Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@06:17:45 GMT

۴۰ مدرسه تخصصی حفظ قرآن همراه با تحصیل راه‌اندازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۳۹۷۰۸

۴۰ مدرسه تخصصی حفظ قرآن همراه با تحصیل راه‌اندازی می‌شود

حجت الاسلام علیرضا شاهسونی پنجشنبه در گردهمایی توجیهی مدیران شعب بیت الاحزان به منظور راه اندازی مدارس تخصصی حفظ قرآن همراه با تحصیل که در شهرستان استهبان برگزار شد، اظهار کرد:نهادینه کردن نظام آموزشی قرآن محور، اصلی ترین علت راه اندازی این مدارس است و سعی ما ایجاد تحولی بنیادین در سیستم آموزشی کشور است و در صورت فراهم شدن زیرساخت های لازم به‌زودی در سطح کلان نیز اجرایی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر مسئول مؤسسه بیت الاحزان ادامه داد: اجرای این طرح نه تنها دانش آموزان را از کسب علم دور نمی کند بلکه هر محصل به موازات آموزش تحصیلی خود، حفظ، تجوید، روخوانی و تفسیر قرآن را نیز فرا می گیرد که این خود فرصتی مناسب برای جویندگان واقعی علم به شمار می رود.

او اجرای این طرح را نقطه عطفی در نظام آموزشی کشور توصیف کرد و اضافه کرد: نخستین مدرسه قرآن محور بیت الاحزان در شهرستان جهرم آغاز به کار کرد و استقبال مردمی مناسب سبب شد ما تصمیم به اجرای آن در سطح بالاتر داشته باشیم و خرسندیم که امروز شاهد آغاز به‌کار ۴۰ مدرسه تخصصی حفظ همراه با تحصیل هستیم.

عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور با اشاره به اینکه خواسته همیشگی مقام معظم رهبری تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن در کشور است و این خواسته تا به امروز چندان عملی نشده است گفت: این امیدواری وجود دارد که با اجرای این گونه طرح ها آموزش کلام وحی از سنین پایین نهادینه شود و رویکردی جدید در نظام آموزش و پرورش به وجود آید.

این فعال قرآنی به اهمیت نشر کلام وحی در جهان اسلام اشاره کرد و قرآن را مهم ترین منبع تولید علم در میان کتب مقدس دانست.

دراین نشست دیلمی دبیر ستاد مدارس مسجد محور به صورت مجازی در جلسه حاضر شد و نکاتی در خصوص راه اندازی این طرح بیان کرد.

بحث و بررسی پیرامون آیین نامه مدارس تخصصی حفظ قرآن همراه با تحصیل و پرسش پاسخ مدیران و مسئولان بیت الاحزان از دیگر برنامه‌های این نشست یک روزه بود.

شهرستان استهبان در شرق استان فارس واقع است. 

برچسب‌ها شیراز قرآن کریم مدرسه سازی وزارت آموزش و پرورش فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز قرآن کریم مدرسه سازی شیراز قرآن کریم مدرسه سازی وزارت آموزش و پرورش فارس همراه با تحصیل بیت الاحزان راه اندازی تخصصی حفظ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۹۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت