Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-28@04:49:10 GMT

قیمت جدید ماهی اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۳۹۲۶۶

قیمت جدید ماهی اعلام شد

آفتاب‌‌نیوز :

همزمان با آغاز آخرین ماه بهار، قیمت بیش از ۱۱۰ نوع ماهی و آبزیان تازه و منجمد در میادین میوه و تره بار اعلام شد.

بر اساس نرخ نامه اعلام شده از سوی سازمان میادین میوه و تره بار ماهی حسون تازه با قیمت هر کیلوگرم ۲۴ هزار تومان، ماهی ساردین تازه با قیمت هر کیلوگرم ۲۶ هزار تومان و ماهی کتو با قیمت هر کیلوگرم ۲۷ هزار تومان، ارزان‌ترین ماهی‌ها و ماهی اوزون‌برون بی‌سر و دم و شکم خالی با قیمت هر کیلوگرم ۲۹۲ هزار تومان، ماهی شیر خلیج فارس ۱۹۸ هزار تومان و ماهی راشکو با قیمت هر کیلوگرم ۱۸۰ هزار تومان، گران‌ترین ماهی‌های عرضه شده در میادین میوه و تره بار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قیمت ۱۵ نوع ماهی کمتر از ۵۰ هزار تومان که قیمت ۱۲ نوع آن بر اساس آخرین نرخنامه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران به این شرح اعلام شده است.

۱- ماهی فیتوفاگ (زیر ۱۵۰۰ گرم) هر کیلوگرم ۲۷ هزار تومان

۲- ماهی فیتوفاگ (بالای ۱۵۰۰ گرم) هر کیلوگرم ۳۱ هزار تومان

۳- ماهی سلطان ابراهیم هر کیلوگرم ۳۳ هزار تومان

۴- بیگ‌هد (بالای ۲ کیلوگرم) هر کیلوگرم ۳۴ هزار تومان

۵- فیتوفاگ زنده (بالای یک کیلوگرم) هر کیلوگرم ۳۵ هزار تومان

۶- بیگ‌هد زنده (بالای ۲ کیلوگرم) هر کیلوگرم ۳۸ هزار تومان

۷- ماهی بیاح هر کیلوگرم ۳۸ هزار تومان

۸- خامه ماهی (بالای ۳ کیلوگرم) هر کیلوگرم ۳۹ هزار تومان

۹- ماهی زرده هر کیلوگرم ۴۲ هزار تومان

۱۰- خامه ماهی (بین یک تا ۳ کیلوگرم) هر کیلوگرم ۴۴ هزار تومان

۱۱- ماهی سارم (بین ۳ تا ۵ کیلوگرم) هر کیلوگرم ۴۵ هزار تومان

۱۲- ماهی سارم (بین یک تا ۳ کیلوگرم) هر کیلوگرم ۴۹ هزار تومان

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: آفتاب

کلیدواژه: قیمت ماهی قیمت هر کیلوگرم هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۹۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت

با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌های کوچک مردم در توسعه میادین مشترک نفت و گاز، کشور می‌تواند از فناوری‌های نوآورانه و بهترین شیوه‌هایی که این نهادها روی میز آورده‌اند، بهره‌مند شود. این می تواند به بهبود کارایی، کاهش هزینه ها و افزایش رقابت کلی بخش کمک کند. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز در کشور می تواند مزایای بی شماری را به همراه داشته باشد. اولاً، می تواند به افزایش تولید نفت و گاز کشور کمک کند و منجر به خودکفایی بیشتر انرژی و کاهش وابستگی به واردات شود. این نه تنها امنیت انرژی کشور را تقویت می کند، بلکه به تقویت رشد اقتصادی نیز کمک می کند.

برای تحقق تداوم رشد اقتصادی پایدار از طریق توسعه میادین مشترک نفت و گاز، ایجاد یک محیط سرمایه گذاری جذاب هم برای بخش خصوصی و هم برای افراد ضروری است. این امر از طریق برنامه هفتم توسعه با بسترسازی برای ورود مردم و توان فنی و مهندسی بخش خصوصی جهت توسعه میادین مشترک نفت و گاز فراهم شده است.

با توجه به اینکه سال 1403 با شعار جهش تولید و رشد اقتصادی کشور با حضور و مشارکت مردم نام گذاری شده است و مهم ترین بخش اقتصادی کشور نیز صنعت نفت و گاز است، باید از مواهب توسعه بدون بودجه دولت با تکیه بر مشارکت مستقیم سرمایه مردم فراهم شود. مسیر تحولی مرتبط با توسعه میادین مشترک نفت و گاز کشور باید با بسترسازی جذاب برای جلب سرمایه‌های مردمی و همچنین توان بخش خصوصی در این بخش باشد. بدون استفاده از بودجه دولت و تنها با تکیه بر مشارکت سرمایه‌های خرد مردمی و توان پیمانکاری بخش خصوصی مسیر توسعه میادین مشترک نفت و گاز جهت توسعه تجارت انرژی کشور و همچنین حل ناترازی گازی صنایع کشور هموار خواهد شد.

محمدرضا میرتاج‌الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون توسعه میادین مشترک نفت و گاز کشور با کمک مردم گفت: یکی از مصوبات مهم مجلس در برنامه هفتم توسعه، مربوط به مشارکت بخش غیردولتی و مردمی در توسعه میادین نفت و گاز کشور بوده است که زمینه تحقق مشارکت مردم در اقتصاد را فراهم خواهد کرد.

وی ادامه داد: مردمی سازی صنعت نفت و گاز با تکیه بر مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه با اعطای مجوز جهت توسعه میادین مشترک کشور فراهم شده است.

این نماینده مجلس با اشاره به مزیت مهم حضور بخش خصوصی و مردمی اقتصاد در توسعه بالادست نفت و گاز گفت: در سال جاری باید تمرکز را بر تسهیل فرآیند سرمایه گذاری مردمی تمرکز کنیم؛ مشارکت بخش خصوصی و سرمایه خرد مردم در حوزه بهره برداری از میادین مشترک نفت و گاز کشور از طرفی زمینه حضور مردم و بخش خصوصی در توسعه صنعت نفت و گاز را فراهم خواهد کرد؛ از طرف دیگر تولید نفت و گاز کشور را رقابتی خواهد کرد و افزایش خواهد داد.

وی  گفت: مردمی سازی صنعت نفت و گاز با ماده 15 برنامه هفتم توسعه و مشارکت مردم در جهش تولید نفت و گاز برای دولت نیز بسیار مهم و مثمرثمر است و بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت، امکان توسعه کشور فراهم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • جمع آوری افزون بر ۲ هزار سرویس نخاله از سطح شهر خرمشهر
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین تره بار
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • اصلاح روشنایی میادین و مثلثی‌های شهر تاریخی یزد
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • تیبو کورتوا در آستانه بازگشت به میادین
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • ماهی که روی دو پا راه می‌رود!
  • علیرضا بیرانوند آماده بازگشت به میادین + ویدئو