Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@02:03:14 GMT

در نشست دبیران اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان چه گذشت؟

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۳۷۲۶۰

در نشست دبیران اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان چه گذشت؟

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، نشست شورای دبیران اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد با حضور دبیران تشکل های عضو این اتحادیه، اعضای شورای مرکزی و مدیرکل تشکل های اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

* کمک به گسترش فضای انقلابی در جامعه از رسالت های اتحادیه های دانشجویی

در افتتاحیه این مراسم، محمد مهدی نوینی فرد دبیر کل اتحادیه مجمع اسلامی طی سخنانی به بیان اهداف و برنامه های آینده اتحادیه و همچنین اقدامات و فعالیت های اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید حمید مهدیون مدیر اداره کل تشکل های اسلامی دانشگاه آزاد هم در افتتاحیه این مراسم ضمن قدردانی از فعالیت های اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان، پیشنهاداتی در خصوص سیاست توسعه و تقویت اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان مطرح کرد.

وی در ادامه کار تشکیلاتی را یکی از بهترین راهبردهای موفقیت در عرصه های مختلف در زمان حال دانست و با ذکر مثال های مختلف گفت که در عصر حاضر به صورت انفرادی نمی‌توان در این رقابت ها پیروز بود و راهی جز کار تشکیلاتی نداریم.

مهدیون افزود: یکی از رسالت های اتحادیه های دانشجویی کمک به گسترش فضای انقلابی در جامعه به وسیله گفتمان سازی و جریان سازی بر شمرد.

وی در ادامه به تشریح روش های موفق جذب و سازماندهی در جریان تشکیلات پرداخت.

* مهمترین مسائل در تشکل های دانشجویی

حجت الاسلام محمد ترابی استاد درس اخلاق دانشجویی و مهارت های تشکیلاتی نیز در این مراسم ضمن اشاره به بحث اخلاق تشکیلاتی آن را بسیار مهم دانست و با دسته بندی مهمترین مسائل در تشکل ها گفت: در درجه اول مهم ترین مسئله در تشکل ها آرمان هاست. افرادی که وارد کارهای تشکلی می شوند باید با آرمانهای تشکل آشنایی داشته باشند.

وی افزود: دومین مسئله از مهمترین مسائل در تشکل ها تقواست. تقوای فردی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی. نکته مهم سوم امانتداری است که بسیار مهم است و باید در راستگویی و امانتداری شخص دقت کنیم. چهارمین نکته مهم در تشکل ها انتقاد پذیری است. شما می توانید انتقاد را به شیوه هدیه دادن انجام دهید، یعنی اول ویژگی های خوب فرد را به او بگویید و بعد نقطه ضعف های او را بیان کنید.

حجت الاسلام ترابی گفت: شما دانشجویان باید توکل به خدا را جزو اولویت های اول خود قرار دهید و آن را فراموش نکنید.

* راهکار درمان نابرابری ثروت

علی رهجو کارشناس اقتصاد و عضو هیات علمی اندیشکده‌ یقین هم در این مراسم با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور گفت: متاسفانه نرخ دلار را به عهده بازار گذاشته اند و نظارت قوی بر بازار نیست و این باعث نابسامانی وضعیت اقتصادی کشور می شود.

وی افزود: چرخه مطلوب بازار تقاضا، تبلیغات و عرضه است در حالی که در حال حاضر چرخه نامطلوب در بازار وجود دارد و پول بی ثبات و بی ارزش شده است. حرص و طمع کاری به جای تقاضا و دروغ و اغراق در تبلیغ به جای عرضه مشاهده می شود.

رهجو گفت: در بحث قسط و برابری از ضریبی به نام ضریب جینی که شاخصی برای مقایسه توزیع درآمد در رده های مختلف جامعه است استفاده می کنیم. با مقایسه توزیع درآمد در سال‌های ۹۰ و ۹۶ تفاوت ضریب در ایران بین پایین ترین و بالاترین دهک جامعه به صورت میانگین ۱۴ برابر بوده است. یعنی دهک بالا حداقل ۱۴ برابر دهک پایین توانایی پرداخت هزینه برای نیازهای اساسی را دارد.

وی ادامه داد: تورم و شوک درمانی عامل ایجاد نابرابری در جامعه است. منظور از شوک درمانی بالا رفتن نرخ ارز بدون نظارت می باشد و دولت تصور می‌کند که می‌تواند وضعیت تورم را با شوک درمانی کنترل کند اما بزرگترین متقاضی برای بازار همین دولت است و این شوک درمانی در درجه اول به ضرر دولت است، چرا که برای حل آن ارز ترجیحی را میپذیرد که همان ارز با نرخ مناسب برای واردات کالاهای اساسی است.

رهجو تصریح کرد: در اقتصاد پیشرفتی مهمترین موضوع در حل شرایط و اوضاع رعایت توالی و اولویت هاست. سود های بانکی باعث می شود که انگیزه کار از دست برود و مقدار زیادی از سرمایه و ثروت که در دست دهک های اول جامعه قرار دارد در بانک قرار بگیرد و در راه کارآفرینی نباشد.

وی گفت: برای درمان نابرابری ثروت در درجه اول باید سودهای بانکی کم شود سپس منابع درآمد خانوارها به صورت گسترده شناسایی شود و در نهایت مالیات از دهک های بالا گرفته شود که در اسلام به اسم زکات شناخته می شود.

* دانشجو و دانشگاه باید همواره انقلابی باشند

حجت الاسلام خندان عضو هیأت علمی دانشگاه هم در اختتامیه نشست دبیران اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویانبه بیان سخنانی پرداخت.

وی با اشاره به این جمله که دانشجو و دانشگاه باید همواره انقلابی باشند، وظیفه دانشجو را فعالیت گسترده در حوزه علمی و بالا بردن سطح بینش  خود دانست و گفت: اگر بخواهیم رسالت خود را در حوزه دانشگاهی ادا کنیم باید بینش عمیق و وسیع به دست بیاوریم. دفاع از دین و تفکرات و اعتقادات وظیفه دانشجوست و لازمه آن عالم بودن و اطلاعات وسیع در حوزه اعتقادات و ارتقای توانایی انتشار و تبلیغ و بیان واضح این اعتقادات است.

خندان با نام بردن وظایف فرد تبلیغ کننده گفت: در حوزه تبلیغات باید به چند مورد توجه شود؛ در درجه اول بالا بردن بنیه علمی و سطح اطلاعات فردی به صورت گسترده از دبستان تا دوران دانشجویی برای بالا بردن سطح علمی.

وی گفت:  کودک ما از ابتدا نباید به صورت تک بعدی رشد کند چون رشدهای تک بعدی جوان او را به سمت شخصیت پرستی و غرب گرایی سوق داده و سپس به دیدن تفکراتش رخ نمیدهد. رسالت آموزش درسطوح ابتدایی تا سطوح تخصصی، تدریس وسیع و بالینی قرآن و احکام است.

خندان تصریح کرد: در درجه دوم استفاده از متدهای روز و شیوه های نرم تبلیغاتی و تفهیم مفاهیم دینی با ارتقای هنرهای انتشار و ایجاد بینش های عمیق در افراد، ایجاد اعتقاد به توحید و تقویت تفکرات و اعتقادات مثل کمک های گسترده و فعالیت‌های تشکلی برای جلب اعتماد افراد مختلف و مخالف و در آخر هدایت آن افراد و در درجه سوم کسب تجربه برای جلب اعتماد های بیشتر و خوشرویی با شنیدن حرف تمام افراد با هر تفاوت و تفکری.

وی در خاتمه گفت: اصل تشکل  باید با استفاده و کسب سه درجه بالا، تاثیر گذار باشند نه تاثیرپذیر؛ زیرا تشکل به فرد تاثیر پذیر نیاز ندارد. مسئله آخر در بحث حوزه و دانشگاه است. باید برای تبلیغ، تبیین و گسترش بینش، حوزه و دانشگاه با هم ترکیب شوند، زیرا مکمل هم هستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان درجه اول شوک درمانی تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۷۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار داشت: در استان کردستان با وجود حدود ۴۰ هزار دانشجو در سطح استان که بخشی از آن متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است و با وجود ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان می طلبد هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدیدی شروع شود.

وی گفت: الحمدلله زیرساخت های خوبی وجود دارد و در هر شهرستان عمده سهمیه دانشجویان مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور است.

حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی تصریح کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد  برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه هایی در ارتباط با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وجود دارد و کتاب های معتبری در این زمینه چاپ شده است و بار وسیعی دارد و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی در ادامه با تأکید بر فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت افزود: کار بدنه ای فضای مردمی و از  طرف دیگر کار مهدویت که حالت وابسته ای دارد باید به بدنه دانشگاه تزریق کرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان خاطر نشان کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است کار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گچساران در چهاربیشه+ تصاویر
  • حمایت قاطع بیش از ۵۰۰ گروه تبلیغی از نیروی انتظامی و طرح نور
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه‌های تهران با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • اعلام آمادگی دانشگاه قم برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • نشست فصلی سران حزب اعتدال و توسعه با هدف برنامه ریزی کلان در سال ۱۴۰۳
  • باید به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت دهیم
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد