Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه سازمان شیلات ایران، جزییات تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی حوزه شیلات را تشریح کرد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، رجبعلی قربانزاده با اشاره به آزادسازی ارز دولتی برای تامین نهاده‌های تولید از جمله سویا، ذرت و جو اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی به جد در حال تامین نقدینگی (سرمایه در گردش) با نرخ ۱۰ تا ۱۲ درصد برای واحدهای تولیدی دام، طیور و آبزیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با پیگیری معاون وزیر و رییس سازمان شیلات و جلسات کارشناسی در معاونت برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارتخانه و اداره کل حمایت از سرمایه‌گذاری وزارت متبوع، توافق‌های اولیه برای بهره‌مندی شیلات از این منابع صورت گرفته و امیدواریم با ابلاغ دستورالعمل وزارتخانه به بانک کشاورزی عملیات اجرایی آن در چند روز آینده در قالب سامانه سیتا اجرایی شود.

قربانزاده تصریح کرد: جزئیات و چگونگی بهره‌مندی از این تسهیلات سرمایه در گردش برای واحدهای آبزی‌پروری متعاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد.

این مقام مسئول ادامه داد: همچنین سازمان شیلات ایران به جد در حال پیگیری "شیلات کارت" برای تامین نهاده‌های تولید آبزیان نیز می‌باشد که توافق‌های اولیه با وزارت جهادکشاورزی انجام شده است.

وی افزود: توافق اولیه صورت گرفت تا حداقل با ۲۰۰ میلیارد تومان از منابع سال ۱۴۰۰ وزارتخانه (بند الف تبصره ۱۸) با بهره ۱۲ درصد به شیلات اختصاص داده شود تا در قالب قرارداد با بانک کشاورزی، "شیلات کارت" تعریف شود که این اقدام با حضور نماینده بانک کشاورزی توافق شده و در حال تنظیم پیش‌نویس قرارداد با بانک کشاورزی و وزارتخانه می‌باشیم که به محض نهایی شدن اطلاع‌رسانی عمومی خواهد شد.

قربانزاده خاطرنشان کرد: همچنین از محل ردیف اعتبارات کمک‌های فنی و اعتباری شیلات مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش با تنظیم قرارداد با بانک کشاورزی و با بهره ۱۴ درصد و تامین یارانه آن از محل اعتبارات سازمان شیلات تامین می‌شود و برش استانی آن به بانک کشاورزی جهت ابلاغ به سرپرستی‌های استان ارسال شده است که بخشی از نقدینگی واحدهای تولیدی حوزه شیلات از این طریق تامین خواهد شد.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: سازمان شیلات ایران ، وزارت جهاد کشاورزی ، رجبعلی قربانزاده

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان شیلات ایران وزارت جهاد کشاورزی سرمایه در گردش سازمان شیلات بانک کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۲۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟

بخشی از گردش مالی حساب‌های شخصی بعضی افراد یارانه‌بگیر مربوط به تنخواه شرکت‌ها بوده که ضروری است این گردش مالی با حساب شرکت باشد تا افراد از فهرست مشمولان دریافت یارانه حذف نشوند.

به گزارش مشرق، سال گذشته سرمایه دهک‌های مختلف دو بار مورد ارزیابی قرار گرفت و میزان درآمد خانوار رصد شد. با افزایش حجم سرمایه در نوبت‌های ارزیابی سطح درآمدی خانوارها برخی از فهرست دریافت یارانه حذف می‌شوند.

بخشی از گردش مالی بعضی افراد مربوط به تنخواه شرکت‌های آنها بوده که عموماً ماهانه مبلغی برای هزینه کرد ماهانه از سوی مدیریت به حساب شخصی این افراد واریز می‌شود. این امر حجم سرمایه و گردش مالی حساب شخصی افراد را افزایش داده و منجر به حذف آنها از فهرست دهک‌های مشمول یارانه می‌شود؛ بنابراین لازم است این گردش مالی با حساب شرکت و حق برداشت تن خواه بگیران انجام شود.

امسال پیش از شهریور میزان درآمد و حجم سرمایه خانوارها مورد بازبینی و ارزیابی مجدد قرار می‌گیرد و بخشی از خانوارها با افزایش ارزش ریالی اموال از فهرست یارانه بگیران حذف شده و بعضی هم ممکن است جابجایی دهک برای آنها اتفاق بیفتد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • دیگر چیزی از بخش کشاورزی و شیلات غزه باقی نمانده است
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟