Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا تسلیمی، مدیرعامل شرکت صنعتی معدنی پایا فولاد کویر یزد در با اشاره به نقش صنایع فولاد در توسعه اقتصادی استان و کشور، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت‌های علمی و انسانی بومی از جمله ضرورت‌های اجرایی در توسعه صنعتی کشور است که با مد نظر تولید کنندگان و صنایع قرار گیرد.

وی خروج از شرایط اقتصادی حال حاضر را در گرو مشارکت عمومی تمام عناصر مدیریتی، حمایتی و بخش خصوصی دانست و افزود: ایران اسلامی دارای ظرفیت های زیست محیطی و معدنی منحصربفردی است که فقط با هم‌افزایی مناسب و به موقع امکان بهره‌برداری مناسب از آن وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسلیمی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های موجود در مجتمع صنعتی و معدنی پایا فولاد کویر یزد، گفت: این مجموع صنعتی و معدنی فعالیت خود را با راه‌اندازی خط تولید یک میلیون تنی کنستانتره آهن در کویر مرکزی ایران آغاز کرده است.

مدیرعامل شرکت پایا فولاد کویر یزد دریافت نکردن هیچ گونه تسهیلات بانکی را از جمله ویژگی این مجموعه صنعتی و معدنی در استان یزد دانست و بیان کرد: در حال حاضر ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم و بالغ بر ۳۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم در این مجموعه دانش بنیان مشغول به فعالیت هستند.

وی استفاده از ظرفیت نیروهای بومی را یکی دیگر از ویژگی‌های این مجموعه  صنعتی در استان یزد عنوان و بیان کرد: اکثر پرسنل مجموعه جزو اهالی روستاهای منطقه هستند و با اشاره به تخصصی بودن برخی فعالیت واحدها، تعدادی از پرسنل هم از دیگر مناطق کشور فراخوان شدند.

تسلیمی خاطرنشان کرد: با توجه به پتانسیل‌های منطقه‌ای و نیاز صنعتی استان، علاوه بر ایجاد خط تولید کنستانتره، یک خط تولید چهار میلیون تنی سنگ دانه بندی نیز در بازه زمانی ۱۱ ماه در این مجموعه ایجاد و در دی‌ماه ۱۳۹۹ به بهره برداری رسید.

مدیر عامل شرکت صنعتی معدنی پایا فولاد کویر یزد از در دستور اقدام قرار گرفتن ایجاد خط دوم کنستانتره این مجموعه به ظرفیت یک میلیون تن با همکاری استانداران قبلی و فعلی خبر داد و ابراز امیدوای کرد که این مجموعه تا پایان ۱۴۰۱ به بهره برداری و تا اردیبهشت سال ۱۴۰۲ به ظرفیت اسمی خود برسد.

وی با اشاره به فراهم شدن ۱۸۰ فرصت شغلی مستقیم و ۱۵۰۰ اشتغال غیرمستقیم با بهره برداری از خط دوم این مجموعه، گفت: برای ایجاد کارخانه از شعاع ۳۰ کیلومتری آب به مجموعه منتقل شده و پست برق ۲۳۰ به ۶۳ کیلوولت با اعتبار ۲۴۰ میلیارد تومان ایجاد و در ادامه به برق منطقه ای استان هبه شده است.

تسلیمی با بیان این‌که به طور استاندارد به ازای هر تن کنستانتره یک مترمکعب مصرف می شود، اظهار کرد: خوشبختانه در این مجموعه به ازای هر تن کنستانتره  ۰.۴ مترمکعب آب مصرف می‌شود و علاوه بر این آبگیری از باطله کارخانه انجام می‌شود که با این اقدامات نرخ مصرف آب به حداقل ممکن رسیده است.

وی با اشاره به تردد روزانه به طور متوسط ۵۰۰ کامیون در این مجموعه، تصریح کرد: برای اسکان پرسنل و ورنق آبادانی روستا تاکنون بالغ بر پنج هزار مترمربع منازل مسکونی، مهمانسرا و خوابگاه در ساغند ایجاد و زیرساختهای لازم برای آنها تامین شده است.

تسلیمی افزود: در راستای مسئولیت اجتماعی این مجموعه صنعتی معدنی تلاش شده در امورات آبادانی و رونق و زیباسازی روستای ساغند نیز مشارکت داشته باشیم که در این رابطه علاوه بر محوطه سازی و بازسای و ساخت استخر و آب انبار ساغند و فراهم کردن امکان سکونت معلمان در روستا،‌ پیگیری جهت راه اندازی یک شعبه و یک باجه بانکی در منطقه انجام شد.

وی از ایجاد یک اورژانس فوق تخصصی به همت خانواده شایقی و تجهیز آن به بروزترین آمبولانس خبر داد  و گفت: یک دستگاه خودرو آتش نشانی نیز با شش نفر آتش‌نشان با کلیه تجهیزات روز و استاندارد ایران در منطقه فعال شده است.

این مسئول با بیان این‌که بر خلاف رویه دیگر واحدهای صنعتی استان، تمام حسابهای بانکی پایا فولا در بانک عامل داخل این منطقه و شهرستان ایجاد شده، خاطرنشان کرد: مجموعه پایافولاد کویر در بحث زیست محیطی و منابع طبیعی نیز تاکنون ۲۵۰ هکتار مرتع ایجاد کرده و کلیه مراحل نگهداری آنها را تا انتهای سال ۱۴۰۲ برعهده گرفته که امیدواریم طی این مدت وسعت آن به ۳۵۰ هکتار افایش یابد.

وی یکی دیگر اقدامات این شرکت را مشارکت در دو بانده کردن ۳۰ کیلومتر از محور یزد – طبس ذکر کرد و افزود: ایجاد زیرگذاری به روز جهت اتصال این محور به محور چادرملو با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان نیز مدنظر این مجموعه صنعتی معدنی است.

تسلیمی در مورد افق توسعه این شرکت نیز گفت: ایجاد یک خط دیگر تولید کنستانتره و یک خط تولید گندله در افق پنج ساله پایافولاد و در چشم انداز ۲۰ ساله شرکت نیز ایجاد زنجیره فولاد در استان دیده شده ولی در عین حال ایجاد یک مجموعه فرهنگی سینمایی در منطقه را نیز در صورت پذیرش جامعه و منطقه دنبال خواهیم کرد.

وی در پایان از تلاش خیر حاج اقا شایقی و نایب رئیس محترم هیات مدیره شرکت جهت توسعه خدمات رفاهی، تسهیلاتی و بهداشتی در منطقه خبر داد و به عنوان نمونه ایجاد مجتمع رفاهی خورشید، وایجاد تصفیه خانه آب روستای ساغند و همچنین ایجاد 30کیلومترجاده دوبانده  ساغند تقدیر کرد.

انتهای پیام

منبع: فارس

کلیدواژه: استان یزد مجتمع صنعتی و معدنی بهره برداری صنعتی معدنی میلیون تن خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۴۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم از اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در سه شهرک صنعتی این جزیره خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، مرتضی صابری امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن بین‌المللی مرکز رشد برگزار شد، اظهار داشت: این شمار نیروی کار در 230 شرکت فعال در شهرک‌های فجر، تولا و کاوه منطقه آزاد قشم مشغول به فعالیت هستند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های ویژه صنعتی و معدنی در قشم و حمایت ویژه سازمان منطقه آزاد قشم از سرمایه‌گذاران در این جزیره، گفت: این منطقه دارای یک سایت هاب انرژی، یک سایت صنایع شیلاتی و سه شهرک صنعتی بزرگ است که حمایت‌ها و امتیارات ویژه‌ای برای فعالان سرمایه‌گذاری در این مراکز وجود دارد.

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم یکی از مهمترین اولویت‌های کاری این واحد را حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: در راستای رفع موانع تولید واحدهای تولیدی جزیره قشم، موفق به مصوبه‌ای برای حذف مالیات بر ارزش افزوده چند شرکت دانش‌بنیان در قشم شدیم که در زمینه تولید کود گیاهی از جلبک‌ها و ماهی‌های خشک فعالیت دارند.

صابری با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سال گذشته برای کاهش بروکراسی ادارای تصریح کرد: در همین راستا نیز پارسال با حذف دریافت اسناد اعتباری از سرمایه‌گذاران، موفق شدیم پروانه بهره‌برداری 5 شرکت فعال در شهرک صنعتی تولا که به دلایلی موفق به دریافت پروانه نشده بودند را صادر و آنها را به چرخه تولید و اشتغال جزیره بازگردانیم.

وی با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذارانی که با وجود دریافت زمین اما هنوز با گذشت سالهای بسیار اقدام به فعالیت نکرده‌اند، قراردادشان فسخ می‌شود، گفت: در همین راستا نیز بیش از 13 هکتار از زمین‌های واگذار شده در حوزه صنعت و معدن به 19 سرمایه‌گذار که با وجود گذشت بیش از دو دهه از واگذاری هنوز اقدامی انجام نداده بودند، فسخ شد.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • اختتامیه نخستین رویداد چادرو ۱۲ اردیبهشت برگزار می شود
  • راه‌اندازی چهارمین قطار قم_مشهد با تکیه بر توان تولید داخل
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم