Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه سعی این وزارتخانه افزایش حداکثری بیمه شدگان است، گفت: ورود ۵ میلیون نفر به چتر حمایتی بیمه در کشور نشانه عزم دولت برای محرومیت زدایی است.

به گزارش قدس آنلاین، بهرام عین اللهی روز جمعه در جلسه شورای اداری سلماس افزود: این امر نشان می‌دهد که مردم امروز به راحتی و به صورت رایگان می‌توانند تحت پوشش بیمه سلامت در آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص بیمارستان در حال احداث سلماس اظهار کرد: ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار به این طرح تخصیص یافته و امروز با پیمانکار اتمام حجت کردم که اگر تا ۶ ماه دیگر پیشرفت قابل توجهی در پروژه مشاهده نشود قطعا دستگاه مجری و پیمانکار این پروژه تغییر خواهد یافت.

وزیر بهداشت اضافه کرد: اکنون دیگر بهانه‌ای برای تاخیر در روند این پروژه وجود ندارد و باید به سرعت روند احداث این بیمارستن ادامه یابد.

عین اللهی با اشاره به این که بیمارستان قدیمی سلماس باید حتما بازسازی شود، ادامه داد: تجهیزات مورد نیاز بیمارستان سلماس نظیر ام ار آی و همچنین تامین نیروی انسانی در دستور کار قرار گرفت و به زودی شاهد تحول در این زمینه خواهیم بود.

وی در بخش دیگری با بیان اینکه حضور رییس جمهور و اعضای دولت در مناطق محروم را باید به فال نیک گرفت، گفت: عزم دولت، رسیدگی به مردم در مناطق محروم است.

عین الهی افزود: کشور ما، قدرتمند است و به همین خاطر هم تحریم می‌شود چون از ایران که یک کشور تاریخی است، هراس دارند.

وزیر بهداشت با اشاره به این که دولت آیت الله رئیسی با حضور مستقیم در میان مردم و مشکلات را می‌شنود و می‌بیند، بیان کرد: امروز وضعیت کشور ایران در مقابله با کرونا بهتر از کشورهای اروپایی و آمریکایی بوده و این نشانگر قدرت ایران و مردم ایران است که علیرغم کمبود امکانات نسبت به کشورهای اروپایی امروز ما در دنیا سرآمد مبارزه با کرونا هستیم و وضعیت بسیار مطلوبی داریم.

نماینده مردم سلماس در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به لزوم توجه بیش از بیش دولت به منطقه ویژه اقتصادی سلماس، گفت: این منطقه باید به سرعت از حالت رکود خارج شود.

یعقوب رضازاده افزود: باید با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و مشارکت دولت، هر چه سریع‌تر در خصوص احداث ساختمان منطقه ویژه اقتصادی، ساختمان گمرک، انبارها و سیلوها و بازسازی و آسفالت روکش خیابان‌ها و سوله‌ها اقدام شود.

رضازاده افزود: مرز سلماس امروز از مسایلی است که باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد و با عنایت ویژه رئیس جمهور بازگشایی مرز سلماس در زمره مصوبات سفر استانی ایشان قرار بگیرد و در چند روز آینده شاهد سفر هیاتی از وان به شهرستان سلماس باشیم.

وی با اشاره به مشکلات بخش کشاورزی سلماس گفت:مشکل کشاورزان سلماس نیز باید مورد توجه دولت باشد، ارتقای شرکت شهد سلماس، تسهیل صادرات سیب و همچنین حمایت های لازم از کشاورزان را از دولت محترم انتظار داریم.

وی ادامه داد: مشکل جاده های روستایی به خصوص جاده های بخش کوهسار نیز نیازمند توجه خاص دولت است و همچنین امروز ۱۴ روستای سلماس دارای مدارس کانکسی هستند که این شایسته مردم این منطقه نیست و باید در اسرع وقت مدارس کانکسی برچیده شوند.

منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: وزیر بهداشت بیمه محرومیت زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۵۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت