Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر غلامرضا حسن زاده در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تعهد دانشگاه های علوم پزشکی نسبت به اجرای شیوه نامه اجرایی برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی گفت: برنامه به دانشگاه ها ارسال شده است و شیوه نامه اجرایی آن نیز مشخص است و دانشگاه ها باید آن را اجرا کنند.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی با اشاره به اجلاس معاونین آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی گفت: در این اجلاس برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش پزشکی که پیش از این در اسفندماه ۱۴۰۰ مصوب شده بود و در فروردین ۱۴۰۱ تشریح شد و مواردی که راجع به اجرای آن مورد پرسش بود، توضیح داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این برنامه کمیته هایی به عنوان کمیته های کلان مناطق ایجاد شد. در حال حاضر دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ۱۰ کلان منطقه آمایشی دسته بندی شده اند که یک دانشگاه رئیس کلان منطقه است و در کمیته کلان مناطق باید همه دانشگاه ها عضو باشند و کارگروه هایی را تشکیل دهند.

حسن زاده گفت: ۱۰ کارگروه برای برنامه عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش پزشکی تشکیل شده که شامل کارگروه های مرجعیت علمی، همگرایی، بین المللی سازی آموزش پزشکی، اخلاق و سلامت معنوی و تعهد حرفه ای، کارآفرینی و کسب و کار دانش بنیان، اقتصاد آموزش، روش های نوین آموزش، مدیریت کیفیت آموزش، اعتباربخشی، پاسخگویی اجتماعی است.

وی با اشاره به تفاوت برنامه عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش پزشکی با بسته های تحول در آموزش پزشکی اظهار داشت: در این برنامه لازم نیست همه دانشگاه ها در همه کارگروه ها حضور داشته باشند. یک دانشگاه در کلان منطقه می تواند در سه کارگروه عضو باشد و یک دانشگاه در دو کارگروه. این موضوع به توانمندی، علاقه و شرایط دانشگاه بازمی گردد.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی اضافه کرد: آن بخش هایی از بسته های تحول در آموزش پزشکی که قابلیت اجرایی دارند همچنان اجرا می شوند. از سوی دیگر بسیاری از بسته های تحول با کارگروه های برنامه عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی تداخلی ندارد و همپوشانی دارد.

وی گفت: بر اساس برنامه عملیاتی معاونت آموزشی وزارت بهداشت ۱۲ راهبرد تهیه شده که شامل هدف کمی، برنامه و اقدام است که در ۱۲ راهبرد دیده شده است. یکی از این راهبردها بازنگری کلان مناطق آمایشی در دستور کار داریم که در برنامه عملیاتی آن را بررسی کنیم.

حسن زاده افزود: یکی دیگر از راهبردها گسترش بین المللی سازی و تقویت EducationIran است. در برخی از دانشگاه های علوم پزشکی کالج بین الملل ایجاد کنیم و از این موضوع حمایت کنیم. این موضوع الزامی نیست و هر دانشگاهی که توان این کار را در خود می بیند می تواند به آن بپردازد.

وی یادآور شد: برخی از کارگروه ها برای همه دانشگاه های علوم پزشکی الزامی است که از آن جمله می توان به کارگروه پاسخگویی اجتماعی اشاره کرد. به این ترتیب دانشگاه ها باید بر اساس برنامه ای که اعلام می شود کار کنند.

کد خبر 5494229

منبع: مهر

کلیدواژه: غلامرضا حسن زاده شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمایش سرزمین سلامت آزمون کارشناسی ارشد سازمان سنجش دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه الزهرا وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های ایران وزارت علوم دانشگاه امیرکبیر خوابگاه دانشجویی عبدالرسول پورعباس شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای آموزش مهارتی دانشگاه های علوم پزشکی آموزش پزشکی دانشگاه ها کارگروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۱۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبگان مهارتی استان اردبیل تسهیلات کم‌بهره دریافت می‌کنند

رحیم یونسی گفت: طی جلسات و تفاهم‌نامه‌های امضا شده با بانک‌های عامل استان، زمینه دریافت وام کم‌بهره و ارزان قیمت در راستای ایجاد کسب و کار برای نخبگان مهارتی فراهم شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل با اشاره به برنامه ریزی برای تجلیل از کارگران مهارت دیده، تشویق و تجلیل از کارگران برتر مهارت دیده را امری ضروری دانست و افزود: اداره کل آموزش فنی و حرفه استان اردبیل برنامه جدی در این زمینه دارد.

او به روزرسانی آموزش‌های مهارتی و توجه بیش از پیش به نیاز بازار کار در این زمینه بر اساس معیارها و داده‌های آماری موجود را از اولویت‌های این اداره کل ذکر و بیان کرد: تحقق این هدف نیازمند برنامه‌ریزی بلند مدت است.

یونسی با اشاره به ضرورت اجرای فصل ۵ قانون کار و مواد ۱۰۸ و ۱۱۱ توسعه و گسترش مراکز جوار و بین کارگاهی در استان اردبیل اظهار کرد: توانمندسازی و به روزرسانی سطح مهارت شاغلان و نیروهای کار و نیز بالا بردن بهره‌وری بنگاه‌ها از مهمترین اهداف راه‌اندازی و توسعه مراکز جوار و بین کارگاهی است.

او افزایش و توسعه سطح همکاری با بنگاه‌‎های اقتصادی و تولیدی و ایجاد مراکز جوار و بین کارگاهی را یکی از برنامه‌های اصلی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل در سال جاری اعلام کرد و گفت: این اداره کل در خصوص تعهد سالانه صدور مجوز مراکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی ۱۰۰ درصد تعهد سالانه خود را اجرا کرده است.

یونسی افزود: پارسال، ۲۰ مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی پس از اخذ مجوز از اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل در بنگاه‌های بزرگ مورد بهره‌برداری قرار گرفته است و با برنامه‌‎ریزی صورت گرفته، این تعداد امسال افزایش خواهد یافت.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل با تاکید بر اهمیت آموزش‌های مهارتی بر توسعه و گسترش اشتغال پایدار اظهار داشت: جامعه هدف اشتغال متفاوت است و برای هر بخش باید برنامه‌های متناسب با ظرفیت‌های همان جامعه هدف تدوین و اجرا شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • اجرای ۱۰۰درصدی مرحله اول طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • نخبگان مهارتی استان اردبیل تسهیلات کم‌بهره دریافت می‌کنند