Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا ظریفیان با اشاره به اینکه اقتصاد کشور به اصلاحات اساسی نیاز دارد، گفت:‌ اصلاح نظام یارانه‌ای که در واقع یک جراحی اقتصادی است برای کشور لازم بود. البته این جراحی هزینه هم دارد. در واقع یک دوره پیش از جراحی وجود دارد که باید برنامه‌ریزی لازم در آن انجام شود، جراحی را کسانی انجام دهند که توانایی و اعتبار لازم را دارند و پس از دوره جراحی هم باید نظارت شود که چقدر به اهداف دست یافته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: شاید دولت ناچار بود سیاست اصلاح نظام یارانه‌ای را در پیش بگیرد، ولی کشور باید به سمت اصلاحات اساسی‌تر و بنیادی‌تر در عرصه اقتصادی برود و صرف این اقدامات موسمی نمی‌تواند مشکلات اقتصادی کشور را کامل حل کند. دولت در مسیر اصلاح نظام یارانه ای باید مراقب باشد که جامعه هدف آسیب نبیند. خودِ دولت باید به دنبال جامعه هدف رفته و آن‌ها را شناسایی کند. از بروز تناقضات جلوگیری کرده و برنامه‌ای داشته باشد که به میزانی که کالاها گران می‌شود، توانایی اقشار مختلف جامعه هم افزایش می‌یابد و در واقع اجازه ندهد فشار اقتصادی بیشتری به مردم وارد شود.

بیشتر بخوانید:

ترقی : هیچ راهی جز جراحی اقتصادی وجود نداشت توصیه میرسلیم به دولت برای «برخورد قاطعانه» با یک تهدید

این فعال سیاسی با بیان اینکه دولت باید پیش از شروع طرح مقدمات لازم را فراهم می‌کرد، در عین حال گفت: حالا که این طرح در حال انجام است، موضوع شفافیت اهمیت زیادی دارد. جامعه باید لمس کند که آن‌چه دولت می‌گوید با آنچه اجرا می‌کند یکسان است. گزارش‌هایی خلاف واقع، آمارهای درهم و برهم و بزرگنمایی‌ها نباید انجام شود. الان دولت می‌گوید می‌خواهد به ۹ دهک یارانه بدهد اما مولفه‌هایی را برای دهک بندی مطرح می‌کند که براساس آن بخش زیادی از جامعه آماری حذف می‌شود. در اینجا جامعه احساس می‌کند بین آنچه گفته شده و آنچه عمل می‌شود تفاوت وجود دارد. این معیارها باید از قبل تعیین و اعلام می‌شد.

ظریفیان با تأکید بر این‌که «دولت نباید مردم را دچار سردرگمی کند»، تصریح کرد: مردم باید احساس کنند طرحی که در حال اجراست به افزایش توانمندی‌ آن‌ها منجر می‌شود، نه اینکه با تحقیر به دنبال تأمین حداقل معیشت خود باشد. در واقع دولت نباید مردم را نه سردرگم و نه تحقیر کند، بلکه سعی کند دامنه افراد مشمول طرح را افزایش داده و این افراد را پیدا کند.

این فعال سیاسی با اشاره به این‌که «دولت اعلام کرده فقط قیمت چهار قلم افزایش می‌یابد»، اظهار کرد: این در حالی است که لبنیات و روغن طیف‌های گسترده‌ای از اقلام را در برمی گیرد. از سویی افزایش این اقلام ممکن است بر گرانی سایر اقلام هم تاثیر بگذارد. در حال حاضر افزایش اجاره مسکن فشار زیادی به مستاجران وارد کرده است ، بنابراین مهم است آن مقدار یارانه‌ای که افزایش می‌یابد، پاسخگوی تورمی که در اثر اجرای این طرح ایجاد می شود، باشد.

این فعال سیاسی در پایان با اشاره به این‌که «نباید تناقضاتی در اجرای این طرح دیده شود»، خاطر نشان کرد:‌ بخشی از کالاها اکنون تولید شده و در انبارها موجود است، اما وقتی دولت اجازه گران شدن آن‌ها را می‌دهد این سوال پیش می‌آید که چرا این کالاها که با ارز ۴۲۰۰ تومانی تولید شده هم باید گران شود؟ دولت برای موفقیت در اجرای طرح عادلانه سازی یارانه ها باید شفافیت داشته و تناقضات را رفع کند.

217

کد خبر 1632871

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: دولت سیزدهم هدفمندسازی یارانه ها یارانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۲۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/

محمد سنادی‌زاده متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم وفناوری آنا، در رابطه با پیشرفت‌های علم پزشکی در حوزه پیوند کلیه اظهار کرد: بنده اولین پیوند کلیه را در ایران با همکاری تیم پیوند کلیه در سال ۱۳۴۷ در بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی شیرازانجام داده‌ام.

وی ادامه داد: در آن سال‌ها امکانات پزشکی بسیار محدود بود، کلیه مصنوعی، آنتیژن‌های مخصوص HLL و دارو‌های جدیدی که الان در اختیار است را نداشتیم. پیشرفت علم و تجهیزات پزشکی اصلا قابل مقایسه با سال‍‌های گذشته نیست.

متخصص جراحی کلیه افزود: در گذشته سعی می‌شد کلیه را از افراد نزدیک به بیمار پیوند دهیم درحالی که اکنون روش پیوند و راه‌های دریافت کلیه تغییر کرده است. ما در بیمارستان نمازی از دو جسد کلیه گرفته و به دو بیمار که در انتظار دریافت کلیه بودند پیوند زدیم. یک بیمار حدود ۱۶ سال با همان کلیه زندگی کرده و علائم طبیعی داشت.

سنادی‌زاده گفت: حدود ۹ پیوند کلیه برای ۷ بیمار در بیمارستان نمازی شیراز و ۵۰ پیوند هم در بیمارستان شهدای تجریش تهران انجام داده‌ام.

وی به پیشرفت‌های پزشکی اشاره و مطرح کرد: خوشبختانه امکانات بسیار خوبی در اختیار جراحان پیوند کلیه قرار گرفته است. ایران جز اولین کشور‌هایی بود که جراحی پیوند کلیه را آغاز کرد. تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است که این آمار بسیار خوب نشان دهنده پیشرفت‌های کشورمان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • کشور در حوزه اقتصاد نیاز به وعده صادق دارد
  • (ویدئو) تحریم‌ها و اقتصاد نابسامان فرش ایران را به زیر کشید؛ ما منزوی شده‌ایم
  • دائمی شدن قراردادهای کار در دستور کار دولت
  • تصویب دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت
  • سرپرست وزارت اقتصاد در دولت احمدی‌نژاد: باجناقم از من شاکی است که چرا برای او وام جور نکردم
  • نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان