Web Analytics Made Easy - Statcounter

رؤسای هیئت مدیره کانون جهان‌گردی و اتومبیل‌رانی و شرکت تجارت ایران‌مال به‌منظور افزایش و ارتقای همکاری‌های فی‌مابین، تفاهم‌نامه همکاری‌ امضا کردند.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ از جمله مهم‌ترین مفاد این تفاهم‌نامه در حوزه خودرو می‌توان به مشارکت در برگزاری انواع رالی تورها، مسابقات اتومبیل‌رانی، برگزاری همایش‌های خودرویی و ایجاد نمایشگاه‌های دائمی و موقت، ایجاد کمپر پارک و مراکز اقامتی، تفریحی، اردوگاهی، ایجاد مراکز خرید و فروش خودرو و لوازم وسیله‌های نقلیه تاریخی و خاص و برگزاری رویدادهای آموزشی در راستای ترویج فرهنگ صحیح رانندگی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کانون جهان‌گردی و اتومبیل‌رانی و ایران مال در حوزه صنایع‌دستی و گردشگری نیز با ایجاد فروشگاه‌های زنجیره‌ای صنایع‌دستی به‌منظور رونق هرچه بیشتر هنرهای بومی و توسعه صادرات غیرنفتی، برگزاری حراج‌های ملی و بین‌المللی آثار فاخر صنایع‌دستی کشور، برگزاری نمایشگاه‌های داخلی و خارجی در راستای جذب گردشگران، اجرای طرح‌های پژوهشی با هدف توسعه و ارتقای همه‌جانبه صنعت گردشگری، برگزاری تورهای گردشگری و ... همکاری خواهند داشت.

همچنین بر اساس همین توافق‌نامه به زودی مراکز ارائه‌دهنده خدمات مربوط به صدور گواهی‌نامه رانندگی بین‌المللی و پلاک ترانزیت کانون جهان‌گردی و اتومبیل‌رانی در مرکز تجاری ایران مال افتتاح و ارائه خدمت خواهد کرد.

این تفاهم‌نامه همکاری به مدت پنج سال معتبر و به امضای محمدحسین صوفی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل کانون جهان‌گردی و اتومبیل‌رانی و جمشید اقبال‌پور رئیس هیئت مدیره شرکت تجارت ایران مال رسیده است.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گواهینامه جهانگردی ایران مال کانون جهان گردی و اتومبیل رانی ایران مال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۲۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران

تین نیوز

شماری از آگاهان امور اقتصادی افغانستان می گویند که این کشور می تواند خط آهن قزاقستان را که از طریق این کشور به جنوب آسیا وصل می شود، از طریق اسلام قلعه به خط آهن ایران وصل کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی دولت سرپرست افغانستان به تازگی با سریک ژومانگارین معاون نخست وزیر قزاقستان درمورد احداث شبکه راه آهن از قزاقستان به پاکستان از طریق ترکمنستان و افغانستان گفتگو کرد.

اکنون این موضوع مطرح است که ایجاد این شبکه خط آهن چه اهمیتی برای افغانستان و کشورهای منطقه دارد؟ و افغانستان چه سودی از آن می برد؟

شبیر بشیری آگاه امور اقتصادی در این ارتباط، گفت: افغانستان بدنبال گسترش تجارت دوجانبه با کشورهای همسایه و منطقه و همچنین گسترش شبکه حمل و نقل و ترانزیت افغانستان به عنوان یک کشور محصور در خشکی با کشورهای همسایه و منطقه است.

بشیری با بیان اینکه حکومت سرپرست افغانستان و بخش خصوصی افغانستان از ایجاد این شبکه راه آهن استقبال می کنند، اظهار داشت: با تطبیق این شبکه خط آهن، افغانستان بر اساس موقعیت ژئوپلیتیک که در منطقه دارد می تواند نقش استراتژیک را بازی کند و آسیایی مرکزی را به آسیایی جنوبی وصل کند.

این آگاه امور اقتصادی گفت: با ایجاد این خط آهن، ترانزیت و حمل و نقل تجارتی ایجاد می شود و افغانستان نقش پل ارتباطی میان آسیای مرکزی و آسیایی جنوبی را به خوبی ایفا می کند.

بشیری خاطرنشان کرد: در صورت محقق شدن این ایده تجارتی و حمل و نقلی، منافع اقتصادی زیادی عاید افغانستان و کشورهای منطقه خواهد شد.

در همین حال، آذرخش حافظی آگاه امور اقتصادی گفت: افغانستان به عنوان یک کشور محصور در خشکی به انواع مختلف حمل و نقل زمینی نیاز دارد و ایجاد خط آهن قزاقستان از طریق افغانستان به جنوب آسیا نقش ترانزیتی افغانستان را ارتقا بخشیده و حمل و نقل را تسهیل می کند.

حافظی افزود: ایجاد این شبکه برای رونق اقتصادی و ارایه بهتر خدمات، بالا رفتن نقش ترانزیت افغانستان اثر مثبت دارد و درعین حال و برای همگرایی منطقه ای مفید می باشد.

این آگاه امور اقتصادی افزود: ایجاد خط آهن قزاقستان از طریق افغانستان به جنوب آسیا، سبب گسترش مناسبات تجارتی، صنعتی و خدماتی میان آسیایی مرکزی و آسیایی جنوبی و سایر کشورهای منطقه می شود.

وی تصریح کرد: ما با جمهوری اسلامی ایران خط آهن از طریق اسلام قلعه را داریم و می توانیم خط آهن قزاقستان را که خاک افغانستان را به جنوب آسیایی وصل می کند، به جمهوری اسلامی ایران هم وصل کرده و این پروژه بزرگ اقتصادی را محقق کنیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • چطور یک روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیریم؟
  • ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟
  • برگزاری دو رویداد بین‌المللی با موضوع «سمنان پایتخت جاده ابریشم»
  • از درشکه تا اتومبیل؛ یک قرن فرهنگسازیِ ناتمام
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • تعقیب و گریز خودرو بدون پلاک و رانندگی غیر متعارف در جاده اسکو