Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا علی محمد چوپانی روز پنجشنبه در نشست هم اندیشی فعالان اقتصادی اتاق بازرگانی گرگان با مشاور طرح جامع منطقه آزاد اینچه برون، افزود: اجرای این طرح در مقایسه با ایجاد راه آهن اینچه برون - گرمسار ، صرفه‌جویی کلان در تخصیص اعتبار دارد و با ۲۰۰ میلیون یورو سرمایه گذاری، دسترسی مازندران و گلستان را به شاهرود و جنوب کشور فراهم می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چوپانی کوتاه شدن ۵۲۰ کیلومتر مسیر ریلی، کاهش حمل بار از ۲۵ روز به پنج روز، کاهش چشمگیر هزینه اتصال اینچه برون به شاهرود، جابجایی سالانه ۲۴ میلیون تن کالا به صورت رفت و برگشت از طریق این خط ریلی و افزایش علاقمندی متقاضیان برای سرمایه گذاری را از مهم ترین مزایای اجرای ساخت راه آهن اینچه برون - شاهرود برشمرد.

به گفته صاحبنظران اقتصادی منطقه، ایجاد راه آهن اینچه برون - گنبد - آزادشهر - شاهرود می‌تواند گره کمبود زیرساخت‌های توسعه‌ای گلستان را باز کرده و ارتباط این استان با کشورهای آسیای میانه را از طریق این خط ریلی و اتصال آن به خط سراسری شمال - جنوب بیشتر و فرصت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این استان شمالی را بیش از پیش فراهم کند.

این خط آهن در مرز اینچه برون به راه آهن بین المللی ایران - ترکمنستان - قزاقستان متصل می شود.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی گلستان همچنین استمرار ایجاد خط عریض و تامین آب از طریق ایجاد ایستگاه آب شیرین کن از محل سایت پرورش میگو گمیشان در منطقه آزاد اینچه برون را به مشاور طرح پیشنهاد داد.

کمک به عملیاتی شدن منطقه آزاد اینچه برون

مدیر اجرایی منطقه آزاد اینچه‌برون گفت: عملیاتی شدن منطقه آزاد اینچه برون جزو مطالبه عمومی مردم و مسوولان گلستان است و همه از جمله اتاق بارزگانی استان برای تسریع در راه اندازی آن بیش از گذشته کمک کنند.

حسن ملک‌حسینی افزود: در ۴۰ روز اخیر اقدامات بسیار خوبی برای رفع موانع آن صورت گرفته که در آینده اتفاق خوبی رخ خواهد داد.

منطقه آزاد اینچه برون ۱۲ هزار و ۵۵۷ هکتار وسعت دارد.

ایجاد منطقه آزاد تجاری - صنعتی اینچه برون در اردیبهشت سال ۱۴۰۰ مورد تصویب نهایی قرار گرفت.

منطقه اینچه برون گلستان با برخورداری از زیرساخت‌های مانند گمرک، پایانه مرزی، ویژه اقتصادی اترک و خط ریلی بین المللی و تصویب ایجاد منطقه آزاد تجاری- صنعتی آن به اعتقاد کارشناسان ظرفیتی بِکر برای توسعه و پویایی اقتصاد کشور و این استان شمالی به شمار می‌رود.

گمرک اینچه‌برون واقع در نوار شمالی شهرستان ۳۷۵ هزار نفری گنبدکاووس که حدود سه دهه قدمت دارد و از آن به‌عنوان دروازه ورود به کشورهای آسیای میانه یاد می‌شود، تنها محل تردد زمینی استان گلستان به ترکمنستان است که در آذر ۹۳ یک خط ریلی از این مرز به مقصد ترکمنستان و در ادامه قزاقستان به بهره‌برداری رسید.

اینچه برون مرکز گمرکات استان گلستان است و زیرمجموعه آن پایانه‌های صادراتی در گرگان و گنبدکاووس، گمرک امانات پستی گرگان، گمرک بندرترکمن و گمرک فرودگاه بین المللی گرگان هستند.

برچسب‌ها استان گلستان اتاق بازرگانی ایران خلیج گرگان اینچه برون سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان گلستان اتاق بازرگانی ایران خلیج گرگان استان گلستان اتاق بازرگانی ایران خلیج گرگان اینچه برون سرمایه گذاری منطقه آزاد اینچه برون سرمایه گذاری خط ریلی راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۸۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

کد خبر 6088810 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • راه‌اندازی بخش «آنژیوگرافی» در منطقه آزاد اروند
  • وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • ایجاد مسیر ریلی جدید؛ محور دیدار مقامات افغانستان و قزاقستان
  • رشته مهندسی اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد قوچان راه اندازی شد
  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • شبکه ملی تسهیل‌گر جوانی جمعیت در سمنان ایجاد می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • رفت و آمد در جاده توسکستان گرگان – شاهرود فقط بازنجیر چرخ
  • توقف قطار تهران - گرگان براثر سیلاب