Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@04:17:30 GMT

تولید لنزی برای درمان خودکار آب‌سیاه توسط محققان چینی

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۴۳۸۵۱

تولید لنزی برای درمان خودکار آب‌سیاه توسط محققان چینی

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی نیچر آسیا، آب‌سیاه و بیماری‌های وابسته به آن می تواند موجب کاهش بینایی برگشت‌ناپذیر به دلیل آسیب با افزایش فشار داخل چشم ناشی از گردش غیرعادی مایع داخل چشم شود.

این فشار به دلیل فعالیت های انسانی و میزان گردش متفاوت است و به همین دلیل درمان چالش برانگیز خواهد بود؛ زیرا به بررسی مستمر شرایط چشم نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوع درمان و ابزار ترانوستیک (نوعی راهبرد درمانی مناسب برای پزشکی شخصی، فارماکوژنومیکس و تصویربرداری مولکولی) که تشخیص و درمان همزمان را در هم می‌آمیزد می تواند نظارت بر شرایط خاص و درمان مناسب را همزمان انجام دهد.

پروفسور ژی چنگ ینگ و همکارانش در دانشگاه یات سن شهر گوآنگجو چین لنز تماسی ترانوستیک (theranostic) را توسعه داده اند که با استفاده از ابزار سنجش الکترونیک، فشار داخل چشم را اندازه‌گیری می کند و در صورت نیاز دارو را به چشم می‌رساند.

این وسیله در مرحله آزمایش حیوانی روی خرگوش و خوک توانسته تغییرات در فشار داخلی چشم را بسنجد. زمانیکه فشار داخل چشم به میزان مشخصی برسد داروی ضد آب سیاه به داخل چشم از طریق قرنیه به داخل چشم می‌رساند.

بر اساس این گزارش بیماری آب سیاه ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از مردم را سالانه در سراسر جهان درگیر می کند و ناشی از گردش نادرست و نامتوازن مایع داخل چشم است که فشار داخل چشم را بالا ببرد و به عصب چشم آسیب بزند که سیگنال های بصری را به مغز می رسانند. 

برچسب‌ها چین چشم لنز هوشمند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چین چشم لنز هوشمند چین چشم لنز هوشمند فشار داخل چشم آب سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۳۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تولید خودروهای برقی چینی در تایلند

هیات سرمایه‌گذاری تایلند (BOI) اعلام کرد که چری اتومبیل، شرکت خودروسازی چین کارخانه‌ای در تایلند راه‌اندازی خواهد کرد که خودروهایی را برای بازارهای داخلی و صادراتی تولید خواهد کرد و تولید آن در سال ۲۰۲۵ آغاز خواهد شد.

به گزارش ایسنا، ناریت تردستیراسوکدی، دبیر کل هیئت سرمایه‌گذاری تایلند اظهار کرد که پیش‌بینی می‌شود این تاسیسات ۵۰ هزار خودروی الکتریکی و هیبریدی در فاز اول تا سال ۲۰۲۵  تولید کند و تا سال ۲۰۲۸ تولید را به ۸۰ هزار خودرو افزایش دهد.

هیات سرمایه‌گذاری تایلند عنوان کرد که چری اتومبیل، هشتمین خودروساز چینی خواهد بود که یک کارخانه تولیدی در تایلند راه‌اندازی می‌کند و به سایرین از جمله بی‌وای‌دی، گریت وال موتورز و چانگان موتورز می‌پیوندد.

تایلند یک مرکز مونتاژ و صادرات خودرو منطقه‌ای است که مدت‌هاست تحت سلطه برندهای ژاپنی مانند تویوتا موتورز و هوندا موتورز بوده است اما در سال‌های اخیر، یارانه‌های دولتی و مشوق‌های مالیاتی برای وسایل نقلیه الکتریکی موجی از سرمایه‌گذاری را از چین به راه انداخته است که خودروسازان آن بیش از ۱.۴۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

طبق گزارش رویترز، تایلند قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ حدود یک سوم تولید سالانه ۲.۵ میلیون خودروی خود را به خودروهای برقی تبدیل کند.

دیگر خبرها

  • با ۲٫۵ ساعت انتظار، الماس خودتان را بسازید
  • حمایت استاندارد ایلام از رشد تولید در استان
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • هشدار شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز در خصوص بیماری بابزیوز در دام‌ها
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • آغاز تولید خودروهای برقی چینی در تایلند
  • سوق دادن سرمایه‌ها به بخش تولید با اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم/ فشار را از دوش تولید کنندگان بر داریم
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند