استفاده از توربو شارژ اسب بخار نیرو تولید کند. البته این خودروی تولیدی شرکت هیوندای کره با دو موتور دیگر شامل 1200 سی‌سی بنزینی با قدرت 83 اسب بخار و 1400 سی‌سی دیزلی با قدرت 90 اسب بخار هم به بازار عرضه می‌شود.

در حالی که گیربکس این خودرو با موتورهای حجم بالاتر 5 دنده دستی است، اما موتورهای کوچک آن با گیربکس 6 دنده دستی یا 7 دنده دو کلاچ عرضه می‌شود.

این خودرو مجهز به تنظیم خودکار هوای خودرو، کروز کنترل، شارژر وایرلس، پخش 8 اینچ اسکرین تاچ اندروید، ساندروف و کیلس استارتر است.

هیوندای همچنین برای این خودرو آپشن‌هایی نظیر سامانه الکترونیکی کنترل پایداری خودرو، 6 ایربگ، ترمز ای بی اس، سامانه مدیریت پایداری خودرو و همچنین سنسورهای پارک در جلو و عقب آن ارائه داده است.

قیمت این خودرو در بازار هند از 785 هزار روپیه تا یک میلیون و 436 هزار روپیه است که با در نظر گرفتن قیمت روپیه‌ هند 389 تومان در بازار آزاد، قیمت این خودرو بین 305 میلیون تا 558 میلیون تومان است که با در نظر گرفتن عوارض 10 درصدی با قیمت حدود 335 تا 600 میلیون تومان به بازار ایران خواهد رسید.

 

* هیوندای I20

این خودرو یکی از بهترین‌ خودروهای با موتور کمتر از هزار سی‌سی در بازار جهانی است که احتمالا با همان موتور 998 سی‌سی توربو شارژ هیوندای ونیو با قدرت 120 اسب بخار در بازار هند به فروش می‌رسد. البته این خودرو با دو موتور دیگر 1200 سی‌سی بنزینی 83 اسبی،‌ و 1500 سی‌سی دیزلی 100 اسبی در بازار هند هم موجود است. گیربکس این خودرو برای موتور هزار سی‌سی، 6 دنده دستی یا 7 دنده اتوماتیک است.

این خودرو دارای یک سیستم پخش لمسی 10 اینچی اندروید است، سانروف داشته و به سامانه تصفیه هوای داخل خودرو مجهز است. برخی از آپشن‌های قابل نصب روی هیوندای I20 نیز شامل 6 ایربگ، سامانه الکترونیکی کنترل پایداری خودرو و سنسور پارک در عقب است.

قیمت این خودروی هیوندای در بازار هند 832 هزار تا یک میلیون و 378 هزار روپیه است که معادل 323 میلیون تا 536 میلیون تومان است. با احتساب عوارض 10 درصدی این خودرو احتمالا با قیمتی حدود 355 تا 590 میلیون تومان به ایران خواهد رسید.

 

*‌ کیا سونِت

از آنجا که شرکت خودروسازی کیا زیر مجموعه گروه خودروسازی هیوندای به شمار می‌رود این خودروی SUV هم در بازار هند با یک موتور 998 سی‌سی با توان خروجی 120 اسب بخار عرضه می‌شود که احتمالا با هیوندای I20 و هیوندای ونیو مشترک است. این خودرو همچنین با یک موتور 1.2 لیتری بنزینی 82 اسبی و 1.5 لیتری دیزل 100 اسبی در بازار هند در دسترس مشتریان قرار دارد.

کیا سونت مجهز به یک سامانه اطلاعات و پخش خودروی 10 اینچی لمسی اندروید، شارژ وایرلس، ‌ساندورف، سامانه تصفیه هوای داخل خودرو، 6 ایربگ، سامانه مدیریت پایداری خودرو و کنترل الکتورنیکی پایداری در کنار ای بی اس است.

قیمت کیا سونت در بازار دهلی نو بین 798 هزار روپیه معادل 310 میلیون تومان، تا یک میلیون و 600 هزار روپیه معادل 622 میلیون تومان است که با احتساب عوارض 10 درصدی بین 340 میلیون تا 680 میلیون تومان به ایران خواهد رسید.

 

* هیوندای ورنا

این سدان تولیدی شرکت هیوندای با یک موتور 998 سی سی که احتمالا با همه خودروهای قبلی مشترک است در بازار هند به فروش می‌رسد. همانطور که گفته شد موتور این خودرو با استفاده از توربو شارژ تا 120 اسب بخار توان خروجی ایجاد می‌کند و فقط با یک گیربکس اتومات 7 دنده در بازار هند به فروش می‌رسد. آپشن‌های هیوندای ورنا نیز شامل ساندروف، سامانه نظارت بر فشار باد تایر، شارژ وایرلس، سنسورهای پارک در قسمت جلو و عقب خودرو، ترمز ای بی اس و سامانه هشدار سرعت است.

قیمت این خودرو در بازار هند از یک میلیون و 87 هزار روپیه بر اساس آپشن‌ها تا یک میلیون و 804 هزار روپیه معادل 422 تا 725 میلیون تومان در دسترس است. با احتساب عوارض 10 درصدی این خودرو بین 460 تا حدود 800 میلیون تومان به ایران خواهد رسید.

 

* نیسان مگنیت

این خودرو با یک موتور 999 سی سی تنفس طبیعی با قدرت 72 اسب بخار و یک موتور توربو شارژ 100 اسب بخاری در بازار هند عرضه شده است. موتور تنفس طبیعی این خودرو مجهز به گیربکس مجهز به 5 دنده دستی بوده ولی موتور توربوشارژ آن هم با گیربکس 5 دنده دستی و هم با گیربکس اتوماتیک به بازار عرضه می‌شود. این خودرو مجهز به سامانه اطلاعات و پخش 8 اینچی لمسی اندروید بوده، لامپ جلوی ال ای دی دارد و با رینگ‌های 16 اینچی آلیاژ آلومینیوم به بازار عرضه می‌شود.

نیسان مگنیت همچنین دارای تهویه هوای اتوماتیک، شارژر وایرلس و سیستم تصفیه هوا است. در جلوی این خودرو دو ایربگ نصب بوده، ترمز ای بی اس دارد و مجهز به سامان الکترونیکی کنترل پایداری است. این خودرو در بازار دهلی نو 600 هزار روپیه معادل 233 میلیون تا یک میلیون و 120 هزار روپیه معادل 435 میلیون عرضه می‌شود که با احتساب عوارض 10 درصدی چیزی حدود 250 تا 470 میلیون به ایران خواهد رسید.

 

* رنو کوئید

شرکت خودروسازی رنو از سال 2005 وارد بازار هند شده و هم اکنون یکی از پرفروش‌ترین مدل‌های تولیدی این خودروسازی در بازار هند رنو کوئید است. این خودروی هاچ‌بک با موتور 999 سی سی به بازار هند عرضه می‌شود که البته با یک موتور 800 سی سی هم در دسترس مشتریان هندی قرار دارد. موتور هزار سی سی آن قابلیت تولید 68 اسب بخار و موتور 800 سی سی آن 54 اسب بخار قدرت دارد. این خودرو با گیربکس 5 دنده دستی یا 5 دنده اتوماتیک در دسترس مشتریان است و دارای آپشن‌هایی نظیر سامانه اطلاعات و پخش 8 اینچی لمسی، تهویه دستی هوا، ورودی کیلیس، شارژر در عقب خودرو و همچنین دوربین پارک عقب است.

رنو کوئید مجهز به ایربگ‌های جانبی، ای بی اس و سنسور پارک در قسمت عقب است. قیمت این خودرو در بازار هند 468 هزار روپیه معادل 182 میلیون تومان تا 636 هزار روپیه معادل 247 میلیون تومان عرضه می‌شود که با احتساب عوارض 10 درصدی واردات به ایران با قیمت‌هایی حدود 200 تا 270 میلیون تومان به ایران خواهد رسید.

 

* فولکس واگن پولو

پولو یکی از مدل‌های محبوب تولیدی شرکت فولکس واگن است و هم شکل خوبی داشته و هم عملکرد خوبی را‌‌‌‌‌‌‌‌ در کنار قیمت مناسب ارائه می‌دهد. این خودرو با یک موتور 990 سی سی تنفس طبیعی، با قدرت 75 اسب بخار و یک موتور 999 سی سی توربو شارژ با قدرت 110 اسب بخار در بازار عرضه شده است. گیربکس این خودرو هم 5 دنده دستی، 6 دنده دستی و 6 دنده اتومات است و بر اساس سفارش مشتری ارائه می‌شود. این خودرو دارای سامانه اطلاعات و پخش 6.5 اینچی لمسی، سنسور باران، دو ایربگ جلو، کروز کنترل و سنسور پارک در قسمت عقب است.

فولکس واگن پولو با قیمت 709 هزار روپیه معادل 275 میلیون تومان تا یک میلیون و 133 هزار روپیه معادل 440 میلیون تومان در بازار هند در دسترس مشتریان است که با احتساب عوارض 10 درصدی بین 270 تا حدود 480 میلیون تومان وارد ایران خواهد شد.

 

* اشکودا کوشاک

اشکودا کوشاک یک SUV نسبتا محبوب در بازار هند است و با موتور هزار سی سی عملکرد نسبتا خوبی را‌‌‌‌‌‌‌‌ به ثبت رسانده است. این خودرو دارای یک موتور یک لیتر 3 سلیندر توربو شارژ بنزینی با توان تولید 115 اسب بخار و یک موتور 1.5 لیتری توربو شارژ با تولید 150 اسب بخار در بازار هند عرضه شده است. گیربکس این خودرو هم 6 دنده دستی و 7 دنده اتوماتیک بر اساس سفارش مشتری تحویل می‌شود.

کوشاک که تولید اشکودای جمهوری چک است دارای ساندروف، سامانه اطلاعات و پخش 10 اینچی لمسی اندروید، شارژر وایرلس، صندلی‌های برقی، پخش با 6 بلندگو، 6 ایربگ، سنسور پارک عقب، کنترل الکترونیکی پایداری خودرو، هشدار کمر بند ایمنی، سنسور تصادف، ای بی اس و دوربین عقب است.

قیمت اشکودا در بازار هند البته نسبت به دیگر رقبا کمی بیشتر بوده و بین یک میلیون و 261 هزار روپیه تا 2 میلیون و 89 هزار روپیه متغیر است. با این حساب کوشاک با قیمت 490 میلیون تومان تا 812 میلیون تومان در بازار هند فروخته می‌شود که با احتساب عوارض 10 درصدی بین 540 تا 890 میلیون تومان به ایران خواهد رسید.

 

* هیوندای آئورا

این خودروی کره‌ای با یک موتور یک لیتری 120 اسبی توربو شارژ بنزینی و احتمالا مشابه موتورهای هیوندای ورنا، ونیو و کیا سونت عرضه شده است. هیوندای آئورا با تجهیزات جانبی شامل سامانه اطلاعات و پخش 8 اینچی اندروید، کروز کنترل، شارژر وایرلس، صندلی قابل تنظیم، تهویه هوای خودکار در کنار دو ایربگ جلو و سنسورهای در عقب عرضه شده است.

قیمت این خودرو در بازار هند 688 هزار روپیه معادل تا یک میلیون و 100 هزار روپیه متغیر است که معادل 267 تا 427 میلیون تومان برآورد می‌شود. با احتساب عوارض 10 درصدی هیوندای آئورا می‌تواند با قیمت 290 تا 470 میلیون تومان به ایران برسد.

 

* رنو ترایبر

این خودروی 7 نفره با یک موتور یک لیتری 72 اسبی در بازار هند عرضه شده و البته در آینده نزدیک قرار است به توربو شارژ هم مجهز شود. این خودرو با گیربکس 5 دنده دستی یا 5 دنده اتومات در بازار هند موجود بوده و دارای تجهیزات سامانه اطلاعات و پخش 8 اینچی لمسی، رینگ‌های 15 اینچی بزرگ، تهویه هوای خودکار، دو ایربگ در جلو، ایربگ‌های جانبی، ای بی اس، کروز کنترل و سنسور عقب است.

یکی از بهترین ویژگی‌های رنو ترایبر قیمت پایین علیرغم ظرفیت بالای آن است که باعث شده بسیاری از مردم هند توانایی خرید آن را‌‌‌‌‌‌‌‌ داشته باشند.

قیمت این خودرو در بازار آزاد هند 600 هزار روپیه تا 890 هزار روپیه بر اساس آپشن‌ها تعیین شده که معادل 233 تا 347 میلیون تومان است.

با احتساب عوارض 10 درصدی واردات این خودرو بین 256 میلیون تا 381 میلیون تومان به ایران خواهد رسید.

 


* رنو کیگر

این خودرو یکی از SUV‌های پرطرفدار بازار هند است و همه این محبوبیت به لطف قیمت مناسب آن فراهم شده است. این خودرو احتمالا با همان موتور یک لیتری رنو ترایبر با قدرت 72 اسب بخاری در بازار هند موجود است که البته مشتریان می‌توانند رنو کیگر را‌‌‌‌‌‌‌‌ با موتور یک لیتری توربوشارژ با قدرت 100 اسبی هم خریداری کنند.

گیربکس این خودرو هم 5 دنده دستی یا 5 دنده اتومات سا و با تجهیزات نظیر سامانه اطلاعات و پخش 8 اینچی لمسی، شارژر وایرلس،‌ لامپ‌های جلوی ال ای دی، کنترل خودکار هوای خودرو و سامانه روشن کردن کیلس است.  کیگر همچنین مجهز به ای بی اس، 4 ایربگ و سنسور عقب است.

قیمت این مدل محبوب رنو بین 613 هزار روپیه معادل 238 میلیون تومان تا یک میلیون و 462 هزار روپیه معادل 452 میلیون تومان در بازار دهلی نو متغیر است که با احتساب عوارض 10 درصدی 260 تا 500 میلیون تومان به ایران خواهد رسید.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: فارس

کلیدواژه: واردات خودرو عوارض موتور رنو ورنا خارجی صمت تومان روپیه هند هیوندای اشکودا بازار حجم موتور سی سی کیا نیسان فولکس واگن پولو میلیون تومان دسترس مشتریان گیربکس این خودرو میلیون تومان میلیون تومان بازار هند عرضه تومان در بازار موتور یک لیتری تا یک میلیون عرضه می شود پایداری خودرو موتور 998 سی سی شارژر وایرلس خودرو هم عرضه شده دنده دستی دنده اتومات یک موتور سنسور پارک توربو شارژ خودرو مجهز بازار عرضه کروز کنترل هزار سی سی اسب بخار رنو کوئید خودرو بین حجم موتور دو ایربگ بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۲۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!

بازار خودرو طی سه ماه اخیر شرایط آشفته‌ای از نظر قیمت پیدا کرده است. گران شدن پژو پارس و رسیدن ۲۰۷ به یک میلیارد و گران شدن ۲۵ درصدی خودرو‌های چینی، شرایط را برای مصرف‌کنندگان واقعی سخت‌تر کرده است. سیاست‌های دولت در رابطه با خودرو نیز تاکنون فقط موجب افزایش قیمت و سخت شدن شرایط خرید برای خریدار واقعی شده است.

به گزارش انتخاب، احسان گائینی، کارشناس خودرو، درباره افزایش قیمت خودرو‌های خارجی طی چند ماه اخیر به خبرنگاران گفت: اگر ما از نیمه‌ی بهمن تا پایان فروردین را به عنوان دو ماه اخیر در نظر بگیریم، در ماشین‌های وارداتی چینی، میانگین ۱۵ درصد افزایش قیمت داشتیم که در برخی از مدل‌ها تا ۲۵ درصد افزایش را هم مشاهده کردیم. مثلاً فونیکس اف. ایکس از ۱ میلیارد و ۹۵۰ میلیون به ۲ میلیارد و ۳۵۰ میلیون افزایش قیمت را تجربه کرده بود. به هر حال بازار در نوساناتی که با افزایش نرخ ارز داشت، دچار چالش بود و بازار شب عید در اسفند هم مؤثر بود. در فروردین نوسانات ارزی خیلی مؤثر بود. بازار در یک هفته اخیر خیلی داغ نبوده و تعداد خرید و فروش‌ها پایین است. بازار به سمت رکود است و همچنان قیمت‌ها نسبت به آنچه در دی و بهمن داشتیم، بیشتر است؛ و افزود: عرضه‌ی بیشتر و در دسترس بودن خودرو‌های جدید برای خریداری می‌تواند نرخ‌ها را کاهشی کند؛ متأسفانه طی ماه‌های گذشته این عرضه نیز زیاد نبوده و بهتر است اگر می‌خواهیم قیمت‌ها کاهشی باشد، میزان تزریق خودرو به بازار تسهیل شود.

وی درباره سیاست‌های دولت در حوزه ماشین‌های خارجی بیان کرد: با توجه به محقق نشدن وعده‌ای که بابت واردات گسترده با برند‌های متفاوت داده شده بود و همچنان هم ادامه دارد و بوی خوشی از سمت واردات نمی‌آید، مسلماً در ماشین‌های وارداتی و خودرو‌هایی که در گذشته وجود داشت، افزایش قیمت را همچنان خواهیم داشت. بازار در سگمنت خودرو‌های وارداتی بسیار خالیست و به نظر نمی‌رسد امیدی بابت متعادل شدن خودرو‌های وارداتی وجود داشته باشد. خودرو‌های وارداتی عمدتاً بیش از ۵ سال کار کرده‌اند و همچنان قیمت‌های در حال افزایش دارند.

این کارشناس خودرو درباره قیمت غیرواقعی خودرو‌های خارجی در ایران اظهار داشت: قیمت خودرو‌های خارجی در کشور ما گاه ۴ تا ۵ برابر مدل روز خودرو با مدل‌های ۵ سال کارکرده معامله می‌شود. دلیل اصلی عدم وجود خودروی وارداتی صفر با مدل‌های متنوع است. با توجه به واردات محدودی که انجام شد، خودرو‌های وارداتی قیمت‌هایی دارند که نزدیک به سه برابر قیمت واقعی‌شان است. اگر سیاست‌ها به سمت واردات بیشتر برود، تنها راه کاهش قیمت است، در غیراین صورت قیمت‌ها به شدت افزایشی است و واسطه‌ها از آن استفاده می‌کنند.

ائینی در رابطه با تأثیر واردات خودرو بر کاهش قیمت خودرو داخلی گفت: با توجه به شرایط بازار خودرو در کشور، با برنامه‌ریزی کارشناسی شده و استفاده از اهل فن در حوزه‌ی خودرو، با همکاری دولت، برنامه‌ریزی درست و تصویب قوانینی که واردات را تسهیل کند، در سگمنت خودرو‌های وارداتی بازار بهتری را ایجاد کنیم. در خودرو‌های داخلی نیز زمانیکه خودرو وارداتی زیاد شود، قیمت آن‌ها نیز کاهش می‌یابد. قیمت خودرو‌های داخلی بسیار بالاست؛ اینکه ۱ میلیارد تومان برای ۲۰۷ هزینه کنیم.

دیگر خبرها

  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • (تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • ۱۰ ماشین آلمانی برتر تاریخ که شاهکار‌های مهندسی عرصه خودروسازی به شمار می‌آیند
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • صعود ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیونی قیمت سواری لوکس خارجی
  • نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول