Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کتاب ایرنا، هادی برخوردار با اشاره به اینکه ۱۳ سال سابقه فعالیت در نمایشگاه بین‌المللی کتاب را دارد، به خبرنگار ایرنا گفت: فردی نیستم که زحمت مسئولان را زیر سوال ببرم، اما فضای کنونی که به ناشران کودک و نوجوان اختصاص داده شده‌است، برای کودکان مناسب نیست. تعدادی از نیروهای این غرفه خانم هستند و مجبورند هر روز مانتوی خود را بشورند، زیرا خاکی و گِلی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: نمی‌دانم چرا ناشران حوزه کودک و نوجوان باید در این قسمت مصلی جانمایی شوند، زیرا یکی از آلوده‌ترین بخش‌ها است، اگر کتاب نابود شود مهم نیست، اما کودکان در این فضا آزار می‌بینند، در حالی که دوست دارند در این فضا باشند. حتی من مشکل گلو درد دارم.

کاش مسئولان زمان بهتری را انتخاب می‌کردند

به گفته برخوردار افرادی که این نمایشگاه را برگزار می‌کنند، اگر سالی یک نکته را رعایت می‌کردند، باید نمایشگاه بدون دردسر برگزار می‌شد. اما به این دلیل که مسئولان در مدیریت هر چندسال تغییر می‌کنند و باید به افرادِ جدید درباره شرایط توضیح بدهیم که به زمان زیادی نیاز دارد و روزهای نمایشگاه با کمبودهایی سپری می‌شود. حتی موکتی که در دوره‌های گذشته کف راهروها پهن می‌شد، در این دوره نیست.

برخوردار با تاکید بر کاهش قدرت خرید کارگران و کارمندان در روزهای پایانی ماه، بیان کرد: انتهای ماه هستیم و کاش مسئولان زمان بهتری را انتخاب می‌کردند تا کارمندان و کارگران که چند روز پس از شروع ماه حقوق می‌گیرند، بتوانند از این نمایشگاه استفاده کنند. متاسفانه در نتیجه این موارد شاهد نمایشگاه خوبی نیستیم، فروش راضی کننده نیست.

از نظر ریالی به فروش در سال ۹۸ نمی‌رسیم

مدیر غرفه طوطی درباره میزان فروش ریالی و تعدادی در سی‌وسومین دوره نمایشگاه کتاب اعلام کرد: به این دلیل که تورم در کشور بسیار زیاد است، فروش ریالی می‌تواند به دوره گذشته نزدیک باشد، اما فروش تعدادی با دوره قبلی خیلی فاصله دارد. فکر می‌کنم حتی به فروش ریالی سه یا چهار دوره گذشته نمی‌رسیم، یعنی علیرغم اینکه قیمت کتاب به طور میانگین ۵ برابر شده‌است، از نظر ریالی به فروش در سال ۹۸ نمی‌رسیم.

او ادامه داد: در نمایشگاهی که در سال ۹۸ برگزار شد، یک عنوان کتاب شاید حدود ۳۰۰ جلد فروش رفته‌بود، اما در این دوره با این آمار فاصله زیادی داریم. هرچند ناشری هستیم که با مخاطبان ارتباط خوبی داریم و سال گذشته طوطی بهترین ناشر آسیا شد، با این حال فروش ما اصلا فروش قابل انتظار نیست؛ در موقعیت نه چندان مطلوب گیر افتادیم. امیدواریم وضعیت در پایان هفته بهتر شود.

مسئول غرفه طوطی درباره یکی از مشکلات ناشران حوزه کودک و نوجوان در این دوره نمایشگاه کتاب، گفت: روی یکی از سردرهای ورودی که از شبستان به سالن کودک می‌خورد، روی بنر ۱۰ متری «حراست» نوشته شده‌است. بارها این مساله را به مسئولان انتقال دادیم، چرا مخاطبان باید وارد سالن حراست شوند؟ اگر نمی‌خواهند سردر بخش کودک را نصب کنند، حداقل بنر حراست را جمع کنند. اما مسئولان این دوره به اندازه‌ای گرفتار مشکلات ابتدایی و اساسی هستند، که نمی‌رسند تا به نیاز ناشران پاسخگو باشند. قبول داریم دو سال نمایشگاه حضوری کتاب برگزار نشد و افراد جدید جایگزین شدند اما با همه این دلایل نتیجه قابل قبول نبود.

نباید نمایشگاه حضوری فروش داشته‌باشد

به گفته برخوردار میزان فروش در بخش مجازی و حضوری نسبت به دوره‌های قبل کاهش یافته است، او ادامه داد: سال گذشته به نیروهای نشر طوطی برای مدیریت نمایشگاه مجازی کتاب آموزش دادیم، همان همکاران، کارهای پستی را هم انجام می‌دهند. نمایشگاه حضوری و مجازی در این دوره ضعیف اند. زیرا بهمن ۱۴۰۰ دومین دوره نمایشگاه مجازی کتاب را داشتیم و اردیبهشت ۱۴۰۱ دوباره نمایشگاه حضوری و مجازی داریم.

مسئول غرفه طوطی افزود: اگر می‌خواهیم به نمایشگاه مجازی بها بدهیم، این روش درستی نیست. مگر خانواده ایرانی چند درصد از حقوقش را به کتاب اختصاص می‌دهد؟ اگر قرار است که نمایشگاه حضوری باشد، نباید فروش داشته‌باشد. زیرا این روند به کتاب‌فروش آسیب می‌زند و اگر کتاب‌فروش نباشد، ناشر هم نیست. می‌توانند فروش را در فضای مجازی داشته‌باشند و نمایشگاه حضوری کتاب صرفا محلی برای ارائه محصولات جدید و تازه‌های نشر باشد.

برچسب‌ها نمایشگاه مجازی کتاب تهران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادبیات کودک و نوجوان نمایشگاه کتاب سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران پروندهٔ خبری سی‌ و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نمایشگاه مجازی کتاب تهران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادبیات کودک و نوجوان نمایشگاه مجازی کتاب تهران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادبیات کودک و نوجوان نمایشگاه کتاب سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه حضوری نمایشگاه مجازی کودک و نوجوان فروش ریالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۲۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی

به گزارش خبرگزاری مهر، شماره ۱۶۶ مجله خیمه در اردیبهشت ۱۴۰۳، با طرح جلدی از چهره «کلر ژوبرت»، نویسنده مسلمان شده فرانسوی منتشر شد.

مجله خیمه در شماره اردیبهشت در بخش رویدادها و روایت‌ها ۵ رویداد مهم فروردین ماه ۱۴۰۳ را بررسی کرده است. تحلیل شیوهٔ دعاهای متفاوت استاد شیخ حسین انصاریان از نگاه ۴ استاد حوزه و دانشگاه، بررسی ماجرای مسجد سازی در پارک قیطریه و پاسخ به ۴ پرسش آیت الله سیدمصطفی محقق داماد از نگاه ۱۷ چهرهٔ مخالف و موافق، بررسی سخنان پُرحاشیهٔ حجت‌الاسلام پناهیان دربارهٔ پیامبر (ص) از نگاه ۳ استاد دانشگاه، روایتی از اشعار روضه‌های زنده یاد حسین بختیاری که در نوروز درگذشت از نگاه ۴ فعال هیئتی و برگزاری محفل صد هزار نفری قرآنی در ورزشگاه آزادی از نگاه ۱۰ فعال فرهنگی و رسانه‌ای.

سوژه بخش چهره خیمه، «کلر ژوبرت»، نویسنده مسلمان شده فرانسوی است. آثار این بانوی نویسنده متولد اردیبهشت، از نگاه ۱۶ نویسنده و کارشناس حوزه و دانشگاه بررسی شده است.

این چهره‌ها عبارتند از: محسن چینی‌فروشان، موسی بیدج، حسن احمدی، حبیب احمدزاده، غلامرضا حیدری ابهری، ناصر نادری، مریم جلالی، آسیه رحمتی، حسین راجی، سیدمحمد مهاجرانی، سیده مریم شهیدی کریمی، رقیه فاضل، علی مهدوی، بهاره بهنام نیا، زهرا شیرخانیان.

مجله خیمه در بخش پرونده ماه به ۱۲ سال تلاش برای حل مشکل فقهی اهدای عضو پرداخته و ماجرای اهدای عضو ۱۲ طلبه و ۴ مداح را بررسی کرده است. پرونده ماه خیمه، به موضوع «اهدای عضو» و ضرورت فرهنگ سازی با نگاه عاشورایی پرداخته است. این پرونده شما را با ۱۲ طلبه و ۴ مداحی آشنا می‌کند که اعضای بدنشان، به بیماران نیازمند بخشیده‌اند.
همچنین ایرج فاضل، ۱۲ سال پیگیری برای رفع محدودیت‌های فقهی و قانونی اهدای عضو را تشریح کرده است. علی اکبر صالحی هم چگونگی عبور از نگاه بسته مذهبی در این موضوع را بیان کرده است. کتایون نجفی زاده، از سه دهه تلاش و دیدارهایش با مراجع قم و نجف به ویژه دیدارش با آیت الله سیستانی گفته و کمیل نظافتی، اهدای کلیه‌اش به کودک کلاله را تشریح کرده است. مهدی حیدری هم از مستند ساخته شده درباره ماجرای این کلیه گفته است.

خیمه در بخش یادمان به سراغ یادبود مرحوم محمود امیری، مدیر انتشارات و کتابفروشی امیری رفته و ماجرای کتاب مهدی آذر یزدی، کتابفروشی امام حسین و شهادت دو برادر مرحوم امیری را روایت کرده است. همچنین مرتضی آخوندی، مدیرانتشارات دارالکتب الأسلامیه از روایت پنج دهه دوستی‌اش با مرحوم امیری سخن گفته و روایت علی قائمی، محقق و نویسنده‌ای که ۵۰ کتابش در انتشارات امیری منتشر شده است هم در این بخش آمده است. محمدهادی فاضل، مهدی رئوفی، مرضیه امیری و سید یاسر شریفی از نزدیکان آن مرحوم هم یادداشت‌هایی در این پرونده نوشته‌اند.

این شماره از مجله در بخش کتاب خیمه هم به آشنایی با ۶۳ نویسنده و تصویرگر انتشارات خیمه پرداخته و به مناسبت نمایشگاه کتاب، موضوعات زیر را هم از نظر گذرانده است:

کتابی کاملاً کاربردی برای زندگی: اثر تازه منتشرشدهٔ «تفسیر موضوعی سبک زندگی با رویکرد روایی»

مسالهٔ حجاب در ایران امروز به روایت رمان «رقص کلاغ روی شانه‌های مترسک.»

کتاب شعری که گم شد: روایتی از کتاب «مجموعهٔ اشعار فضائل اهل بیت» اثر شیخ کلینی

یادداشت‌های عاشورایی مرحوم دکتر عماد افروغ از کتاب «فریادهای خاموش»

شماره اردیبهشت خیمه، با سرمقاله‌ای از حجت الاسلام دکتر محمدرضا زائری (مدیرمسئول مجله)، و نیز یادداشت‌هایی از ۷ نویسنده و چهره حوزوی و دانشگاهی در آغاز مجله، منتشر شده است. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه مجله خیمه با شماره ۰۹۰۲۸۲۴۲۹۸۱ تماس بگیرند.

کد خبر 6086179

دیگر خبرها

  • بیش از ۲ هزار مسؤول برای حضور در نمایشگاه کتاب دعوت شدند
  • برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب
  • نشر پویانما با «نخستینه های چاپ ایران؛ کتاب‌های چاپ سربی دوره اول» در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
  • عذرخواهی ناشر هندی بابت اقدام توهین‌آمیز به امام (ره)
  • ناشر هندی بابت اقدام وهن‌آمیز به امام خمینی(ره) عذرخواهی کرد
  • به‌نشر با دست پر به نمایشگاه کتاب تهران می‌ رود / ارائه ۶۰۰ اثر پر فروش و جدید در نمایشگاه کتاب
  • مدرک تی تی سی چقدر هزینه دارد؟
  • نشر آموت با ۱۸۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • رسیدگی قضائی به اخلال ۶۰۰۰ میلیارد ریالی در نظام اقتصادی