Web Analytics Made Easy - Statcounter

«میشل باشلت» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد گفت: جنگ اوکراین و بحران سه‌بعدی ناشی از آن در بخش‌های مواد غذایی، انرژی و مالی، «تاثیر جدی» بر آمریکای لاتین و کارائیب به عنوان منطقه‌ای که پیش از این به شدت تحت تاثیر همه‌گیری کووید-۱۹ قرار گرفته است، خواهد داشت.

به گزارش امروز (پنج‌شنبه) ایران اکونومیست به نقل از خبرگزاری "افه"، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد با بیان اینکه «جنگ در اوکراین باعث ایجاد یک بحران سه‌بعدی در مواد غذایی، انرژی و مالی شده است»، پیش‌بینی کرد که این درگیری به ویژه با افزایش قیمت مواد غذایی و انرژی، تاثیر بیشتری بر جمعیت‌های «آسیب‌پذیر» خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

باشلت گفت: ما در آمریکای لاتین و اروپا دیده‌ایم که چگونه تورم در حال افزایش بوده و چگونه به رشد خود ادامه می‌دهد (به همین دلیل) برای محافظت از جمعیت محروم و آسیب‌پذیر باید با دولت‌ها همکاری کنیم.

وی تاکید کرد: این همکاری‌ با دولت‌ها باید در جهت تقویت برنامه‌های حمایت اجتماعی بوده و سیستم‌های کمک مالی باید در توسعه پایدار، سرمایه‌گذاری جدی کنند و پیشنهادهای شغلی را افزایش دهند.

این دیپلمات ارشد سازمان ملل افزود: هنوز نمی‌توان به روشنی گفت که جنگ (اوکراین) چگونه پایان می‌یابد، اما «آنچه من می‌بینم یک اندوه در آمریکای لاتین و کارائیب است».

بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان ملل، تأثیر جنگ در اوکراین که حدود سه ماه پیش آغاز شده است، روند بهبود اقتصاد جهانی را کند کرده است.

به طور خاص، آمریکای لاتین، منطقه‌ای که بیشترین آسیب را از همه گیری کووید-۱۹ متحمل شده است، امسال ۲.۱ درصد رشد خواهد داشت که کمتر از برآوردهای ژانویه است.

این منطقه همزمان با اینکه افزایش شدید قیمت انرژی و مواد غذایی را تجربه می‌کند، در سال جاری میلادی (۲۰۲۲) شاهد تورم ۱۴.۶ درصدی خواهد بود.

کارشناسان صندوق بین‌المللی پول اخیرا هشدار دادند که آمریکای لاتین اگر چه به دلیل وسعت بازارهایش یکی از رقابتی‌ترین مناطق جهان محسوب می‌شود، اما این منطقه به دلیل درگیری بین روسیه و اوکراین با فشارهای تورمی بالایی مواجه است که باعث ایجاد مجموعه‌ پیامدهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در سراسر جهان شده است.  

به نوشته اقتصاددانان صندوق بین‌المللی پول، «افزایش تورم در ابتدا به دلیل افزایش قیمت مواد غذایی و انرژی بود، اما به دلیل انعکاس اینرسی (سکون) سیاست‌های پولی و شیوه‌های شاخص‌سازی دستمزد و همچنین بهبود شدید تقاضا، برای کالاها و سپس خدمات گسترش یافت».

کارشناسان تخمین می‌زنند که بحران در اروپای شرقی برای آمریکای لاتین «یک شوک تورمی» است، منطقه‌ای که افزایش قیمت نفت باعث افزایش ۰.۲ درصدی تورم در پنج اقتصاد قوی آن (مکزیک، برزیل، شیلی، کلمبیا و پرو) می‌شود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد ، آمریکای لاتین ، بحران اوکراین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد آمریکای لاتین بحران اوکراین حقوق بشر سازمان ملل آمریکای لاتین مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۸۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، مدیرعامل بانک رفاه کارگران طی سخنانی در این بازدید برخی از دستاوردهای این بانک در سال‌های اخیر را تشریح کرد و گفت: حرکت در مسیر افزایش سودآوری از جمله این دستاوردها است. تلاش کردیم با توسعه اقدامات و ارائه خدمات متمایز و مطلوب بانکی به مشتریان نسبت به ارتقای سودآوری بانک رفاه کارگران اقدام و این بانک را به دومین بانک سودآور کشور تبدیل کنیم.  

 

دکتر اسماعیل للـه‌گانی به افزایش سرمایه بانک رفاه کارگران اشاره کرد و گفت: در ابتدای دولت مردمی سیزدهم سرمایه این بانک بسیار پایین و کمی بیش از ۲۳ هزار میلیارد ریال بود که عملاً به سمت صفر می‌رسید و قدرت پرداخت تسهیلات از سوی بانک در حال از بین رفتن بود که با اقدامات صورت گرفته این مشکل برطرف و شاخص بهبود یافت و سرمایه بانک به بیش از ۶۲۰ هزار میلیارد ریال رسید و در حال افزایش سرمایه ۹۰ میلیارد ریالی هستیم که جمعا به ۷۱۰ هزار میلیارد ریال می‌رسد. 

وی انتشار اوراق گواهی سپرده مدت‌دار، ویژه سرمایه‌گذاری (خاص) در قالب طرح بانکداری اسلامی را به عنوان یکی دیگر از مهمترین دستاوردهای بانک رفاه کارگران در سال‌های اخیر برشمرد و گفت: این اوراق با هدف حمایت از تولید ملی و در راستای تامین مالی طرح‌های مختلف اقتصادی (تولیدی، ساختمانی و خدماتی) بر اساس ضوابط و مقررات بانک مرکزی منتشر می‌شود.

 

مدیرعامل بانک رفاه کارگران به افزایش بهره‌وری این بانک در سال‌های اخیر اشاره کرد و از این مهم به عنوان یکی دیگر از دستاوردهای بانک نام برد و گفت: سازمان مدیریت صنعتی هر ساله 500 شرکت برتر کشور را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و جای بسی خرسندی است که در آخرین ارزیابی این سازمان که نتایج آن اواخر سال گذشته اعلام شد، بانک رفاه کارگران در گروه بانک‌ها و موسسات اعتباری رتبه نخست در شاخص بهره‌روی کل عوامل (TFP) را به دست آورد و نشان می‌دهد که بهره‌وری در بانک افزایش پیدا کرده است. در شاخص فروش نیز رتبه دوم را کسب کردیم که نشان‌دهنده افزایش بسیار خوب عملیات و ظرفیت بانک است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لازارینی: امیدوارم اسرائیل مانع سفر یکشنبه من به غزه نشود
  • کسب رتبه نخست منطقه ۹ اصفهان در افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی
  • تاثیر ورزش شدید بر سرطان
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • دیوان‌عدالت، رای به ابطال مصوبه افزایش حقوق کارگران می‌دهد؟/ میرغفاری: مزد ۱۴۰۳ مشروعیت خود را بین جامعه کارگری از دست داده است
  • بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟
  • احتمال تغییر رقم دستمزد کارگران در ۱۴۰۳ تقویت شد/ آیا مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • نامه غریب‌آبادی به کمیسر عالی حقوق بشر برای سرکوب خشونت‌آمیز جنبش‌های دانشجویی حامی فلسطین