Web Analytics Made Easy - Statcounter

"عبدالملک بدرالدین الحوثی" رهبر جنبش انصارالله یمن جمعه شب گفت: آمریکا پس از اطمینان از مزدورانش در اجرای برنامه ها در حضرت موت و المهره ، اکنون به دنبال ساخت پایگاه در این دو منطقه است.

به گزارش ایران اکونومیست از المیادین، بدرالدین الحوثی تصریح کرد: دشمنان در سایه آتش بس صریحا می گویند که آنها درحال تهیه مهمات هستند و این نشان می دهد که رویکرد آنان به مرحله آینده [برای جنگ در یمن] چگونه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخش دیگری از اظهاراتش به مسأله عادی سازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت که عادی سازی عنوانی برای مقدمه چینی منطقه برای [سلطه] اسرائیل است.

بدرالدین الحوثی با اشاره ضمنی به کشور امارات افزود: آنان که دشمنی علیه ما را رهبری می‌کنند، همان کسانی هستند که جریان عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را رهبری می‌کنند.

پیش از آن نیز برخی منابع یمنی اعلام کردند که امارات متحده عربی در ادامه همکاری با رژیم صهیونیستی، در زمینه ساخت واحدهای مسکونی و اجرای طرح شهرکسازی در جزیره سقطری در آب‌های جنوب یمن با تل آویو مشارکت می کند.

 هدف از طرح امارات را گسترش حضور نظامی رژیم صهیونیستی در جزیره سقطری دانستند، به طوری که رژیم تل‌آویو به واسطه این اقدام تلاش می کند، ضمن به یغما بردن منابع زیر زمینه و فرسایشی کردن مقاومت در آن، این منطقه را به مرکز عملیات جاسوسی خود تبدیل کند.

شرکت‌های اماراتی اخیراً با توجه به گسترش پایگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی در این جزیره، گردشگران صهیونیست را به جزیره سقطری می آورند.

پیشتر ۲۶ دی ماه نیز منابع یمنی از اقدام رژیم صهیونیستی برای کمک به امارات متحده عربی به منظور احداث یک پایگاه نظامی جدید در جزیره سقطری در جنوب یمن خبر داده بودند.

به گفته این منابع، این پایگاه جدید با هماهنگی سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی تاسیس می شود.

تصاویر ماهواره‌ای منتشر شده توسط سایت تحقیقاتی «ایکاد» از پایگاه نظامی امارات در عبدالکوری، باندهای فرودگاهی به طول ۵۴۰ متر و عرض ۳۰ متر  را  نشان می‌ داد.

رژیم صهیونیستی با هدف افزایش فعالیت‌های جاسوسی و برای سلطه بر مهم‌ترین مسیر کشتیرانی جهان در جنوب یمن، به دنبال حضور پر رنگ‌ تر در سواحل و جزایر یمن است.

این خبر چند ماه پس از آن اعلام می شود که یک تیم از کارشناسان خارجی، در شهر «حدیبو» (مرکز سقطری) عملیات نقشه‌برداری برای احداث دومین فرودگاه نظامی امارات را آغاز کرده‌اند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: تل آویو ، یمن ، امارات‌ متحده ‌عربی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تل آویو یمن امارات متحده عربی رژیم صهیونیستی جزیره سقطری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۱۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسکله نظامی آمریکا در غزه ۳۲۰ میلیون دلار هزینه دارد

یک مقام دفاعی آمریکا و یک منبع آگاه به رویترز گفت: برآورد هزینه ارتش آمریکا برای ساخت اسکله موقت در غزه جهت آنچه ارسال کمک‌های بشردوستانه ادعا می‌شود به ۳۲۰ میلیون دلار افزایش یافته است.

این رقم مقیاس عظیم یک ساخت‌وساز را نشان می‌دهد که به گفته پنتاگون حدود ۱۰۰۰ سرباز آمریکایی، عمدتاً از ارتش و نیروی دریایی برای ساخت آن به خدمت گرفته شدند.

با این حال، به گفته یکی از افراد آشنا با این موضوع، این هزینه نسبت به برآورد‌های اولیه در اوایل سال جاری تقریباً دو برابر شده است.

سناتور راجر ویکر، جمهوری‌خواه ارشد کمیته نیرو‌های مسلح سنا به رویترز گفت: هزینه فقط افزایش نیافته است، منفجر شده است.

این اسکله اکنون برای مالیات دهندگان آمریکایی حداقل ۳۲۰ میلیون دلار هزینه دارد تا تنها ۹۰ روز از این اسکله بهره برداری کنند.

جو بایدن، رئیس‌جمهور دموکرات، در ماه مارس و در حالی که مقامات امدادی از اسرائیل خواستند دسترسی به تجهیزات امدادی به غزه را از طریق مسیر‌های زمینی تسهیل کند، ساخت این اسکله را اعلام کرد. بایدن به جای فشار آوردن به اسرائیل برای باز کردن مرز‌های زمینی با غزه، مسیر دریایی را برای ارسال کمک انتخاب کرد.

ویکر و برخی دیگر از قانونگذاران این سوال را مطرح کرده اند که آیا این اسکله تلاش ارزشمندی است، به ویژه با توجه به خطری که پرسنل نظامی ایالات متحده در صورت هدف قرار گرفتن در طول جنگ با آن مواجه خواهند شد.

ویکر گفت: «به ازای هر روزی که این مأموریت ادامه می‌یابد، قیمت‌ها بالا می‌رود و به همین ترتیب سطح خطر برای ۱۰۰۰ نیروی مستقر در محدوده موشک‌های حماس افزایش می‌یابد».

بایدن به نیرو‌های آمریکایی دستور داده است که پا در ساحل غزه نگذارند.

این اسکله در ابتدا ۹۰ کامیون در روز جابه‌جا می‌کند، اما این تعداد در صورت بهره‌برداری کامل به ۱۵۰ کامیون در روز می‌رسد. 

سازمان ملل هفته گذشته اعلام کرد که میانگین روزانه تعداد کامیون‌هایی که در ماه آوریل وارد غزه می‌شوند، ۲۰۰ کامیون بوده است. آنها همچنین بار‌ها هشدار داده‌اند که هیچ جایگزینی برای مسیر زمینی برای ارسال کمک‌ها وجود ندارد و افزود که کمک‌هایی که از طریق دریا ارسال می‌شوند برای جلوگیری از گسترش قحطی کافی نخواهد بود.

یک مقام ارشد دولت بایدن هفته گذشته گفت که کمک‌های بشردوستانه که از اسکله خارج می‌شوند باید از پست‌های بازرسی اسرائیل در زمین عبور کنند. این در حالی است که این کمک‌ها قبلاً توسط اسرائیل در قبرس قبل از ارسال به غزه بازرسی شده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • آمریکا تصاویر اولیه از اسکله موقت در سواحل غزه را منتشر کرد
  • نامه رهبر انقلاب به دانشجویان منشا تحولات عظیم اروپا و آمریکا شد
  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا
  • اسکله نظامی آمریکا در غزه ۳۲۰ میلیون دلار هزینه دارد
  • حزب الله پایگاه خربه ماعر را زیر آتش سنگین قرار داد
  • حمله توپخانه‌ای حزب‌الله به پایگاه نظامیان صهیونیست در «کفرشوبا»
  • حمله جدید حزب الله به پایگاه نظامی در عرب العرامشه
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • لحظه اصابت و سرنگونی جنگنده پیشرفته آمریکا توسط انصارالله یمن+ ویدئو/ اعلام سفر رئیس موساد به عربستان/ طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر/  حمله عناصر «پ.ک.ک» به نیروهای ارتش ترکیه
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو