Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@08:45:16 GMT

افزایش منابع انسانی سبب افزایش تولید می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۳۸۷۴۴

افزایش منابع انسانی سبب افزایش تولید می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی اعلایی در مراسم گرامی داشت هفته جمعیت و افتتاحیه قرارگاه جوانی جمعیت که پیش از ظهر پنج شنبه در سالن اجتماعات شهید سلیمانی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد اظهار کرد: مسئله جمعیت از چنان اصالت و جایگاهی برخوردار است که جای شکی در آن باقی نمی‌ماند اما تأکیدات مقام معظم رهبری حاکی از آن است که باید آهنگ حرکت حاکمیت و ملت در این حوزه افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار قزوین بیان کرد: جمعیت را می‌توان از ابعاد مختلفی بررسی کرد که در این باره می‌توان گفت ابعاد اجتماعی جمعیت که در جامعه مورد توجه است شامل ابعاد شخصی و حریم شخصی افراد نیز می‌شود.

وی ادامه داد: تجربیات گذشته حاکی از این است که مداخله در حریم شخصی افراد نتایج موفقی را به همراه ندارد حتی در این حوزه امکان نتایج معکوس نیز وجود دارد که لازم است در حوزه جمعیت باید از این تجربیات استفاده کنیم.

اعلایی با بیان اینکه ما دارای جمعیت جوان و تحصیل کرده هستیم بنابراین برای القای مفاهیم به این جامعه باید سیاست‌های اقناعی و ترویجی در پیش بگیریم تصریح کرد: در شرایط کنونی باید با ملاحظه برخورد کنیم و متوجه این مسئله باشیم که سیاست‌های تشویقی همیشه اثرگذار نیست.

استاندار قزوین ادامه داد: ترویج فرزند آوری، تعالی و ارتقای کمی و کیفی جمعیت ارتباط نزدیکی با با حریم شخصی افراد دارد که با توجه به این مسئله لازم است ملاحظاتی را که از تجربیات پیشین به دست آورده‌ایم با استفاده از سیاست‌ها طرح‌ریزی کنیم.

اعلایی عنوان کرد: برخی بیان‌ها و القاهای نامناسب در برخی از مشوق‌ها باعث پا پس گذاشتن و موجب تردید در جامعه نسبت به ضرورت و تاکید این حوزه می‌شود چنانچه برخی رفتارهای و ورود ناموفق به مسائل و حریم خصوصی در گذشته نتایج نامطلوب شده است.

وی افزود: در جامعه تحصیل کرده ما زوجین جوان به اطلاعات اقناعی دسترسی داشته باشند نسبت به مسئله جمعیت ممکن است حتی از ما نیز پیشروتر باشند و این در حالی است که سیاست تشویقی باشد یعنی بگوییم فرزند بیاورید تا در قبالش مواردی را به دست بیاورید در مقابل ما ایستادگی می‌کنند.

این مسئول در ادامه با اشاره به اینکه در موضوعاتی مانند سقط جنین نباید با جامعه رودربایسی داشته باشیم ابراز کرد: باید برای مردم تشریح کنیم که سقط جنین آثار نامطلوب بالایی دارد به گونه‌ای که علاوه بر اثرات کمی این مسئله آثار روحی خانواده‌ها نیز بسیار است.

اعلایی عدم اطلاع و آگاهی مردم از احکام و مسائل سقز جنین را یکی دیگر از دلایل افزایش آمار سقط جنین دانست و تاکید کرد: رسانه‌ها و تربیون‌ها باید به مسئله سقط جنین ورود پیدا کنند زیرا برخی افراد چرا از احکام و شرعیات این فعل اطلاعی ندارند.

این مسئول ابراز کرد: برای اجرای مصوبات جوانی جمعیت لازم است برخی از سیاست‌ها به سیاست ترمیمی تبدیل شود.

وی افزود: درحال حاضر لازم است منابعی به سوی زنان سرپرست خانوار سوق داده می‌شود که ممکن است به تداوم سرپرستی آنان بیانجامد، اما اگر بتوانیم از کسانی که با زنان سرپرست خانوار ازدواج می‌کنند و زمینه تشکیل خانواده و ارتقای جمعیت را فراهم می‌کنند حمایت کنیم اتفاقات بهتری رخ می‌دهد.

استاندار قزوین با اشاره به اینکه باید زمینه حمایت مالی و معنوی مردانی که با زنان سرپرست خانوار ازدواج می‌کنند فراهم شود عنوان کرد: بدون نیروی انسانی و جمعیت کافی دستیابی به توسعه ممکن نیست چنانچه یکی از عوامل تولید در اقتصاد منابع انسانی است اگر منابع انسانی افزایش یابد در نهایت تولید افزایش پیدا می‌کند.

این مسئول در پایان گفت: مسئله ازدواج، فرزندآوری و مشکلات اقتصادی از زمان تشکیل جوامع بشری وجود داشته است که در خصوص این موضوعات باید به حوزه باورهای دینی القا اکتفا کنیم.

کد خبر 5494135

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری فرزند آوری استاندارقزوین محمد مهدی اعلایی بوشهر کرمانشاه احتکار گرد و غبار آلودگی هوا هدفمندی یارانه ها کالاهای اساسی تنظیم بازار خراسان رضوی آمار کرونا ویروس کرونا مشهد گرد و خاک سیاست ها سقط جنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۸۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری

 

افشین صدردادرس در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، به موضوع آخرین وضعیت واردات گوشت و صادرات دام پرداخت.

با توجه به جمعیت دام، نیازی به افزایش حجم واردات گوشت گرم دارید؟

صدردادرس: بنابر اعلام مرکز آمار، جمعیت دام کشور در پایان زمستان ۷۲.۱ میلیون راس است که نشان دهنده جمعیت مناسب دام است.

با توجه به سطح بارش ها در نقاط مختلف، کماکان نسبت به متوسط دوره بلندمدت کمتر است‌ که انتظار می رود تا پایان اردیبهشت، کمبود بارش جبران شود.

با وجود شرایط مساعد تولید، مسئولان باید برنامه ریزی مناسبی در راستای حمایت از دامداران داشته باشند و حال اتخاذ سیاست افزایش واردات گوشت گرم نه تنها کمکی به بخش تولید نمی کند، بلکه تولیدکننده را از ادامه تولید دلسرد می کند.

آیا افزایش حجم واردات به تنظیم بازار گوشت قرمز کمک می کند؟

صدردادرس: اگر حمایت از افزایش جمعیت دامی صورت نگیرد، اتفاقات سال گذشته تکرار می شود. در بهار ۱۴۰۲ شاهد افزایش جمعیت دامی بودیم که متاسفانه سیاست های نادرست مسئولان منجر به کاهش جمعیت دام در پاییز و زمستان شد. براین اساس مسئولان باید به فکر حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده باشند، نه مدام بر طبل واردات بکوبند.

بنابر آمار در سال ۱۴۰۱، ۴۸ هزار و ۵۰۰ تن و سال گذشته ۱۲۹ هزار و ۲۰۰ تن گوشت گرم و منجمد و ۲۸ هزار و ۵۰۰ تن دام زنده وارد شد که به رغم افزایش واردات در سال ۱۴۰۲، اما قیمت گوشت افزایش و در مقابل سرانه مصرف کاهش یافته است که براین اساس می توان نتیجه گرفت که واردات هیچ تاثیری در تنظیم بازار نداشته است.

حال اینکه مسئولان واردات گوشت گرم را از ۱۲۹ هزارتن به ۱۴۸ هزارتن برسانند، تمام مسئولیت آن را باید برعهده بگیرند.

وضعیت بازار دام زنده چگونه است؟

صدردادرس: بنابر آمار متوسط قیمت دام زنده۲۴۰ تا ۲۶۰ هزارتومان است که امیدواریم قیمت گوشت و دام در بازار به سمتی برود که تولیدکننده و مصرف کننده رضایت داشته باشند. حال اینکه از وسط زنجیره تولید حرکتی در جهت اصلاح قیمت انجام دهیم، مشکلات مرتفع نمی شود.

آیا نیازی به صادرات دام داریم؟

صدردادرس: در شرایطی که تولید دام تقاضا ندارد، صادرات می تواند منجر به تحرک و رونق بخش تولید شود که این امر انگیزه در بین دامداران ایجاد می کند، لذا پیشنهاد بنده این است که شرایطی فراهم شود که صادرات مقطعی نباشد که به تولید آسیب بزند.

در شرایط فعلی که تولید در داخل تقاضا ندارد، صادرات راهگشاست و می تواند تا حدودی مشکلات تولید را حل کند.

راهکار ایجاد رونق و افزایش سرانه مصرف گوشت در بازار چیست؟

صدردادرس: دولت برای ایجاد تقاضا باید گوشت تولید داخل را در قالب کالابرگ عرضه کند که در نهایت این امر به افزایش جمعیت دامی، پایداری تولید و کنترل قیمت در سطح بازار موثر است.

آیا صادرات دام راهکار ایجاد رونق و پایداری تولید در بازار است؟

صدردادرس: با توجه به پایین بودن تقاضا در بازار، صادرات می تواند محرکی برای تولید باشد به شرطی که جو روانی حاصل از صادرات را کنترل کنند تا قیمت ها در بازار افزایش نیابد‌.

خرید توافقی دام می تواند منجر به تنظیم بازار و رونق تولید شود. لذا بنابر قانون نظام جامع دامپروری به صراحت اعلام شده که دولت موظف به خرید حمایتی است، اما به شرطی که خرید به قیمت دستوری همانند سال ۱۴۰۰ نباشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • سیاست‌های خلاف تولید، بازنگری شود
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • حمایت از طرح‌های پرورش آبزیان از سیاست‌های اصلی استان است
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • اهمیت جایگاه خانواده برای جوانان تبیین شود
  • تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی
  • دومین رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت در ارومیه