Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تجارت و خدمات وزارت صمت از پایان موفقیت‌آمیز سه مرحله از توزیع ضربتی روغن خوراکى و آغاز مرحله چهارم خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیرضا شاه‌میرزایی با اعلام این خبر گفت: از ابتدای اجرای طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها، توزیع ضربتی روغن خوراکی با همکاری شرکت‌های پخش در چهار مرحله آغاز شد که سه مرحله‌ آن به صورت موفقیت‌آمیز به پایان رسید و مرحله‌ چهارم آن در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع ما از شرایط حاد کمبود روغن خوراکی در فروشگاه‌ها عبور کرده‌ایم.
وی افزود: با اجرای این مراحل، مشکلات به وجود آمده در توزیع روغن خوراکی که در روزهای نخست اجرای طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها پیش آمده بود تا ۹۰ درصد رفع شد و امروز می‌توانیم ادعا کنیم که شرکت‌های پخش به حداقل ۹۰ درصد از خرده‌فروشی‌ها برای فروش روغن مراجعه کرده‌اند و واحدهای صنفی‌ای که خرید نکرده‌اند، خودشان نخواسته‌اند.
معاون وزیر صمت در ادامه با اشاره به این‌که خرده‌فروشی‌های مرتبط با طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها بیش از ۵۰۰ هزار واحد هستند، اعلام کرد: به علت خرید بیش‌تر مردم در روزهای پیش از اجرای طرح و عرضه‌ کم‌تر، کمبود کالاهایی مانند روغن در فروشگاه‌ها جدی بود؛ اما در طرح توزیع ضربتی به سرعت توانستیم این کمبود را جبران کنیم.
وی در تشریح اقدامات انجام شده در مراحل نخست این طرح گفت: در مرحله نخست، توزیع سریع روغن خوراکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای را مورد توجه قرار دادیم که در دو روز به سرعت بیش از ۶۰ درصد فروشگاه‌های زنجیره‌ای، دارای روغن خوراکی برای فروش بودند؛ مرحله دوم، مانع‌زدایی از شرکت‌های پخش بود که با همکاری دستگاه‌های نظارتی و بازرسی، این مرحله نیز با موفقیت انجام شد و اختلاف نظرها وتفسیرهای متفاوتی که در مورد مفهوم احتکار، ترکیب کالاهای پایه و کالاهای دارای ارزش افزوده و همچنین چگونگی درج قیمت بر روی کالا بود، رفع شد و موانعی که از سوی دستگاه‌های نظارتی در مسیر پخش سریع کالا ایجاد شده بود برداشته شد.
شاه‌میرزایی ادامه داد: همچنین در مرحله سوم اجرای طرح، نرخ توزیع مویرگی در خرده‌فروشی‌ها به سه برابر وضعیت عادی رسید و حتی از شرکت‌های پخش که در حوزه روغن فعالیت نمی‌کردند خواستیم که در این طرح کمک کنند و شرکت‌های پخش روغن نیز در قالب عملیات ضربتی، حجم فعالیت خود را افزایش دادند.
معاون وزیر صمت از اصلاح درصدهای سود شرکت‌های پخش و خرده‌فروشی‌ها به عنوان مرحله چهارم اصلاح نظام توزیع کالاهای اساسی نام برد و تصریح کرد: در مجموع باید از شرکت‌های پخش و فروشگاه‌های زنجیره‌ای به صورت ویژه تشکر کنم که در اجرای طرح ضربتی روغن به صورت جهادی در کنار ما بودند و تمام توان و ظرفیت خود را برای برطرف کردن نگرانی‌های مردم به میدان آوردند.
وی درباره خبر منتشره درخصوص درخواست معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی برای جابه‌جایی اختصاص ارز کالاهای اساسی از ارز ترجیحی به ارز نیمایی نیز توضیح داد: این جابه‌جایی در سامانه اعمال شده است و واردکنندگان کالاهای اساسی مانند روغن از فردا می‌توانند از ارز نیمایی استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت صمت روغن خرده فروش خرده فروشی ها شرکت های پخش روغن خوراکی فروشگاه ها اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۶۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه

مهرداد حمداللهی، مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران  با بیان اینکه تسریع وتسهیل و افزایش ظرفیت حمل بار از سوی رانندگان را سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای در دستور کار خود قرار داده است گفت:  برنامه ریزی جامع برای واردات کالا‌های اساسی و توزیع متناسب آن در بنادر مختلف و پرداخت به موقع کرایه رانندگان توسط صاحبان کالا یکی از مهم ترین اقدامات در این حوزه به شمار می رود.

وی بیان کرد: تهیه سامانه پرداخت متمرکز کرایه حمل در شرکت‌های صاحب کالا همچنین درخواست اعلام بار به صورت مستمر و در طول سال از سوی صاحبان کالا یکی از مهم ترین برنامه هایی است که در بخش تسریع در حمل کالا و بار در دستور کار خود قرار داده ایم.

مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل تاکید کرد:  عدم تداخل زمانی درخواست حمل با زمان اوج درخواست یا ورود سایر کالا‌ها و همچنین زمان برداشت محصولات کشاورزی از دیگر برنامه هایی است که در این بخش در دستور کار قرار داده ایم.

حمداللهی با بیان اینکه در راستای تحقق شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم سازمان راهداری برنامه هایی را در دستور کار خود قرار داده است گفت:  توزیع عادلانه بار از طریق توسعه اعلام بار و نوبت دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور همچنین  توسعه و اجرای فاز‌های اجرایی بعدی بارنامه الکترونیک شامل ارسال پیامک یکبار مصرف otp برای رانندگان و اجرای طرح‌های احراز هویت ذینفعان بارنامه از برنامه هایی است که امسال در حوزه توزیع بار اجرایی خواهد شد.

وی بیان کرد:  بازنگری و ابلاغ ضوابط جدید بازارگاه‌ها با رویکرد جهش تولید خدمت با مشارکت مردم و  توسعه کمی و کیفی شرکت‌های حمل و نقل بزرگ مقیاس در کشور و تقویت نظارت بر فعالیت آنها از مهم ترین برنامه های است که امسال به مرحله اجرایی وعملیاتی شدن می رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • ۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند
  • قیمت روغن خوراکی امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • آغاز اجرای خط انتقال ۱۰ اینچی گاز در هشترود
  • آرتتا: آرزوی قلبی‌ام امتیاز از دست دادن سیتی است
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاظلاب بندرعباس
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم/ از اینکه مشکلات کشور همچنان باقی مانده، ناراحت می‌شویم
  • مرتفع شدن مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود
  • مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود شیمیایی مرتفع می‌شود