Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعال سیاسی اصلاح طلب درباره بیانیه حزب اتحاد ملت در خصوص عملکرد اقتصادی دولت سیزدهم گفت: برخی احزاب می‌خواهند از مشکلات مردم نردبان انتقام درست کنند اما این کار شومنی سیاسی و دور از جوانمردی است.

محمدعلی وکیلی در گفت وگو با ایران اکونومیست در مورد بیانیه حزب اتحاد ملت در انتقاد به عملکرد اقتصادی دولت سیزدهم گفت: هر زمانی که اصلاحات اقتصادی آن هم از نوع اصلاح ساختاری اتفاق می‌افتد، طبیعی است که تبعات آن گریبانگیر مردم خواهد شد، اینکه این دولت جرات و شهامت داشت که دست به این اصلاحات ساختاری بزند همواره مطالبه همه کارشناسان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصلاح ساختار مانع تداوم جریان رانتی یارانه‌های پنهان در ساختار اقتصادی ایران شد

مدیر مسئول روزنامه ابتکار بیان داشت:کارشناسان همواره نسبت به مدیریت پرداخت یارانه‌های پنهان که رانت زا و فساد زاست هشدار دادند و حذف این فساد همواره مطالبه آنها بوده است دولت سیزدهم با اصلاح ساختار مانع تداوم جریان رانتی در بحث یارانه های پنهان در ساختار اقتصادی ایران شد.

عضو هیات رییسه مجلس دهم یادآور شد:مطالبه اصلاح ساختار اقتصادی در دولت پیشین وجود داشت اما در اصلاحی بسیار ناقص در مورد بنزین اجرا شد که با توجه به شیوه اجرای آن، تبعات بسیار بدی برای مردم بر جای گذاشت و وقایع ناخوشایند آبان ۹۸ را خلق کرد.

عضو هیات رییسه فراکسیون امید مجلس دهم با بیان اینکه تصمیم دولت در اجرای تغییر سیاست ارز ترجیحی در شرایط سختی از سوی دولت اجرا شد، بیان داشت: این تصمیم، بهترین تصمیمی بود که می بایست گرفته شود،اما کِی و چگونه؟ من هم معتقدم که کی و چگونه آن جای تامل دارد.در این شرایط فشار های مختلفی بر روی دولت وجود دارد دولت هنوز از زیر بار سنگین کرونا بیرون نیامده و گرفتار تحریم‌های یکجانبه آمریکا و خروج این کشور  از برجام  است و با ابرچالش های همچون بحران خشکسالی دست و پنجه نرم می کند و  با دهها چالش دیگری روبرو بوده است. اجرای این تحول اقتصادی دشوار است.

منصفانه و جوانمردانه نیست عده ای بخواهند از تصمیم ساماندهی یارانه های دولت گروکشی کنند

وکیلی با توجه به تصمیم دولت در اجرای ساماندهی یارانه ها گفت: به هر حال این دولت باید این تصمیم را می گرفت و به نظر خودش، اکنون زمان اجرایی این تصمیم بود، این تصمیم گرفته شده است منصفانه و جوانمردانه نیست عده‌ای بخواهند از این تصمیم گروکشی کنند و این تصمیم درست زیر سوال ببرند و از مشکلات معیشتی مردم برای مشروعیت آفرینی خود استفاده کنند.

برخی احزاب می‌خواهند از مشکلات مردم نردبان انتقام درست کنند/ شومنی سیاسی می‌کنند

 وی افزود: برخی از احزاب می خواهند برای مشروعیت آفرینی خود از عوارضی که برای مردم به وجود آمده است نردبان انتقام درست کنند این گونه اقدام ناجوانمردانه است به نظر می‌آید برخی از احزاب یا برخی از چهره ها در شرایط کنونی همچون ضد انقلاب خارج نشین همیشه در شکاف بین زندگی مردم خیزی همانند موریانه و کرم های بین شکاف داشته اند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب اضافه کرد: آنها می خواهند از این شکاف که در زندگی مردم اتفاق افتاده برای پیشبرد اهداف نامشروع خود استفاده کنند این به هیچ وجه جوانمردانه نیست مردم هم متوجه هستند که این صدا، صدای آنها نیست مردم نسبت به وضعیت معیشتی خود شکوه  دارند و مسئولین هم باید با گوش شنوا  به خواسته های مردم توجه کنند.

شرایط کنونی، شرایط بهره برداری سیاسی نیست

عضو هییت رییسه مجلس دهم گفت: شرایط کنونی، شرایط بهره برداری سیاسی نیست ما هیچ کدام حق نداریم در شرایط کنونی بهره‌برداری سیاسی کنیم چون شرایط کنونی محصول کارنامه همگان هست  هم حزب اتحاد ملت و هم دولت برآمده از حمایت آنها در گذشته و گذشته تر و هم دولت کنونی،بنابراین همه ما در این شرایط سهیم هستیم هیچکدام مجاز نیستیم که از روی فقر مردم، نردبانی برای اینکه خود را موجهه جلوه دهیم درست کنیم و دولت را شکست خورده قلمداد کنیم این کار ناجوانمردانه است.

وکیلی  با اشاره به آسیب‌های یارانه پنهان در اقتصاد ایران گفت: حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه های پنهان در ساختار اقتصادی ایران وجود داشت که به  نام مردم و به کام دلالان و مافیا ها ریخته می شود به همین دلیل معتقد هستم که اصل اصلاح ساختار که مورد اجماع همه کارشناسان با عقاید مختلف است، باید حمایت شود و نباید با شومنی، تبلیغات و اقدامات نمایشی سعی در جلب افکار عمومی داشته باشیم.

 

وی خاطر نشان کرد: نقدها باید با زبان دلسوزی به دولت یادآوری شود تا دولت جبران کند کما اینکه در روزهای اولیه اجرای این طرح کاستی‌های، در دهک بندی وجود داشت و  دولت با اصلاح دهک بندی یارانه ها سعی کرد که نواقص را جبران کند.

این نماینده سابق مجلس در مورد بخش  دیگری از این بیانیه در مورد مسائل تحریم و کاسبان تحریم و انتساب به دولت سیزدهم گفت: اینکه کاسبان تحریم با تحریم کنندگان در یک مسیر واحد هستند ادعای درستی است اما این حرف مصداق این دولت نیست چون این دولت از روز اول بی تاب تر از دولت پیشین برای به ثمر رساندن برجام تلاش می‌کند.

وکیلی خاطر نشان کرد: اینکه آمریکایی ها در وسط مذاکرات با تصمیمات ناگهانی همه پیش‌نویس توافقات اولیه را نادیده  می گیرند را نمی توان به این دولت متصل کنیم دولت پیشین هم مدت ها مذاکره کرد  و  تلاش شد تا بتواند برجام را به سرانجام برساند اما در دقیقه ۹۰ با کارشکنی آمریکایی ها مواجهه شد الان هم این اتفاق رخ می‌دهد و مذاکرات طولانی تیم مذاکره کننده جدید با تصمیمات آمریکایی ها  تغییر کرد.

وی با اشاره ادعای حزب اتحاد ملت مبنی بر اینکه حقوق شهروندی مردم به رسمیت شناخته نمی شود گفت: در این بیانیه همه چیز آمده است اینکه در یک بزنگاهی با یک بیانیه همه باید های مردم را به نام خود مصادره کنیم و طرف مقابل را نقطه مقابل بایدهای مردم، قلمداد کنیم این حرف دقیق و زیبنده ای نیست و شومنی سیاسی است.

این فعال سیاسی اصلاح طلب خاطر نشان کرد:دوستان ما هم از این فرصت هایی که امروز این دولت از آن برخوردار هست در گذشته برخوردار بودند هم این بلاها درست شد الان  دولت این فرصت ها را دارد و  با داشتن اشکالات نقدهای وجود دارد اما اینکه  بیاییم همه این اشکالات را که در همه دولت ها تکرار شده همچون پتکی از مشروعیت زدایی بر سر دولت بکوبیم آن هم در شرایطی که دولت در شدیدترین  و بدترین شرایط ممکن برای تامین معیشت مردم دست و پا میزند، جوانمردانه نیست.

مدیر مسئول روزنامه ابتکار اضافه کرد:چون دود این ناکارآمدی به چشم کل نظام می‌روداین ناکارآمدی، فقط ناکارآمدی دولت رئیسی نیست اینکه ما بر طبل ناکارآمدی این دولت بکوبیم معنایش این است که در حقیقت ما بر طبل نا کارآمدی کل نظام کوبیدیم و پیروز  این جریان حزب اتحاد ملت نخواهد بود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: برجام ، روزنامه ابتکار ، حقوق شهروندی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: برجام روزنامه ابتکار حقوق شهروندی یارانه های پنهان جوانمردانه نیست ساختار اقتصادی حزب اتحاد ملت اصلاح ساختار دولت سیزدهم شرایط کنونی اصلاح طلب یارانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۳۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قهرمانان، رسانه گویای هویت ملی ایران‌اند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما  مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران با حضور کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان، رؤسای فدراسیون‌های ورزشی و قهرمانان و افتخارآفرینان ورزشی در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد.

رئیس رسانه ملی در این آیین با اشاره به اینکه پیشرفت در همه عرصه‌ها و به‌ویژه در ورزش موجب تقویت هویت ملی ما می‌شود، گفت: یکی از سرفصل‌های مهم تحولی رسانه ملی، «پیشرفت» است و این جشنواره با برجسته کردن افتخارات فرزندان ایران، هویت ملی را تقویت می‌کند و یکی از مصادیق فتوحات فرزندان ایران است.

جبلی افزود: جوانان ما، دانشمندان ما و قهرمانان ما در نیرو‌های مسلح که با اقتدارآفرینی در عرصه بین‌الملل، عملیاتی، چون «وعده صادق» را رقم زدند، مصداق عینی این قهرمانی‌اند.

وی ورزشکاران را از جمله عناصر هویت ملی کشور دانست و گفت: ورزشکاران باید به طور مستمر در قاب رسانه ملی حضور داشته باشند، این وظیفه ذاتی ماست که در رسانه ملی خدمتگزار این قهرمانان باشیم.

رئیس رسانه ملی این جشنواره را مصداق روشنی از رویکرد و سازوکار تحول در رسانه ملی دانست و گفت: در کنار رویکرد تحولی رسانه ملی، انتخاب نهایی با ملت ایران که صاحبان اصلی رسانه و صاحبان اصلی کشورند بوده است.

جبلی افزود: حدود پنج میلیون تن از هموطنان عزیزمان قهرمانان ملی را انتخاب کردند و این افتخاری برای ورزشکاران ماست که مورد توجه مردم هستند.

وی با اشاره به اینکه رسانه ملی همواره مورد توجه قهرمانان ملی و مردم ایران بوده است گفت: هرچند نتیجه طبیعی قهرمان شدن ستاره بودن است، اما در ورزش، ستاره بودن کافی نیست. قهرمانان ملی که در این جشنواره برگزیده شدند محبوب دل مردم‌اند و این نشان می‌دهد مردم قدردان ورزشکارانشان هستند و در کنار آنها می‌مانند.

وی که قهرمانان ملی را رسانه گویای هویت ملی خواند که نماد اخلاق و جوانمردی را در رسانه نمایان می‌کنند، گفت: مردم هنوز یاد جهان پهلوان تختی را گرامی می‌دارند، چراکه او نماد جوانمردی بود و جوانمردی لازمه قهرمانی است.

رئیس رسانه ملی با یادآوری نام شهید ابراهیم هادی و توصیه به مطالعه کتاب «جوانمرد» _روایت زندگی و خاطرات شهید ابراهیم هادی _ گفت: قهرمانانی مانند ابراهیم هادی همواره در تاریخ می‌مانند و این نقش صداوسیما را در معرفی این قهرمانان سنگین‌تر می‌کند.

جبلی با اشاره به اینکه رسانه ملی قدردان ورزشکارانی است که عنصر ایرانی و جوانمردی را برجسته می‌کنند عنوان کرد: از مردمی‌که با وسواس قهرمانان ملی‌شان را انتخاب کردند قدردانی می‌کنم. این انتخاب نشان داد که مردم عناصر هویتی ملی‌شان را می‌شناسند و ما نیز قدردان این قهرمانان در رسانه ملی هستیم.

دیگر خبرها

  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • تاکیدامام جمعه خوی براهتمام اعضای شوراهابه توزیع عادلانه امکانات
  • تصمیمات نادرست در وزارت کار، چرا دستمزد ۱۴۰۳ اصلاح نمی شود؟!
  • توزیع عادلانه امکانات مدنظر اعضای شوراها باشد
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • مهاجرت فعال سیاسی و منتقد جنجالی ایرانی به کانادا؟
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • قهرمانان، رسانه گویای هویت ملی ایران‌اند