Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه آمریکا در نشست شورای امنیت سازمان ملل، روسیه را به گروگان گرفتن امنیت غذایی جهان برای فشار بر اوکراین متهم کرد، روسیه در مقابل ادعا‌های واشنگتن را کاملا نادرست خواند.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در اظهاراتی روسیه را به استفاده از غذا به عنوان سلاح و به گروگان گرفتن غلات میلیون‌ها نفر از مردم جهان به منظور به زانو درآوردن اوکراین متهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



براساس گزارش آسوشیتدپرس، وی در یک نشست شورای امنیت سازمان که به درخواست واشنگتن برگزار شد مدعی شد: جنگ تجارت و حمل و نقل دریایی در منطقه وسیعی از دریای سیاه را متوقف کرده و ناوبری در منطقه را ناامن کرده، صادرات محصولات کشاورزی اوکراین را گیر انداخته و زنجیره تامین مواد غذایی در جهان را به خطر انداخته است.

وی که ریاست این جلسه را بعهده داشت اظهار داشت، این مساله در زمانی اتفاق افتاده که گرسنگی در جهان پیش از این با تغییرات آب و هوایی و بیماری کووید-19 تشدید شده بود و اکنون بدتر نیز شده است.

وزیر خارجه آمریکا که کشورش تحریم‌های شدیدی را علیه ناوگان حمل و نقل روسیه اعمال کرده است ادعا کرد: از آغاز تهاجم روسیه به اوکراین، این کشور تلاش کرده دسترسی به دریای سیاه و دریای آزوف را تحت کنترل و بنادر اوکراین را مسدود کند که آمریکا آن را تلاشی عمدی برای جلوگیری از عبور و مرور دریایی و حمل و نقل دریایی می‌داند.

بلینکن در ادامه اظهارات خود گفت: «در نتیجه اقدامات دولت روسیه، حدود 20 میلیون تن غلات در سیلو‌های اوکراین بدون استفاده مانده، که باعث کاهش عرضه جهانی مواد غذایی و سر به فلک کشیدن قیمت‌ها می‌شود و افراد بیشتری در سراسر جهان با ناامنی غذایی مواجه خواهند شد.»

«واسیلی نبنزیام، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل، در واکنش به ادعا‌های بلینکن در این نشست، ادعا‌های ایالات متحده و کشور‌های غربی مبنی بر اینکه ما می‌خواهیم همه را از گرسنگی بکشیم و اینکه فقط شما و اوکراین به فکر نجات مردم دنیا هستید را رد کرد و آن را کاملا نادرست خواند.

پیش از این «آناتولی آنتونوف» سفیر روسیه در آمریکا نیز در واکنش به ادعا‌های غرب درباره عملیات جهانی روسیه و مساله امنیت غذایی در جهان گفته بود تحرکات احمقانه اقتصاد کلان کشور‌های غربی امنیت غذایی جهانی را از بین برده و مشکلات در این زمینه مدت‌ها قبل از آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین آغاز شده است.

به گفته وی، «بحران غذایی پس از موجی از تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی ضد روسیه که اعتبار دولت‌های غربی را به دلیل غیرقابل پیش‌بینی بودن اقداماتشان تضعیف کرد و همچنین زنجیره‌های تامین را شکست و جریان‌های مالی بین‌المللی را قطع کرد، تشدید شد».

این دیپلمات روس در ادامه با اشاره به اینکه اظهارات کشور‌های غربی مبنی بر اینکه ممنوعیت آن‌ها شامل عرضه مواد غذایی و کود‌ها نمی‌شود فریب است، گفت:، زیرا تحریم‌ها در حوزه‌های مالی و حمل و نقل به طور مستقیم بر وضعیت بازار‌های جهانی مواد غذایی تاثیر می‌گذارد.

روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ماه) به درخواست کمک جمهوری‌های لوهانسک و دونتسک در منطقه دونباس اوکراین برای دفاع در مقابل حملات کی‌یف، عملیات نظامی خود را در اوکراین آغاز کرد و هدف آن را خلع سلاح و نازی‌زدایی این کشور اعلام کرده است.

در حالی آتش درگیری‌ها در اوکراین ادامه دارد که کشور‌های غربی به ویژه ایالات متحده و آمریکا با عرضه تسلیحات سنگین و تشدید تحریم‌ها علیه روسیه به این تحریم‌ها دامن می‌زنند. آمریکا و انگلیس پیشتاز کشور‌های تحریک‌کننده اوکراین برای ادامه جنگ با روسیه هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آمریکا روسیه شورای امنیت شورای امنیت سازمان ملل کشور های غربی مواد غذایی حمل و نقل تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۲۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امر تغذیه گیاهان و عضو هیات علمی موسسه تحقیقات خاک و آب کشور گفت: اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها می‌تواند ما را در بحث تولید غلات به خوکفایی برساند، با توسعه این طرح می‌توان امیدوار بود که قسمت مهمی از غلات در آینده در دیمزارها تولید شوند کما اینکه جهش تولید در دیمزارها می تواند به امنیت غذایی کشور کمک کند.

احمد اخیانی هشتم اردیبهشت‌ماه در «همایش جهش تولید در دیمزارها و گرامیداشت روز جهانی گندم و نان» در روستای امام قیس بروجن اظهار کرد: سال گذشته جشنواره جهش در دیمزارها در کشور و با هدف پر کردن بخشی از خلا موجود در تولید محصول گندم در دیمزارها برگزار شد، البته باید پتانسیل عملکرد گندم در دیمزارهای کشور حدود ۲.۵ تن در هکتار باشد اما میانگین عملکرد کشور در چند سال اخیر کمتر از یک تن بوده است.

وی افزود: به دلیل خلا عملکرد بسیار بالا و در راستای استفاده از آب سبز و تولید پایدار در دیمزارها این طرح با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام برگزار و موفقیت‌های بسیار خوب و کم نظیری را ایجاد کرد، به طوری که سال گذشته با اجرای این طرح در سطح نزدیک به چهار میلیون هکتار، شاهد افزایش حدودا ۴۰ درصدی تولید در مجموع محصولات مختلف همچون غلات، حبوبات و علوفه وحتی موجب توسعه گیاهان دارویی بودیم، البته این امر پایداری تولید در دیمزارها را به شدت تقویت کرد و کیفیت گندم تولیدی سال گذشته به نسبت سنوات ماقبل افزایش یافت.

اخیانی گفت: این طرح در اکثر دیمزارهای کشور در حال انجام و سال آینده سال پایانی فاز اول آن است، که نزردیک به ۲۵۰ هزار بهره‌بردار در این طرح مشارکت می‌کنند، طرحی که در ۵۰ سال اخیر بی نظیر بوده و در امر مشارکت و همکاری در بعد همگانی و مباحث فنی منحصر بفرد است.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: پروژه‌های متعدد در راستای توسعه مکانیزاسیون، مباحث فنی و ... در این طرح در حال انجام است که قطعا با توجه به مشارکت و استقبال خوب بهره‌برداران ادامه می‌یابد و می‌تواند در بسیاری موارد مخصوصا تولید غلات ما را به خوکفایی برساند، البته تقریبا ۲۰ درصد از غلات از دیمزارها تولید می‌شده که با توسعه این طرح می‌توان امیدوار بود که قسمت مهمی از غلات در آینده در دیمزارها تولید شود و پایداری عملکرد بیشتری را نسبت به اراضی آبی که به شدت در حال تنش بوده داشته باشد، کما اینکه جهش تولید در دیمزارها می تواند به امنیت غذایی کشور کمک کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت های انرژی اوکراین در سه منطقه
  • زلنسکی باز هم ساز کمک کوک کرد
  • مدودف: توقیف دارایی های روسیه در آمریکا بی پاسخ نمی ماند
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند
  • اوکراین| کی‌یف به صلاح خود از موشک‌های دوربرد استفاده می‌کند
  • روزنامه‌ای آلمانی دلیل امتناع اوکراین از صلح با روسیه را فاش کرد
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • وانگ یی: آمریکا به سیاست غلط بر حذر داشتن چین ادامه می‌دهد
  • آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران و روسیه وضع کرد