Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه ۳ جانبه گروه خودروسازی سایپا، سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منعقد و بر استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیای در راستای توسعه صنعت خودرو کشور تاکید شد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از سایپانیوز، در راستای منویات مقام معظم رهبری در خصوص تقویت تولید دانش بنیان و ارتقای کیفیت خودرو، تحقق شعار سال ۱۴۰۱ مبنی بر تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین و همچنین تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، مدیرعامل ، اعضای هییت مدیره و معاونان گروه خودروسازی سایپا از سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران بازدید و در این برنامه که با حضور علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، حسن زمانیان رییس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران و رئوسای دانشگاههای صنعتی برگزار شد، توافق نامه ای در خصوص همکاری با گروه خودروسازی سایپا منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدعلی تیموری؛ مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در مراسم انعقاد این تفاهم نامه سه جانبه با اشاره به اینکه کشور ما در حوزه دانش رشد بسیار خوبی داشته است، اظهار داشت: به این رشد می بالیم و افتخار می کنیم اما در بخش به کارگیری از این دانش، دارای نقاط ضعفی هستیم که باید آن را مرتفع کنیم.

او افزود: حضور ما در گروه خودروسازی سایپا مصادف شد با هفته صنعت و مقام معظم رهبری نیز در همان مقطع زمانی بیان کردند که کیفیت خودروهای داخلی مطلوب نیست و حق با مردم است؛ مسئله ای که به حق از سوی ایشان مطرح شد و همین جمله نشان می داد که ما در چه شرایطی گروه خودروسازی سایپا را تحویل گرفتیم.

ضرورت سرمایه گذاری صنعت خودرو در حوزه دانش بنیان

تیموری با بیان اینکه کشورهای پیشرفته که در رشد صنعت خودرو وابسته نبوده اند حدود ۳۰ سال در حوزه دانش بنیان سرمایه گذاری کرده و وقت گذاشته اند، گفت: اگر قصد داریم در صنعت خودرو رشد کنیم چاره ای جز این نداریم که به شرکت های دانش بنیان اعتماد کنیم.

او با تاکید بر اینکه گروه خودروسازی سایپا یک بنگاه اقتصادی است و باید با دیدگاه اقتصادی به مسئله نگاه کند، گفت: این گروه خودروسازی می تواند در راستای تولید محصولات مورد نظر خود عقد قرارداد کرده و در بخش سرمایه گذاری تولید نیز بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، ورود کند.

راهکار برای حل مشکل مالی شرکت‌های دانش بنیان صنعت خودرو

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با اشاره به اینکه این گروه از ۳ شرکت سرمایه گذاری دارای توان مالی برخوردار است که می توانند در کنار شرکت های دانش بنیان قرار گیرند، اظهار داشت: اینگونه مسئله مالی شرکت های دانش بنیان نیز حل خواهد شد و اگر بتوانیم از فضای تئوری به مرحله اجرا برسیم به طور حتم وضعیت صنعت خودرو کشور بهبود خواهد یافت.

تیموری تاکید کرد: خوشبختانه از شرکت های دانش بنیانی در کشور برخوردار هستیم که می توانند کیفیت را برای صنعت خودرو کشور افزایش دهند و نباید از این مسئله غافل باشیم.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گروه خودروسازی سایپا شرکت های دانش بنیان سرمایه گذاری صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۲۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم

حمید مجیدی‌مهر، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه درباره نقش نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه بر تحقق شعار سال رهبری مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: در سال‌های اخیر، سازمان اوقاف و امور خیریه برای عمل به فرامین مقام معظم رهبری در حوزه تولید اقدام به حمایت از مولدسازی صنعتی از قبیل شرکت‌های دانش بنیان، فعالیت‌های علمی و پژوهشی در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، دانش بنیان، هسته‌ای و ... کرده است.

مجیدی‌مهر ادامه داد: از آنجایی که سازمان اوقاف مبتنی بر نیات واقفین اجرای نیت می‌کند، این امکان وجود دارد که بر موضوعات مختلف از قبیل آبزی‌پروری، توجه به اقتصاد دریا پایه، دامپروری و ... ورود کند. وقتی ما به انتهای پروژه‌های تحقیقاتی می‌رسیم، نتایج عینی آن را در میدان بهتر می‌بینیم، که منجر به افزایش بهره‌وری موقوفات شده است. وقتی بهره‌وری از موقوفات افزایش یابد، درآمد‌ها هم زیاد می‌شود و نیات بهتر اجرایی می‌شوند. سازمان اوقاف به همان نسبت که در حوزه‌های تولید فعالیت دارد، در حوزه‌های فرهنگی و نشر معارف و قرآن اهل بیت (ع) فعالیت می‌کند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گفته رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان اوقاف علاوه‌بر تحقق فرامین مقام معظم رهبری برای تحقق بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم قدم برمی‌دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • اعزام  زائر از هرمزگان به حج عمره
  • اعزام ۲۵۵ زائر از هرمزگان به حج عمره
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • ماجرای دریافت انگشتر مقام معظم رهبری توسط یک کارگر
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم