Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، هنوز همه اهالی شنا به یاد دارند که در سومین روز از بازی‌های المپیک توکیو تنها نماینده شنای ایران در این مسابقه در ماده 200 متر پروانه به آب زد و در دسته اول در کنار شناگرانی از جامائیکا، اسلوواکی، تایلند، سوریه و سیشل رقابت کرد و با رکورد 1:59:97 به کار خود پایان داد و در نهایت در ماده 200 پروانه در رده 33 قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متین بالسینی که پیش‌ از المپیک در انتخابی المپیک صربستان رکورد 2:00:94 را ثبت کرده بود توانست رکورد ملی خود را در توکیو بهبود بخشد و تا حدود زیادی نگاه‌ها به شنا را تغییر دهد، اما خیلی زود همه چیز رنگ باخت و ورق برگشت. بالسینی با سهمیه یونیورسالیتی راهی بازی‌های المپیک توکیو شد؛ این در حالی بود که مهرشاد افقری هم بعد از مسابقات شنا انتخابی المپیک صربستان در مسابقات انتخابی المپیک بلغارستان در ماده 100 پروانه رکورد B المپیک را ثبت کرد، اما به این دلیل که مسئولان فدراسیون شنا اعلام کردند فرصت ثبت فیناپوینت به اتمام رسیده، نتوانست راهی المپیک 2020 شود.

متین بالسینی بعد از اتمام مسابقاتش در المپیک توکیو مصاحبه‌ای انجام داد که چندان به مذاق مسئولان فدراسیون و ورزش کشور خوش نیامد. رکورددار ماده ۲۰۰ متر پروانه در آخرین مصاحبه‌هایش هم گفته بود: «اگر رکوردشکنی‌ها ادامه پیدا کند احتمال کسب مدال در بازی‌های آسیایی هست، اما ما فقط نباید از شناگران توقع داشته باشیم و باید حمایت‌ها هم اندازه توقعات باشد. شنای ایران در راه پیشرفت است. من، مهرشاد افقری و سینا غلامپور واقعا رکوردهای ملی را در هر مسابقه می‌زنیم. حداقل برای ما سه نفر که اکنون جزو بهترین شناگران ایران هستیم باید ویژه تر سرمایه گذاری و حمایت شود. در این شرایط می‌توان انتظار مدال بازی‌های آسیایی را داشته باشیم، اما تا وقتی این حمایت‌ها نباشد کار خیلی سخت است.»

با وجود اینکه بالسینی چندین بار به روش‌های مختلف نسبت به شرایط گلایه کرده بود، اما هیچ واکنشی از مسئولان فدراسیون که ادعا می‌کنند از جنس این رشته هستند ندید و حالا تصمیم گرفته تا از تیم ملی ایران جدا شود و زیر پرچم پناهجویان در مسابقات بین‌المللی مختلف حضور پیدا کند؛ تصمیمی که البته بسیار عجولانه بود و ذوق‌زدگی رسانه های معاند را هم به همراه داشته است. 

بالسینی از سال 2020 تا  2021 توانست 8 بار رکورد ملی 200 متر پروانه را در استخر مسافت کوتاه و بلند بشکند و قطعاً یکی از استعدادهای رشته شنا محسوب می‌شود، اما سوءمدیریت موجب شد تا او چنین تصمیمی بگیرد. حالا باید منتظر ماند و دید که واکنش اهالی شنا و مسئولان ورزش به این تصمیم بالسینی چه خواهد بود؟

تصمیمی که باردیگر زمینه ساز موج سواری رسانه های معاند شده است تا علیه ورزش کشور و منافع ملی اقدامات خرابکارانه خود را پیش ببرند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: متین بالسینی رشته شنا شناگر ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۱۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضایی: المپیکی شدن امامی و آذرپیرا تصمیم درست و عادلانه بود

نایب‌قهرمان پیشین المپیک، ملی‌پوش شدن کشتی‌گیرانی که در گزینشی بیشکک کسب سهمیه کردند را تصمیمی درست و عادلانه خواند. - اخبار ورزشی -

علیرضا رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره کسب دو سهمیه المپیک از سوی آزادکاران ایران در مسابقات گزینشی آسیایی اظهار داشت: همه کشورهای آسیایی می‌خواستند در این میدان که قطعاً از گزینشی جهانی راحت‌تر است، کسب سهمیه کنند و همین رقابت حساسی را بین کشتی‌گیران ایجاد کرده بود. خصوصاً اینکه هرچه زودتر هر تیمی سهمیه‌های خود را کامل کند، زمان بیشتری برای اجرای برنامه آماده‌سازی المپیک دارد. کار به گزینشی جهانی بکشد، به مراتب همه چیز سخت‌تر خواهد شد. کسب دو سهمیه المپیک در 3 وزن باقی‌مانده، کار ارزشمندی بود. انصافاً رسیدن به سهمیه المپیک در 57 کیلوگرم آسیا سخت است.

وی ادامه داد: در دو وزن 74 و 97 کیلوگرم هم سخت بود اما بچه‌ها خوب کشتی گرفتند و امیدوارم نماینده 57 کیلوگرم ایران در مسابقه گزینشی بعدی هر کشتی‌گیری که هست، بتواند سهمیه بگیرد و کشتی آزاد با 6 سهمیه به المپیک برود.

رضایی در رابطه با اینکه پیش از این عنوان شده بود هر کسی سهمیه بگیرد خودش به المپیک خواهد رفت و آیا این تصمیم درستی در رابطه با این اوزان بود؟، گفت: به نظر من حرف درست و عادلانه‌ای بود چرا که بقیه کسانی که مدعی این وزن هستند در مسابقات مختلف محک خوردند و مورد ارزیابی قرار گرفتند، نه اینکه اینها بچه‌های تهران بودند، در مورد هر کشتی‌گیری که بود، از نظر من تصمیم درستی گرفته شد. بحث تهران و مازندران و بقیه استان‌ها نیست، اینها همه بچه‌های ایران هستند. اینکه عنوان شد هر کسی سهمیه بگیرد خودش هم به المپیک می‌رود، انگیزه خوبی برای بچه‌ها شد.

سرمربی تیم بزرگسالان تهران در رابطه با یونس امامی و امیرعلی آذرپیرا که به عنوان کشتی‌گیران تهرانی قرار است در المپیک کشتی بگیرند، خاطرنشان کرد: هر دو خوش درخشیدند و کشتی‌های خوبی در بیشکک گرفتند. برای هر دو نفر آنها و سایر ملی‌پوشان آرزوی موفقیت در پاریس را دارم.

وی درباره با اینکه چقدر برای امیرعلی آذرپیرا شانس مدال المپیک قائل است، گفت: او در این چند سال خیلی رو به جلو و پیشرفت بوده، یک مقدار باید از احتیاطش کم کند و قطعاً در همین رابطه کادرفنی تیم ملی با او صحبت خواهد کرد. اگر هجومی‌تر کار کند، با فیزیک خوبی که دارد، می‌تواند نتیجه بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سقوط ین با اقدام بانک ژاپن
  • رضایی: المپیکی شدن امامی و آذرپیرا تصمیم درست و عادلانه بود
  • رسانه ملی و لزوم توجه به تکنیک‌های خبری رسانه‌های معاند
  • سریع‌ترین شناگر ایران در آلمان رکوردشکنی کرد
  • سریع ترین شناگر ایران رکورد ۱۰۰ متر آزاد را شکست
  • سریعترین شناگر ایران رکورد ماده ۱۰۰ متر آزاد را شکست
  • افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز | تصمیم کشور همسایه بعد از اقدام ایران
  • چشم‌پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی تبعه ایرانی حمله کننده به بخش کنسولی
  • چشم پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی عامل حمله کننده به سفارت
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد