Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنای آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی همزمان با افزایش تورم بی سابقه در این کشور، لایحه کمک ۴۰ میلیارد دلاری به اوکراین را تصویب کرد و این لایحه را به کاخ سفید فرستاد تا توسط جو بایدن، رئیس جمهور این کشور امضا شود.

قانونگذاران سنا این لایحه را با ۸۶ رای موافق در مقابل ۱۱ رای مخالف به تصویب رساندند.

در میان مخالفان این لایحه سناتورهای جمهوری خواه از جمله رند پال و جاش هاولی بودند که از تاثیر بالقوه این قانون بر اقتصاد آمریکا و دیگر اولویت های داخلی ابراز نگرانی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قانون به وزارت دفاع آمریکا اجازه می دهد تا حدود ۲۰ میلیارد دلار برای کمک های امنیتی به اوکراین از جمله تهیه تجهیزات نظامی هزینه کند.

این لایحه همچنین تقریباً ۹ میلیارد دلار کمک اقتصادی، بیش از ۴ میلیارد دلار کمک بشردوستانه و ۴ میلیارد دلار دیگر در تأمین مالی نظامی خارجی از طریق وزارت امور خارجه آمریکا برای اوکراین درنظر می‌گیرد.

هفته گذشته، رند پال تلاش‌ها برای پیگیری سریع این لایحه را به تعویق انداخت و به نگرانی در مورد هزینه کردن میلیاردها دلار برای اوکراین در بحبوحه تورم فزاینده و اختلالات در زنجیره تامین در آمریکا اشاره کرد.

وی همچنین خواهان نظارت آمریکا بر بودجه اختصاص یافته به اوکراین و تسلیحات ارسال شده به این کشور است.

سخنگوی پنتاگون پیش از این خواستار تصویب نهایی بودجه ۴۰ میلیارد دلاری واشنگتن به اوکراین شده و گفته بود که اگر این بودجه تا ۱۹ مه تصویب نشود، توانایی ارائه «بدون وقفه» تسلیحات نظامی به اوکراین تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.

جان کربی سخنگوی وزارت دفاع آمریکا عصر جمعه به وقت محلی در نشستی خبری افزود:  ۱۹ مه (۲۹ اردیبهشت) روزی است که اگر کمک های مالی جدید دریافت نکنیم، نخواهیم توانست تجهیزات جدید به اوکراین ارسال کنیم. عدم دریافت این کمک ها بر توانایی ما به ارائه بدون وقفه کمک تاثیر خواهد گذاشت.

وی ادامه داد هنوز ۱۰۰ میلیون دلار از اختیارات ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده که به اوکراین تعلق نگرفته است. ما می‌خواهیم تا قبل از هفته سوم این ماه بودجه جدید را دریافت کنیم تا بتوانیم به ارسال تجهیزات بدون وقفه ادامه دهیم.

مجلس نمایندگان آمریکا بودجه جدید حمایت مالی از اوکراین به ارزش ۴۰ میلیارد دلار را با ۳۶۸ رای موافق در برابر ۵۷ رای مخالف تصویب کرد که هفت میلیارد دلار بیشتر از درخواست ماه آوریل دولت بایدن دراین زمینه بود.

این بسته کمک های مالی مصوب مجلس نمایندگان آمریکا ، شامل کمک شش میلیارد دلاری تسلیحات و آموزش نظامی به اوکراین، ۸.۷ میلیارد دلار برای بازسازی انبارهای تسلیحات آمریکایی ارسال شده به اوکراین و ۳.۹ میلیارد دلار برای نیروهای آمریکایی مستقر در منطقه است؛ همچنین شامل ۸.۸ میلیارد دلار حمایت اقتصادی از اوکراین، چهار میلیارد دلار کمک مالی خرید تجهیزات نظامی برای اوکراین و متحدان و ۹۰۰ میلیون دلار در زمینه مسکن، تحصیل و سایر کمک ها به پناهجویان اوکراینی در آمریکا است.

پیشتر دولت جو بایدن یک بودجه تکمیلی ۳۳ میلیارد دلاری با هدف حمایت از اوکراین در چند ماه آینده از کنگره این کشور درخواست کرده بود.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مسکو ، سنای آمریکا ، تحولات اوکراین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مسکو سنای آمریکا تحولات اوکراین ۴۰ میلیارد دلار میلیارد دلاری کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۰۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌جمهور آمریکا لایحه فیلترینگ یا فروش تیک‌تاک را امضا کرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ با امضای رئیس‌جمهور آمریکا، لایحه حمایت این کشور از رژیم صهیونیستی، اوکراین و تایوان به قانون تبدیل شد. با این لایحه آمریکا بیش از ۹۰ میلیارد دلار به رژیم صهیونیستی، اوکراین و تایوان کمک مالی و نظامی می‌کند.

محدودیت شبکه اجتماعی تیک‌تاک که در پوشش این لایحه در سنا تصویب شد و به امضای بایدن رسید، موردتوجه رسانه‌ها و شهروندان آمریکایی قرار گرفته است.

مالک تیک‌تاک ۹ ماه فرصت دارد سهامش را به آمریکایی‌ها بفروشد وگرنه در آمریکا مسدود می‌شود. تیک‌تاک ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی دارد و مقامات آمریکایی به دلیل سهام ۲۰ درصدی شرکت بایت دنس که مالک چینی دارد، این سکو را خارجی و برای آمریکا خطرناک می‌دانند.

گفت‌وگو با سالار واعظی - خبرنگار خبرگزاری صداوسیما

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مدودف خواستار مصادره دارایی‌های شهروندان کشور‌های غیردوست شد
  • بسته کمکی ۶۵ میلیون دلاری استرالیا برای اوکراین
  • آمریکا یک بسته کمک نظامی جدید ۶ میلیارد دلاری به اوکراین اختصاص داد
  • آمریکا کمک نظامی جدید ۶ میلیارد دلاری به اوکراین اختصاص داد
  • پیدا و پنهان پول پاشی آمریکا برای مثلث نیابتی
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • رئیس‌جمهور آمریکا لایحه فیلترینگ یا فروش تیک‌تاک را امضا کرد
  • پالیتیکو: آمریکا آماده امضای قرارداد ۶ میلیارد دلاری تسلیحاتی برای اوکراین است
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند