Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، سعید فتاحی معاون اجرایی باشگاه استقلال در خصوص تبلیغات محیطی که به باشگاه واگذار شد، اظهارداشت: اتفاق بسیار خوبی بود؛ همه جای دنیا باشگاه‌ها خودشان تبلیغات را انجام می‌دهند البته در ابتدای این کار ما مشکلاتی داشتیم که در نهایت رفع شد.

وی افزود: سازمان لیگ تبلیغات محیطی را ۱۸۰ میلیارد تومان به مناقصه گذاشت اما کسی برای تبلیغات شرکت نکرد، کادر مدیریتی استقلال پیشنهاد داد خودمان تبلیغات را انجام دهیم و برای هر بازی ۱۰ میلیارد پرداخت کنیم که این عدد بزرگتر هم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد هم دیدیم که پرسپولیس هم خودش این کار را انجام داد، امیدوارم باشگاه‌های دیگر هم خودشان این کار را انجام دهند. استقلال و پرسپولیس مبلغ بیشتری کسب کردند و سازمان درآمد سازمان لیگ هم بیشتر شد.

فتاحی در پاسخ به این سوال که چرا کارگزار شما سهم سازمان لیگ را پرداخت نکرده؟ تصریح کرد: کارگزار قرارداد با سازمان لیگ بسته است اما به خاطر کش و قوس‌هایی که در ۴ هفته اول با سازمان لیگ داشتیم کارگزار اختلافاتی دارد. ما متعهد شدیم تا پایان لیگ بخشی از این بدهی را به صورت پول نقد و بقیه را اسناد مالی بپردازیم.

معاون اجرایی باشگاه استقلال، یادآور شد: قبلاً هم اینگونه بود که همه را پول نقد نمی‌دادند. قرار است یکشنبه یا دوشنبه خدمت آقای بهاروند برسیم و جلسه داشته باشیم. ۳ میلیارد تومان در حساب کارگزار هست و سازمان لیگ می‌تواند آن را برداشت کند که این کار انجام نشده است.

فتاحی در واکنش به اظهارات درودگر که گفته بود پرسپولیس همان اول طلب خود را پرداخت کرده، اظهار داشت: می‌گویند پرسپولیس همان اول پول را داده، بگویند چطور پرداخت کرده است؟ شما با پرسپولیس مشترک شدید یعنی سازمان لیگ کارگزار پرسپولیس شد. آقای درودگر یکی دو روز قبل از بازی‌های مهم استقلال مصاحبه می‌کند و آرامش تیم را می‌گیرد که این خوب نیست. استقلال و سایر تیم‌ها از سال ۹۵ از سازمان لیگ طلبکار هستند ما مشکل خاصی نداریم اما باید تکلیف ۴ هفته اول مشخص شود، از طرفی ۱۰ میلیارد تومان از سازمان لیگ طلب داریم که تکلیف آن هم باید مشخص شود.

صادق درودگر رئیس کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال هم دیگر میهمان تلفنی ورزش و مردم بود که صحبت‌هایی را با سعید فتاحی انجام داد.

وی با تبریک قهرمانی استقلال، اظهارداشت: در تمامی لیگ‌ها باشگاه‌ها خودشان صاحب استادیوم هستند و تبلیغات دارند خوب بود که در ایران هم این کار انجام می‌شد.

وی افزود: ما دوره‌هایی را گذاشتیم و ابزار لازم را پیش‌بینی کرده بودیم اما به شرایط کرونا برخوردیم‌. نمایندگان afc کلاس‌هایی را برای مدیران بازاریابی باشگاه‌ها انجام دادند. درآمد تبلیغات محیطی از سال ۹۶ که ۱۷ میلیارد تومان بود در سال‌های بعد افزایش یافت و به ۸۵ میلیارد، ۱۴۰ میلیارد و در مزایده کف قرارداد ۱۸۰ میلیارد رسید که امسال این رقم افزایش داشت.

درودگر خاطرنشان کرد: این افزایش رقم تابع شرایط لیگ و تلاش باشگاه استقلال بود. در هیات رئیسه سازمان لیگ ما باید مدلی طراحی کنید که باشگاه‌ها وارد این کار شوند و اعلام آمادگی کنند. با باشگاه‌ها صحبت کردیم ۵ درخواست ما رسیده است و در نظر داریم در جلسه پیش‌رو در خصوص ساماندهی تبلیغات محیطی صحبت کنیم.

رئیس کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال همچنین به پرداخت طلب پرسپولیس اشاره کرد و گفت: این باشگاه در بدو قرارداد بدهی‌هایش تسویه شد، کارگزار استقلال تعهداتی داشت که فقط یک مورد را انجام داد. این موضوع در مجرای قانونی در حال پیگیری است.

وی در واکنش به اظهارات فتاحی که گفت شما با پرسپولیس شریک هستید، تصریح کرد: این اتفاق به سازمان لیگ ربطی ندارد، شرکت طرف قرارداد پرسپولیس مشخص و مجری تبلیغات محیطی شرکت دیگری است. ما هیچ ارتباط کاری نداریم و یک تبلیغ هم برای پرسپولیس نگرفتیم، هرچند باشگاه‌ها بخواهند می‌توانیم به آنها کمک کنیم.

درودگر ادامه داد: من نمی‌دانم چرا آقای فتاحی اصرار دارد مصاحبه‌های ما را به استقلال ربط دهد؟ این طور نیست؛ اگر مسئول حقوقی ما مصاحبه می‌کند که استقلال باید طلب خود را پرداخت کند وقتی هر چهار روز یکبار بازی انجام می‌شود ممکن است مصاحبه قبل یا بعد از بازی‌های استقلال باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سازمان لیگ تبلیغات محیطی استقلال سعید فتاحی میلیارد تومان تبلیغات محیطی سازمان لیگ باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۳۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر نام استقلال کِی و طی چه مراحلی انجام می‌شود؟

به‌دنبال واگذاری باشگاه استقلال به هلدینگ خلیج فارس، اخباری درباره تغییر نام یا به عبارت دیگر، اضافه شدن پسوند «خلیج فارس» به نام این باشگاه مطرح شد که در این گزارش به روند و زمان احتمالی این تغییرِ «احتمالی» پرداخته‌ایم.

دیروز مصادف با دهم اردیبهشت و روز ملی خلیج فارس، علی عسگری مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس که عمده سهام باشگاه استقلال را خریداری کرده است، با انتشار پیامی اعلام کرد: «پسوند خلیج فارس نقطه اشتراک تمامی شرکت‌های گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس است و در راستای حفظ وحدت رویه، سیاست حاکمیت شرکتی و همچنین روز مبارک خلیج فارس، بر اساس تصمیم مالکان جدید تیم محبوب استقلال، به تیم استقلال خلیج فارس تغییر می‌یابد. این اقدام، گامی مهم برای اصلاح ساختار‌های اقتصادی، سودده کردن این باشگاه، حرکت استقلال خلیج فارس در تراز جهانی و ان‌شاءالله کسب توفیقات در شأن این تیم در عرصه‌های بین‌المللی است.»

بعد از اظهارات عسگری، این شایعه مطرح شد که نام جدید استقلال ممکن است در رقابت‌های بین‌المللی نظیر لیگ نخبگان (فرمت جدید لیگ قهرمانان آسیا) برای نماینده ایران مشکل ایجاد کند!

ابراهیم بازیان، سرپرست سازمان خصوصی‌سازی دوشنبه شب در گفت‌وگوی تلویزیونی درباره تغییر نام باشگاه استقلال گفت: برخی از باشگاه‌ها، چون شرکت دولتی هستند باید حتما پسوند آنها تغییر کند و می‌توانند این موضوع را پیشنهاد کنند و مخالفتی با آن نشده، اما تا زمانی که به طور رسمی درخواست نشود نمی‌توانیم آن را در قرارداد عنوان کنیم. برای تغییر نام باشگاه استقلال به استقلال خلیج فارس، درخواستی آمده که این موارد هم محل طرح و بحث است و می‌توانند هر پسوندی را مالکان در چارچوب قانون مطرح کنند. اگر نام استقلال به استقلال خلیج فارس تغییر کند و منع قانونی نداشته باشد مورد ملاحظه قرار می‌گیرد.

رضا شاه‌منصوری، کارشناس حقوقی ورزشی درباره تغییر نام باشگاه استقلال مدعی شد: ما درباره نقطه جغرافیایی حرف می‌زنیم که بیش از دو - سه هزار سال قدمت و پیشینه تاریخی دارد، طبق ماده ۳۰ و ۳۵ قانون مدنی هر مالکی نسبت به مایملک خود حق همه گونه تصرف و انتفاع دارد؛ بنابراین وقتی هلدینگ خلیج فارس سهامدار عمده استقلال است می‌تواند نسبت به این دارایی خود، دخل و تصرفاتی داشته باشد. ضمن اینکه الحاق نام خلیج فارس، خدشه‌ای بر برند باشگاه ایجاد نمی‌کند.

وی درباره اینکه آیا اضافه شدن این نام در رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا می‌تواند مشکل‌ساز شود، عنوان کرد: در ایران و آسیا نام بسیاری از تیم‌ها طوری است که قید مکان یا شهر در آن وجود دارد؛ بنابراین من با این استدلال مخالفم که شعار سیاسی است چرا که این نام (خلیج فارس) پیشینه تاریخی دارد و ابداً تحریک آمیز نیست. ضمن اینکه ما در ایران لیگ برتر را با پسوند خلیج فارس برگزار می‌کنیم. این موارد غیرسیاسی است.

در سوی دیگر، سیدمحمدشروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در گفت‌وگویی تلویزیونی در واکنش به تغییر نام باشگاه استقلال گفت: «این‌ها مواردی است که باید به طور رسمی به وزارت ورزش اعلام شود تا بررسی کنیم. اینگونه نیست که شایعه‌ای مطرح شود که مثلاً باشگاهی می‌خواهد اسمش را عوض کند. تا کنون به‌طور رسمی چنین چیزی از سوی مالکین دو باشگاه یعنی کنسرسیوم بانک‌ها و پتروشیمی خلیج فارس به ما اعلام نشده است.»

گرچه عسگری به طور رسمی از تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس خبر داد، اما تحقق این امر مراحل اداری دارد که باید روند آن طی شود.

مراحل این کار چیست؟

قرار است اولین مجمع باشگاه استقلال به زودی برگزار شود. البته برگزاری این مجمع با قوانین خاصی همراه است؛ در واقع باتوجه به اینکه باشگاه استقلال از این پس یک شرکت بورسی محسوب می‌شود، برای برگزاری مجامع باید از سازمان بورس مجوز بگیرد و از ۱۰ روز قبل‌تر تشریفات اداری آن باید برگزار شود.

انتظار می‌رود که این تشریفات قانونی انجام و اولین مجمع باشگاه استقلال به زودی برگزار شود. اولین اقدام برای تغییر نام این است که صورت‌جلسه‌ای تنظیم شود و پس از اینکه به امضای اعضای هیات رئیسه یا اعضای هیات مدیره رسید، مطابق اساسنامه شرکت و قانون تجارت یکی از اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال ماموریت پیدا کند تا مراحل تغییر نام را بر عهده بگیرد. او وظیفه دارد که بعد از انجام مراحل آنلاین و پرداخت هزینه‌ها به اداره ثبت شرکت‌ها مراجعه کند و پروسه تغییر نام را انجام دهد.

پس از اینکه مراحل تغییر نام رسمی باشگاه استقلال انجام شد نامه‌های جداگانه‌ای به فدراسیون بین‌اللملی فوتبال (فیفا) و کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال خواهد شد تا تغییر نام باشگاه استقلال به استقلال خلیج فارس به اطلاع این دو نهاد مهم فوتبالی رسیده تا در مکاتبات و برنامه‌ریزی‌ها از نام جدید باشگاه استفاده شود.

اسناد و مدارکی که در سازمان ملل و نهاد‌های بین‌المللی مختلف ثبت شده به‌طور قاطع تاکید می‌کنند که نامی به جز خلیج فارس (Persian Gulf) وجود نداشته و نخواهد داشت و به طور حتم حضور استقلالِ خلیج فارس در میادین بین‌المللی کوچک‌ترین مشکلی را ایجاد نمی‌کند.

سید مهدی میرصالحی، مدیرکل سابق دفتر حمایت از مالکیت فکری و کارشناس عالی وزارت صنعت، معدن و تجارت پیش‌تر درباره ثبت جهانی «خلیج فارس» گفته بود: «باتوجه به ثبت جهانی نام خلیج فارس در سازمان جهانی مالکیت فکری، هیچ کشور، دولت و سازمانی نمی‌تواند خلیج فارس را به اسم دیگری نامگذاری کند.»

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال

دیگر خبرها

  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت؛ ممنوع
  • راست و دروغ تبلیغ محصولات غذایی در تلویزیون
  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال
  • تغییر نام استقلال کِی و طی چه مراحلی انجام می‌شود؟
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • دو برادر در بازی‌های سرنوشت‌ساز استقلال و پرسپولیس