Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@09:14:49 GMT

ماهانه ۲۴۰۰ تن آرد در رفسنجان مصرف می شود

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۴۰۶۶۱

ماهانه ۲۴۰۰ تن آرد در رفسنجان مصرف می شود

به گزارش خبرنگار ایرنا رضامُشکی عصر پنجشنبه در بازدید از کارخانه آرد رفسنجان اظهار کرد: ۳۸۰ نانوایی  در سطح روستاها و شهرهای رفسنجان فعالیت دارند که روزانه مصرف آرد در این خبازی ها بیش از ۸۷ تن است.

وی افزود: یک کارخانه آرد در رفسنجان وجود دارد که گندم مورد نیاز را از کرمان و استان های مجاور تهیه و تبدیل به آرد کرده و به بازار عرضه می کند که خوشبختانه تا کنون مشکلی در تأمین سهمیه آرد خبازی ها (نانوایی ها) در این شهرستان ایجاد نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکی تصریح کرد: این کارخانه، روزانه ۸۷ تن معادل ماهانه بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ تن آرد را به نانوایی های شهرستان تزریق می کند.

وی افزود: برای جلوگیری از تخلفات و تأمین به موقع آرد؛ بازدیدها و نظارت ها توسط ۶ تیم ۱۳ نفره از ارگان های اتاق اصناف، بسیج اصناف، جهاد کشاورزی و اداره غله شهرستان انجام می شود.

مُشکی بیان کرد: از ۲۷ اردیبهشت تا کنون این تیم بازرسی نانوایی ها را رصد کرده و مورد بازرسی قرار دادند که طی این امر پرونده تخلف ۲۹ واحد نانوایی به تعزیرات ارسال شد.

وی ادامه داد: تعطیلی غیر مجاز، توزیع خارج از شبکه آرد، کم فروشی و عدم رعایت مسایل بهداشتی از تخلفات این نانوایی ها بوده که منجر به تشکیل پرونده وئ ارسال به تعزیرات شده است.

سرپرست فرمانداری رفسنجان تصریح کرد: روز گذشته از کارخانه تولید کیک و کلوچه در رفسنجان بازدید به عمل آوردیم که این واحد هم با قیمت ثباتی مواد اولیه شامل آرد و روغن را تأمین می کند.

علی احمدیان مدیرعامل کارخانه آرد در رفسنجان هم گفت: گندم مورد نیاز این کارخانه از شهرستان ای داخل استان و نیز گاهی از بندرعباس و چابهار تأمین و تبدیل به آرد و به بازار عرضه می شود.

وی افزود: روزانه در این کارخانه بیش از ۲۰۰ تن آرد تولید و ۸۷ تن روانه بازار داخلی شهرستان و بقیه آن به کرمان، زرند، شهربابک و انار ارسال می شود.

احمدیان گفت:  سهمیه آرد نانوایی های رفسنجان بنا به جمعیت تحت پوشش بین ۵ تا ۱۵ تن آرد است که به آن ها تحویل داده می شود.

رفسنجان در ۱۰۰ کیلومتری شمال غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.

برچسب‌ها آرد کرمان رفسنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آرد کرمان رفسنجان آرد کرمان رفسنجان نانوایی ها تن آرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۰۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با اشاره به اینکه استاندار زنجان برنامه‌های ارتقای بهره‌وری در استان را در سه محور صنعت، آب و کشاورزی عنوان کرده است، گفت: در همین راستا، ساخت سد‌های بزرگ در استان برای تأمین آب شرب، صنعت و حقابه‌های کشاورزی پایین دست آن اهمیت خود را نشان می‌دهد و این سد‌ها می‌توانند کارکرد دیگری همچون جلوگیری از بروز سیلاب و در برخی مناطق تولید برق را نیز به همراه داشته باشند.

وی افزود: با توجه به کاهش منابع آب زیرزمینی و نیاز منطقه به آب پایدار، سد مراش در شهرستان ماهنشان برای تأمین آب آشامیدنی شهر‌های ماهنشان، دندی و ۱۲۲ روستای مسیر و همچنین صنایع مستقر در این منطقه در حال احداث است و پاییز امسال به مرحله آبگیری می‌رسد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با تأکید بر اهمیت احداث سد بلوبین برای شهرستان ایجرود، گفت: هدف از احداث سد بلوبین در این شهرستان تأمین آب شرب و صنعت در شهر‌های زرین‌آباد، حلب، سعیدآباد و ۹۲ روستا در منطقه بوده و این سد نیز به مرحله آبگیری رسیده است.

باقری به مطالعه سد‌های کلوچ و جمال‌آباد باکلور در شهرستان طارم اشاره کرد و افزود: در چند سال گذشته به غیر از سال ۹۸ که با ترسالی مواجه شدیم با هماهنگی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی از سد آیدوغموش برای باغات شهرستان طارم در ۲ فاز حدود ۱۵ میلیون مترمکعب آب رهاسازی شد که با احداث دو سد کوچ و جمال آباد باکلور در این شهرستان در زمان پیک مصرف آب کشاورزی که تابستان است، می‌توان باغات زیتون را تأمین آب کرد و این می‌طلبد تا کشاورزان و بهره‌برداران از کشت محصولات پر آب طلب خودداری کنند.


وی ادامه داد: با احداث دو سد کلوچ و جمال آباد باکلور در شهرستان طارم تأمین آب پایدار باغات این شهرستان دور از انتظار نیست، چرا که نیاز آبی این منطقه در پیک مصرف حدود ۳۰ میلیون متر مکعب است که با احداث این دو طرح، موضوع مرتفع خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان گفت: در شهرستان خدابنده ۲ سد زرین‌رود و اشراق در دست مطالعه است.

باقری به آغاز عملیات اجرایی پروژه تأمین آب شرب پنج شهر و ۱۳۴ روستای منطقه خدابنده از سد تالوار در مهرماه سال گذشته اشاره کرد و افزود: طول مسیر انتقال ۱۶۱ کیلومتر است و هدف از اجرای آن تأمین آب شرب شهر‌های گرماب، زرین‌رود، کرسف، سهرورد، ۵۰ درصد نیاز شهر قیدار و ۱۳۴ روستای مسیر است.

دیگر خبرها

  • محکومیت ۲۳۶ میلیاردی مدیرعامل یک کارخانه آرد
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آب‌رسانی شهری نیست
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست
  • کارگران رکن تولید هستند
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • بیشترین و کمترین سرقت‌ها در کدام شهرهای استان کرمان رخ می‌دهد؟
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ شهرستان کیار
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن