Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از شهرداری منطقه ۱۳، محمد هادی علی‌احمدی در حاشیه بازدید از این پروژه در خصوص عملیات بهسازی، تراش و روکش مکانیزه  آسفالت بزرگراه شهید یاسینی به مساحت ۲۰ هزار متر مربع گفت: بعد از گذشت ۱۳ سال و با توجه به درخواست های شهروندان در این دوره ، عملیات بهسازی، تراش و روکش مکانیزه  آسفالت این بزرگراه در سه فاز طراحی شد که این عملیات از اواخر سال گذشته آغاز و هم اکنون در مراحل پایانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در خصوص پیشرفت طرح بهسازی آسفالت بزرگراه شهید یاسینی با روش بتن غلطکی افزود: دو فاز اول این طرح در مساحتی به وسعت ۱۵ هزار متر مربع در باند جنوب به شمال اتوبان شهید یاسینی حد فاصل پل شهید زین الدین تا پل شهید متوسلیان به اتمام رسیده و تنها پنج هزار مترمربع آن باقی مانده است . 

شهردار منطقه ۱۳ اظهار کرد: با توجه به وضعیت نامطلوب و خطر ساز آسفالت این بزرگراه، بزرگراه شهید یاسینی با استفاده از  ۴۱۰۰ تن بتن غلتکی با همکاری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران زیرسازی شد. 

 وی با بیان اینکه در این عملیات برای نخستین بار از بتن غلتکی برای زیرسازی که علاوه بر صرفه جویی در هزینه ها مقام تر است و عمر بیشتری دارد استفاده شده است، تصریح کرد: در مجموع تا پایان پروژه ۹ هزار و ۱۰۰ تن بتن غلتکی و آسفالت در این بزرگراه اجرا می شود.

توانمندسازی محلات کم برخوردار در منطقه ۱۹

شهردار منطقه ۱۹ نخستین گام در ساماندهی و محرومیت زدایی از محلات کم برخوردار را شناسایی عوامل محرومیت عنوان کرد و افزود: دلایل متعددی از جمله نبود زیرساخت های شهرسازی برای توسعه محلات، وجود املاک موقوفه فاقد سند، کوره های آجرپزی، فضاهای روباز و بی دفاع، سکونت اتباع و استقرار بازار ضایعات فروشان خلازیر از عوامل تاثیرگذار در عدم توسعه محلات کم برخوردار این منطقه است.

مهدی هدایت به توانمندسازی محلات کم برخوردار با مشارکت شهروندان و هماهنگی دستگاه ها و نهادهای ذیربط تأکید کرد و گفت: باید از ظرفیت های محلاتی چون خلازیر به عنوان محرک اشتغال و از اراضی کوره ها برای مسکن استطاعت پذیر استفاده کرده و موانع توسعه را برطرف کنیم. 

دبیر ستاد توانمندسازی محلات کم‌برخوردار کشور بیان کرد: طبق مطالعات انجام شده ۲ هزار و ۲۰ محله کم‌برخوردار در شهرهای مختلف کشور شناسایی شده که ۵ مورد آن مربوط به ناحیه ۳ منطقه ۱۹ است.

پارسا گوهری با بیان اینکه در محلات کم‌برخوردار ۲۱ دستگاه اجرایی و سازمان وظیفه و نقش بر عهده دارند، ادامه داد: این دستگاه‌ها شامل کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، هلال احمر و سایر نهادها و دستگاه ها است.
این مسئول موضوعات مسکن، مدرسه و درمان را از اولویت های ساماندهی نیازمندان برشمرد و اظهار کرد: تمامی نهادها و دستگاه‌های اجرایی که تکلیف قانونی دارند ضمن پرهیز از موازی کاری و با مشارکت شهروندان و ذینفعان محلی در شناسایی مشکلات، باید در محلات هماهنگ عمل کرده و اقدامات خود را با هدف رفع محرومیت و ایجاد توسعه انجام دهند.

گشایش نخستین پسماندمارکت در منطقه ۳

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه سه تهران از گشایش نخستین پسماندمارکت در این منطقه خبر داد.

حسین سیگارودی با اعلام این خبر اظهار کرد: نخستین پسماند مارکت منطقه با هدف افزایش حداکثری تفکیک در مبدا، کاهش هزینه‌های جمع‌آوری پسماند و توجه به اقتصاد شهری و خانواده در محله اختیاریه خیابان شهید معماری افتتاح شد.

وی تصریح کرد: یکی از اهداف مهم مدیریت پسماند، کاهش و دفن پسماند باهدف افزایش تفکیک از مبدا است.

سیگارودی توضیح داد: بر اساس آمارها درصد قابل توجهی از پسماندهای شهروندان را پسماندهای خشک تشکیل می‌دهد که باتوجه به پیامدهای منفی زیست محیطی این مساله، تفکیک از مبدا پسماندها با هدف تسریع در فرآیند بازیافت، امری قابل توجه محسوب می‌شود.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه سه بیان کرد: پسماند مارکت محلی است که در آن ارزش ریالی پسماندهای خشک شهروندان ازجمله دورریختنی‌های پلاستیکی، شیشه‌ای، الکترونیکی و فلزی بر اساس قیمت‌های مصوب سازمان مدیریت پسماند شهرتهران مشخص شده و شهروندان می‌توانند معادل ریالی آن از اجناسی که در این پسماندمارکت وجود دارد، خریداری کنند.

سیگارودی خاطرنشان کرد: از زمان افتتاح پسماندمارکت تاکنون و بصورت میانگین هر ماه دو تن پسماند خشک توسط شهروندان تحویل این مرکز می‌شود.

بزرگراه های منطقه ۴ با فرش گل مزین شد

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار از احداث فرش گل در بزرگراه های شمال شرق شهر خبر داد و گفت: بزرگراه های این منطقه با فرش گل آراسته شد.

رضا معلم با اعلام این خبر افزود: همزمان با فصل زیبای بهار و به منظور داشتن شهری سلامت و آراسته و  توسعه سرانه فضای سبز ، بزرگراه های منطقه با  بیش از دو هزار و ۷۰۰ متر فرش گل تزیین شد.

وی با اشاره به کاشت انواع نشا فصلی با طراحی و اجرای زیبا در بزرگراه ها گفت:  به منظور حفظ و ارتقاء آراستگی و سلامت شهر فضای سبز رمپ و لوپ های بزرگراه ها و میادین منطقه با  انواع گل های فصلی و دائمی تزیین شد. 

مرکز اهدای خون ابوذر بازگشایی می شود

مرکز اهدای خون ابوذر با حمایت شهردار منطقه ۱۷، در روز اول خرداد ماه سال جاری پس از پنج سال عدم فعالیت، بازگشایی می شود از آنجا که منطقه ۱۷ دارای بافت فرهنگی است، می تواند یکی از مناطق استراتژیک از نظر تامین منابع خون و فرآورده های خونی باشد.

۱۲ مرکز اهدای خون در تهران وجود دارد که اول خرداد دو مرکز ابوذر و چیذر نیز افتتاح می شود.

بازگشایی مرکز اهدای خون ابوذر در روز اول خرداد ماه با حضور شهردار منطقه ۱۷، محمدرضا مهدی زاده مدیرکل انتقال خون استان تهران، پرویز سروری نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران و جعفر شربیانی عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر تهران برگزار می شود.

برچسب‌ها شهرداری منطقه نوزده تهران شهرداری منطقه سیزده تهران شهرداری منطقه دو تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری منطقه دو تهران شهرداری منطقه دو تهران بزرگراه شهید یاسینی محلات کم برخوردار مرکز اهدای خون شهرداری منطقه نخستین پسماند شهردار منطقه بزرگراه ها دستگاه ها فرش گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۲۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان با بیان اینکه محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم هستند گفت: در برخی از مناطق شهر طرح جامع و تفصیلی انجام نشده و در این مناطق براساس همین کمبود‌ها و نقصان‌ها نرخ جرائم بالا است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سیدهادی مصطفوی ضمن گرامیداشت روز معلم و یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، در مورد تشریح جرم شناسی در طرح جامع شهری عنوان کرد: یکی از موضوعات در حوزه پیشگیری، بحث محلات بی‌دفاع است به عنوان مثال در بحث نورپردازی زمانی که معبر یا پارکی از لحاظ نورپردازی ضعیف باشد آن محل مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرایم می‌شود.

وی با اشاره به طرح شهرسازی و طرح جامع شهری گفت: یکی از مسائل و آسیب‌ها این است که در تثبیت طرح جامع در کمیسیون ماده پنج، نظر مجموعه قضایی و انتظامی کسب نمی‌شود و یا در منطقه‌ای احداثِ واحد‌های مسکونی دو طبقه مصوب می‌‌شود اما بعد از آن پروانه ساختِ واحدِ چند طبقه صادر می‌شود.

مصطفوی بیان کرد: در صورت بروز یک جرم باید سریع‌ترین اقدامات در راستای تصحیح فرآیند‌های منجر به وقوع آن انجام پذیرد و طبق «نظریه پنجره‌های شکسته» وقوع جرم مانند شکستن پنجره در یک محیط است و در صورتی که اقدامی درخصوص تعویض پنجره شکسته صورت نگیرد، سایر پنجره‌ها نیز مستعد شکستن می‌‌شوند.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان ابراز کرد: در حالی که در طرح اولیه مستحدثات با توجه به کوچه 6 یا 8 متری لحاظ شده بوده که تغییرات بعدی منجر به تراکم جمعیتی و تعارض منافع ‌می‌شود و این مسئله خود زمینه‌ساز بروز جرائم گوناگونی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طرح جامع همدان به تصویب رسیده و ما قرار نیست آن را تغییر دهیم، عنوان کرد: در طرح تفصیلی لازم است، پیوست‌های فرهنگی، انتظامی و امنیتی رعایت شود؛ لذا هدف کنونی این است که  آسیب‌شناسی‌های لازم صورت پذیرد و نظر نیروی انتظامی در خصوص شناسایی‌های صورت گرفته از سوی این نهاد درخصوص جرایم شایع در هر منطقه استفاده شود، تا در طرح تفصیلی اقدامات مناسبی در جهت کاهش چالش‌های هرمنطقه انجام پذیرد.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان بیان کرد: با یک نگاه جرم‌شناسانه و فنی باید دید در یک منطقه که قرار است طرح تفصیلی و جامع انجام شود، قرار است رفاه را برای شهروندان و ساکنان آن منطقه به ارمغان بیاورد؟ یا اینکه منجر به مشکلات و تعارض منافع شود؟ از همه مهمتر باید به پیوست‌های فرهنگی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) توجه شود.

مصطفوی عنوان کرد: اساساً در برخی از مناطق همدان طرح جامع و تفصیلی انجام نشده و در این مناطق براساس همین کمبود‌ها و نقصان‌ها نرخ جرائم بالا است.

وی گفت: دستگاه قضایی و انتظامی این آمادگی را دارد که نقطه نظرات خود را در طرح فوق در جلساتی که با این موضوع برگزار می‌شود اعلام دارد تا کار به صورت بهتری پیش برود.

در ادامه جلسه نمایندگان مسکن و شهرسازی به توضیح طرح جامع و تفصیلی پرداختند و نمایندگان نیروی انتظامی نیز جرائم و آسیب‌های شناسایی شده در هر منطقه را به‌صورت نقطه‌ای تشریح کردند.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم
  • تسهیل در روند اجرای بزرگراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • ایستگاه شهید سلطانی متروی کرج خرداد افتتاح می‌شود
  • ‌ پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • آخرین وضعیت ساخت دو بزرگراه بروجردی و یادگار امام در تهران | میدان جی موقت بسته می شود
  • تفریح حق مسلم شهروندان است/ برگزاری تورهای رایگان گردشگری ویژه محلات کم‌برخوردار اصفهان
  • تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده