Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، پیش از ظهر امروز در کنگره شهدای طلبه و روحانی استان اصفهان با بیان اینکه انقلاب اسلامی ما در زمانی به پیروزی رسید که دنیا ۲ قطبی بود، اظهار داشت: در آن دوران بخش عظیمی از دنیا زیر سلطه ابر قدرت شرق با مکتب ماتریالیسم و کمونیسم و بخشی دیگر زیر سلطه غرب با مکتب کاپیتالیسم و سرمایه‌داری بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه الگوهای شرق و غرب تمام بضاعت خود را برای سرکوب ملت و انقلاب ما به کار گرفتند، یادآور شد: ۱۱۲ رادیوی دنیا با بیش از ۱٠ زبان دنیا، شبانه روز کار خود را ساماندهی کردند و گروه‌های ضد انقلاب را به جان ملت انداختند و با شعارهای تجزیه طلبی استان‌های مختلف مرزی‌مان را دچار مشکل کردند.

ذوالنور با یادآوری اینکه در آن زمان هیچ استان امنی در مرزها باقی نگذاشتند، اظهار داشت: تنها در طول مدت بحران کردستان، ۴۲ هزار شهید تقدیم کردیم و مجبور به نگاه‌داری بیش از ۴٠ هزار نیرو در کردستان بودیم و زمانی که برف‌ها آب و امکان مجدد حمله آغاز می‌شد مجبور به افزایش نیروها بودیم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: گروه‌هایی از جمله منافقان، توده و...  با تخریب و آدم‌ربایی‌ها به جان ملت افتادند و بیش از ۱۷ هزار شهید ترور تقدیم کردیم که نمونه آن شهید بهشتی و اشرفی اصفهانی بود و شاهد بودیم در جنایت‌های آن‌ها، پاره‌های بدن مردم به ضریح‌ها چسبید.

وی بیان داشت: در کنار تمام توطئه‌ها، تحریم اقتصادی، بایکوت جمهوری اسلامی و... جنگی ناخواسته و نابرابر را در مقیاسی گسترده در زمین و دریا در مدت ۸ ساله تحمیل کردند.

وی با اشاره به وضعیت نابرابر دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: در عملیات والفجر ۸، زمانی که آسمان را نگاه می‌کردیم تبدیل به نمایشگاهی از هوایپماهای دنیا شده بود و تمام تجهیزات شرق و غرب در جبهه دشمن صف‌آرایی کرده بود اما موردی که باعث شد در این نبرد نابرابر، امروز جمهوری اسلامی به‌عنوان ام‌القرای دنیا بدرخشد، عوامل مادی، تفاوت عِده و عُده، قدرت آتش و... نبود.

ذوالنور با تاکید بر اینکه هیچ‌کس نمی‌تواند منکر شود تمام علل پیروزی ملت‌ ما، علل معنوی، روحی و ایمانی بود، اظهار داشت: ولایت‌مداری، شهادت‌طلبی، ایثار طلبی، دشمن‌شناسی، بصیرت، فداکاری، آخرت‌گرایی، عشق به اهل‌بیت و... از عوامل پیروزی ما بود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: روحانیت به‌عنوان عظیم‌ترین، سازمان‌یافته‌ترین، فعال‌ترین کانون و نهاد متکفل معنویت در کشور نقش ویژه‌ای را در پیروزی دفاع مقدس به عهده داشت.

وی با یادآوری اینکه محور دوم نقش‌آفرینی روحانیت در پشتیبانی از جنگ بود، عنوان کرد: تریبون‌های نماز جمعه، تکایا، مجالس شهدا و... در اختیار روحانیت بود و فریاد حقانیت ملت‌مان از گلوی روحانیت به پا می‌خاست تا رزمندگان احساس قوت قلب داشته باشند.

ذوالنور با بیان اینکه محور سوم محور مسؤولیتی و مدیریتی بود، گفت: در دوران دفاع مقدس، بخش‌های مهمی از مسوولیت جنگ بر عهده روحانیت بود و شهدایی همچون محلاتی، میثمی و... چنین نقش‌هایی را به عهده داشتند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی مطرح کرد: محور چهارم، نقش تبلیغی روحانیت در دفاع مقدس بود؛ در آن زمان خیل عظیمی از روحانیون سنگرها را به مسجد، حسینیه و تکیه تبدیل کرده بودند و در بصیرت افزایی، بیان تاریخ اسلام و روایات ایفای نقش می‌کردند.

وی پیرامون محور پنجم نقش روحانیت اعلام کرد: محور پنجم محور رزمی بود؛ بسیاری از روحانیون نمی‌خواستند دیگران متوجه شوند روحانی‌اند و بسیاری از آن‌ها در حالی شهید شدند که آمار آن‌ها در بین شهدای روحانی نیست.

ذوالنور با اشاره به اینکه محور بعد، نقش رزمی-تبلیغی است، گفت: بسیاری از روحانیون به موقع لباس رزم و به موقع لباس روحانیت به تن می‌کردند و نقشی تاثیرگذار داشتند و گاهی طلبه‌ای جوان نقشی به عهده داشت که فرماندهان این نقش را نداشتند و در این راستا علت موفقیت این بود که تنها نگفتند بروید، بلکه خودشان نیز حضور داشتند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه نقش بعدی، نقش تخصصی روحانیت در جنگ بود، اظهار داشت: در این راستا شاهد نقش‌هایی از جمله تخریب‌چی، غواص، راننده تانک و نفربر، جراح در اتاق عمل و.... توسط روحانیت بودیم.

وی با تاکید بر اینکه نقش دیگر روحانیت، فرماندهی جنگ است، ادامه داد: یکی از نفس‌گیرترین عملیات‌های دفاع مقدس، عملیات‌های کربلای ۴ و ۵ بود که فرمانده قرارگاه آن حجت‌الاسلام بشردوست بود.

انتهای پیام/۳۶۴۹/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: ذوالنور کمیسیون امنیت ملی دفاع مقدس کنگره شهدای طلبه رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۷۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده در یازدهمین کنفرانس ملی ماهی‌شناسی ایران که در اتاق بازرگانی برگزار شد، با اشاره به لزوم نزدیکی عرصه‌های عملی و نظری برای شکوفایی ظرفیت‌های استان هرمزگان، اظهار کرد: حدود ۳۰ درصد کشور در کناره‌های سواحل دریا در حال زندگی هستند و بیش از پنج هزار کیلومتر از کشور را نوار ساحلی تشکیل داده است اما متاسفانه به نسبت سایر کشورهایی که دارای ظرفیت‌های مشابه هستند، فاصله زیادی داریم.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، شیلات را یکی از مزیت‌های نسبی استان هرمزگان دانست و بیان کرد: استان هرمزگان در عرصه شیلات و به ویژه صید و صیادی، از روش‌های سنتی و قدیمی استفاده می‌کند و همین امر باعث کاهش بهره‌وری در این بخش شده است که استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این عرصه باعث جبران بسیاری از کمبودها خواهد شد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با بیان این نکته که تنها راه بر غلبه بر مشکلات اقتصادی، اعتماد به مردم است، تصریح کرد: وقتی بحث مشارکت مردمی مطرح می‌شود، هم مقصود بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی عموم مردم در حوزه تولید و هم بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشمندان است.
 
وی، با اشاره به این نکته که دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود رد عرصه اقتصاد و بخش‌های مردمی کاهش دهند، خاطرنشان کرد: دولت باید نقش هدایت، نظارت، سیاست‌گذاری و حمایتی در عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد ایفا کند و حوزه تصدی‌گری را به مردم واگذار کند.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، سیاست دشمن برای شکست برنامه‌های کشور را جلوگیری از ورود مردم به عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد شود، تشریح کرد: هر موقع گامی در راستای مردمی سازی عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد و فرهنگ مطرح می‌شود، مشاهده می‌شود که صدای دشمن بالا می‌رود و برای صرف‌نظر کردن مردم تلاش می‌کند.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • استاندار : مردم سالاری جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • دشمنان آگاهانه برای تجزیه ایران می‌جنگند
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • عصبانیت دشمن از درخشش بانوان باحجاب ایرانی در عرصه‌های مختلف
  • آیت الله علوی بروجردی: روحانیت در عصر آیت‌الله بروجردی، با سازمان‌دهی ایشان به اوج رسید/ ایشان معتقد بودند ما برای دنیا حرف داریم
  • زوایای پنهان دفاع مقدس برای نسل جدید بیان شود