Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، اللهوردی دهقانی امروز در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی آذربایجان‌شرقی اظهار داشت: معادن آذربایجان نعمتی خدادادی است و از این حیث مقام اول کشور را داریم و سرانجام مسئولان و متولیان کشور اعلام خواهند کرد که مس سونگون ورزقان بزرگترین معدن مس دنیاست.

وی ادامه داد: این معدن سالانه ۲۴ هزار میلیارد ریال آورده دارد اما ریالی از آن به نام آذربایجان شرقی ثبت نمی شود و در بین معادن فعال شرکت ملی مس ۵۲ درصد مس آن را دارد اما سرمایه‌گذاری‌های لازم برای استفاده از این ظرفیت در منطقه صورت نگرفته و اکنون مس کاتد این معدن به صورت خام صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از مدیران عالی کشور و فعالان بخش خصوصی انتظار داریم توجه جدی به معدن مس سونگون و صنایع پایین دستی آن داشته باشند و باید انتظارات استان در بازگشت حساب های مالی این معدن نیز محقق شود.

دهقانی به موضوع روز مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها نیز اشاره کرد و گفت: بخش‌های مختلف تولیدی به ویژه صنایع موادغذایی استان از این طرح متاثر بوده و باید اذعان کرد که حذف یکباره ارز ترجیحی آسیب رسان است و در این شرایط باید سیستم بانکی حمایت لازم را از بخش تولید بکند و بخش خصوصی هم باید متوجه زنگ خطر جدی مبنی بر لزوم تولید رقابت‌پذیر شده باشد.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: بزرگترین معدن مس جهان معدن مس سونگون استقلال مس آذربایجان سیستم بانکی بانک های خصوصی بانک های دولتی ارز 4200 تومانی ارز ترجیحی ارز نیمایی قیمت دلار قیمت ارز مس سونگون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۳۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور، گفت: زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ خواهد کرد. - اخبار استانها -

محسن کوشش تبار در گفت‌و‌گو‌ با خبرنگار تسنیم در همدان، در حاشیه برگزاری نمایشگاه اکسپو 2024 با اشاره به تعریف 62 محصول دارای زنجیره ارزش توسط وزارت کشور، اظهار‌ داشت: همدان دارای دو زنجیره ارزش کشمش و سفال است که در این زمینه اقدامات خوبی توسط این استان انجام شده است.

وی افزود: برای زنجیره ارزش افزوده کشمش هدف‌گذاری خوبی انجام گرفته که برای جمعیت بالغ بر 25 هزار نفر اشتغال ایجاد کرده و ما امیدواریم در مدت 4 سال آینده بتواند افزایش 3تا 4 برابری داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور با بیان اینکه کشمش جز محصولاتی است که در دنیا جذابیت بالایی دارد، بیان کرد: لازم است هم در اصلاح فرآیند تولید و هم در بهره‌وری محصول و بسته بندی آن برنامه ریزی دقیقی انجام شود که بی شک در جی. دی. پی استان همدان اثرگذار است.

سفال شناسنامه استان همدان است

کوشش تبار به سفال به عنوان دیگر زنجیره ارزش استان همدان اشاره کرد و افزود: سفال شناسنامه استان همدان است که همین محصول فرهنگی و هم یک محصول صادراتی به شمار می‌رود.

وی در پایان تاکید کرد: شایسته است تنوع‌یابی، آموزش، بازاریابی و حفظ شرایط فعلی و ارتقا جایگاه صادراتی سفال نیز در استان همدان برنامه‌ریزی و اقدامات جدی صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • صحرایی: معلم معمار آینده هر کشور است/ زنگ سپاس معلم به دست وزیر آموزش‌وپرورش به صدا درآمد
  • کالری مصرفی 50 درصد ایرانیان زیر استاندارد
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • کمبود آمبولانس بزرگترین چالش اورژانس کشور است