Web Analytics Made Easy - Statcounter

پکن درحال مذاکره با مسکو برای خرید مازاد نفت جهت پر کردن ذخایر استراتژیک نفتی خود است. چین در سال گذشته میلادی بخشی از ذخایر استراتژیک خود را برای کنترل روند افزایش قیمت نفت فروخته بود. - اخبار اقتصادی -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، چین به‌دنبال پر کردن ذخایر استراتژیک نفت خام خود با نفت ارزان‌قیمت روسیه است که نشان می‌دهد پکن در حال تقویت روابط انرژی خود با مسکو در آستانه تحریم نفتی این کشور توسط اتحادیه اروپاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌نظر می‌رسد پکن درحال مذاکره با مسکو برای خرید مازاد نفت جهت پر کردن ذخایر استراتژیک نفتی خود است. این مذاکرات در سطح دولتی و با اندک مشارکت مستقیم، شرکت‌های نفتی صورت می‌گیرد.

قیمت نفت از زمان حمله روسیه به اوکراین افزایش یافته اما قیمت نفت خام روسیه پایین آمده‌است، چون خریداران از ترس تحریم‌های مالی، نفت خام روسیه را کنار گذاشته‌اند. به‌این‌ترتیب فرصتی برای چین به‌وجودآمده تا ذخایر استراتژیک وسیع خود را با نفت ارزان‌قیمت روسیه پر کند.

چین برای مقابله با افزایش قیمت شدید نفت و گاز به شیوه‌های متعددی سوخت وارد می‌کند. هنوز درمورد مفاد این قرارداد نفتی با روسیه و حجم واردات نفت تصمیمی گرفته نشده‌است و هیچ تضمینی برای بسته شدن این قرارداد وجود ندارد.

عراق کنترل بیشتر چین بر میادین نفتی خود را رد کردقرنطینه‌ها و تورم جهانی صادرات چین را پایین آورد

آمریکا و انگلیس واردات نفت از روسیه را ممنوع کرده‌اند و اتحادیه اروپا هم همین تصمیم را دارد. اما نفت تولیدکنندگان اوپک پلاس هنوز هم بیشتر به هند و چین می‌رود. کاهش شدید قیمت نفت روسیه فرصت خوبی برای کشورهای آسیایی است.

پالایشگاه‌های چین از آغاز حمله روسیه به اوکراین نفت خام این کشور را خریداری می‌کنند، حتی در شرایطی که اوج دوباره همه‌گیری کرونا مصرف در این کشور به‌عنوان بزرگ‌ترین واردکننده نفت خام دنیا را پایین آورد. تقاضای نفت در ماه گذشته به‌خاطر قرنطینه‌های کرونایی و حبس شدن میلیون‌ها نفر در خانه‌هایشان در شانگهای 6.7 درصد کاهش سالانه داشت. این قرنطینه‌ها مانع افزایش بیشتر قیمت نفت هم شد، اما نفت خام برنت هنوز هم 40 درصد نسبت‌به اوایل سال جاری میلادی افزایش قیمت دارد.

چین رسماً اندازه ذخایر نفتی خود را اعلام نکرده اما برخی تخمین می‌زنند این کشور می‌تواند بیش‌از 1 میلیارد بشکه نفت در ذخایر اقتصادی و استراتژیک خود ذخیره کند.

شرکت کپلر کل ذخایر نفتی چین را 926.1 میلیون بشکه در روز تخمین می‌زند، یعنی بالاتر از 869 میلیون بشکه ذخیره‌شده در اواسط ماه مارس و 6 درصد پائین‌تر از رکورد سپتامبر 2020. در مقایسه، حجم ذخایر نفتی استراتژیک آمریکا به 714 میلیون بشکه می‌رسد که 538 میلیون بشکه نفت درحال‌حاضر در آن وجود دارد.

چین در سال گذشته میلادی بخشی از ذخایر استراتژیک خود را برای کنترل روند افزایش قیمت نفت فروخت. این اقدام تاثیر چندانی نداشت و تنها ذخایر چین را خالی کرد.

انتهای پیام/55

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیون بشکه افزایش قیمت قیمت نفت نفتی خود نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۲۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین می‌گوید که اوکراین پیش نویس پیمان صلح با روسیه را در سال ۲۰۲۲ تحت فشار انگلیس کنار گذاشت.

به گزارش آر تی، این توافق که می‌توانست چند هفته پس از آغاز جنگ، به مناقشه اوکراین پایان دهد، توسط مذاکره‌کنندگان در استانبول تأیید شد، اما کی‌یف بعداً از مذاکرات خارج شد.

روزنامه آلمانی ولت روز گذشته مدعی شد که مسکو پس از طرح یک چارچوب برای توافق، درخواست‌های دیگری از جمله تبدیل زبان روسی به عنوان دومین زبان رسمی در اوکراین را مطرح کرده و سبب خروج اوکراین از مذاکرات شده است.

با این حال، پسکوف امروز (شنبه) با استناد به اظهارات دیوید آراخامیا، نماینده پارلمان اوکراین که ریاست هیئت کی‌یف در مذاکرات را بر عهده داشت، این ادعا‌ها را رد کرد.

آراخامیا نوامبر گذشته در مصاحبه‌ای با رسانه‌های داخلی اوکراین گفت که بوریس جانسون، نخست وزیر وقت انگلیس در روند صلح مداخله کرده و از اوکراینی‌ها خواسته که «فقط با روسیه بجنگند».

پسکوف تاکید کرد که کی‌یف عملاً این توافق را تحت فشار مستقیم لندن کنار گذاشت و بقیه دلایلی که مطرح می‌شود صرفا حدس و گمان است.

مقامات روسی مناقشه اوکراین را جنگ نیابتی غرب علیه مسکو توصیف کرده‌اند. به گفته مسکو، هدف آنها مهار روسیه و متوقف ساختن توسعه آن به جای حفاظت از منافع مردم اوکراین است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • قیمت عجیب و نجومی سنگ قبر دوباره سوژه کاربران شد + عکس
  • قیمت سنگ قبر هم نجومی شد
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • خروج نظامیان آمریکایی از نیجر؛ پیروزی استراتژیک برای روسیه
  • قیمت محصولات ایرانخودرو پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین محصول ایرانخودرو؛ ۶۵۰ میلیون