Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایمان شمسایی گفت: روزنامه‌های محلی و استانی باید با همان فرهنگ و آیین بومی و محلی به موضوعات نگاه کند و به آن افتخار کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، ایمان شمسایی پنجشنبه شب در آئین اختتامیه نخستین جشنواره رسانه‌ای شمال کشور که به میزبانی محمودآباد برگزار شد با اشاره به اینکه رسانه های محلی به آیین و فرهنگ مبومی توجه کنند، اظهار کرد: قرار نیست در رسانه‌های محلی و استانی همان کاری شود که در رسانه‌های کشوری انجام شود، بلکه روزنامه‌های محلی و استانی باید با همان فرهنگ و آیین بومی و محلی به موضوعات نگاه کند و به آن افتخار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی به رویکرد دولت و وزارت ارشاد به رسانه های محلی تاکید کرد و افزود: توجه ویژه بر استان‌هاست و ثابت می‌کنیم که ایران تهران نیست، البته در رتبه‌بندی امسال روزنامه‌ها 15 نمره به نمره نشریات استانی در بحث رتبه‌بندی اضافه شد تا نشان داده شود که توجه ویژه‌ای به این نشریات می‌شود.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور روزنامه‌نگاری را یک شغل و رسانه اقامتگاه خواند و اظهار کرد: نه گذرگاه، بنابراین باید به این صنف نگاه ویژه‌ای شود و طبق ماده ۴۷ قانون مطبوعات خبرنگاران باید بیمه شوند و این الزامی است و اگر رسانه‌ای خبرنگارش را بیمه نکند از خدمات محروم می‌شود.

وی امنیت شغلی در حرفه روزنامه‌نگاری را یکی از مشکلات این شغل عنوان کرد و افزود: ورود جدی‌تر به محتوا همراه با آمایش سرزمینی در راستای احصا توانمندی بسیار مهم است که رسانه‌ها باید به آن توجه کنند.

شمسایی به سواد رسانه ای تاکید کرد و یاداور شد: از آنجایی که در حوزه رسانه‌ای با جنگ نرم روبرو هستیم باید به تولید محتوای با کیفیت توجه شود.

وی تصریح کرد: رسانه‌های محلی و استانی در بحث توزیع آگهی ها و دیگر موارد قانونی حمایت می‌شود و همچنین در جهاد تبیین همان ماده دو قانون مطبوعات است و رسالت یک رسانه روشن ساختن افکار عمومی و دانش مردم است و رسانه‌ها بیش از پیش در این راستا حرکت کنند.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور ظرفیت رسانه ای استان های شمالی را بالا خواند و خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره رسانه‌ای شمال کشور به صورت تجمیعی کار بسیار قشنگی است و مطمئنا دوره‌های بعد روند وسیع تر و با کیفیت تری خواهد داشت.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران نیز رسالت رسانه را روشنگری و عدالت خواهی عنوان کرد و گفت: لازم است رسانه ها با هرگرایش سیاسی یاریگر دولت و مسئولان برای حل مشکلات کشور باشند. ‎

روح‌الله سلگی مازندران را خطه ای نخبه پرور توصیف کرد و افزود: سرانه نخبگان در این استان دو برابر میانگین کشوری است که نشان دهنده ظرفیت گسترده در حوزه علم و دانش است.

وی خواستار کمک نخبگان رسانه ای در حل مشکلات استانی و ملی شد و گفت: هدف رسانه به دور از هیاهوی و رفتار هیجانی، مطالبه گری در جهت حل مشکلات و روشنگری است.

معاون استاندار مازندران تاکید کرد: رسانه‌ها در احصا مشکلات و مسائل استان مازندران گام بر دارند و در مسئله فسادستیزی و جنگل‌خواری که همواره یکی از مشکلات اساسی مازندران است می توانند کمک قابل توجهی ‌کنند.

سلگی خودفروختگی رسانه های غربی را نمونه ای از انحراف در وجدان خبرنگاری دانست و گفت: متأسفانه برخی رسانه‌های خارجی چشم بر روی بعضی واقعیت‌های دنیا می پوشند و سکوت می‌کنند در حالی که عدالت‌خواهی و آزادی خواهی این است که در مقابل جرثومه‌های فساد که در مقابل ملت ایران قرارگرفتند، بایستیم.

وی همچنین به سیاست های اخیر دولت در خصوص اصلاح ارز ترجبحی نیز اشاره کرد و افزود: این تصمیم بسیار هدفمند و به نفع مردم خواهد بود که از خروج میلیاردها تومان یارانه از کشور جلوگیری خواهد شد ولی برخی از افراد نگاه مطالبه گری مردم را با اغتشاش و تنش اجتماعی مخدوش می کنند و سبب سواستفاده رسانه های معاند می شوند.

معاون استاندار مازندران بر همراهی مسئولان با رسانه ها تاکید کرد و افزود :در شرایط فعلی همه مسئولان باید دست همه کسانی را که دل در گرو ایران عزیز دارند و ایران را دوست دارند بفشارند و رسانه ها را در مسیر آگاه سازی همراهی کنند تا از سواستفاده رسانه های معاند جلوگیری شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: محلی و استانی رسانه های محلی حل مشکلات رسانه ها رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۲۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان گفت: برنامه های هفته ملی خلیج فارس از 31 فروردین با اجرای تاتر پرفورمنس در شهرستان بندرخمیر آغاز شده است.
اسماعیل جهانگیری افزود: جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس یکی ازمهم ترین برنامه های جشنواره ملی خلیج فارس است که با حضور 11 گروه موسیقی ملی از روز جمعه 7 اردیبهشت کار خود را آغاز کرده و تا روز یکشنبه 9 اردیبهشت در محل تالار آوینی بندرعباس میزبان علاقمندان به موسیقی است.
وی گفت: جشنواره ملی فیلمنامه نویسی خلیج فارس با موضوع خلیج فارس از دیگر برنامه های در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید؛  برگزاری همایش روز ملی خلیج فارس در بندر کنگ
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان افزود: برای شرکت در این جشنواره 81 اثر به دبیرخانه رسیده که از این شمار 9 اثر به بخش پایانی راه یافته است.
جهانگیری گفت: دبروز هم به مناسبت روز ملی خلیج فارس پرواز پاراگرایدر و پاراموتور با حضور30 ورزشکار در بوستان غدیر بندرعباس برگزار شد.
وی گفت: امروز بعداز ظهر نیز برنامه های فرهنگی و هنری در جزیره هرمز برگزار می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان افزود: جشنواره تولیدات فرهنگی و اختراعات با موضوع خلیج فارس در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه پیام نور در حال برگزاری است.
جهانگیری افزود: اختتامیه جشنواره ملی خلیج فارس روز دوشنبه 10 اردیبهشت با حضور سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در فرهنگسرای طوبی بندرعباس برگزار می شود.
وی گفت: در این جشنوراه از برگزیدگان جشنواره های ملی موسیقی و فیلنمامه نویسی تجلیل می شود.
مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی هرمزگان افزود: روز اختتامیه از دو کتاب تیشیرا از نویسنده پرتغالی با موضوع خلیج فارس و سفرنامه هرمز پدر، رونمایی می شود. 

دیگر خبرها

  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب در روستای گورزانگ برگزار شد
  • رقابت عشایر در رشته های بومی و محلی جشنواره بین المللی کوچ عشایر
  • حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است
  • جشنواره توانمندی‌های بومی، محلی و ورزشیِ روستاییان در اسلام آباد مغان
  • سبک زندگی اسلامی-ایرانی اولین مسئله‌ در برش استانی نقشه مهندسی کشور است
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد