Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@11:59:06 GMT

اختصاص ۴۰ میلیارد تومان برای تکمیل تالار مرکزی ارومیه

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۴۶۲۹۶

اختصاص ۴۰ میلیارد تومان برای تکمیل تالار مرکزی ارومیه

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی اسماعیلی جمعه شب در آئین افتتاح تالار مرکزی ارومیه اظهار کرد: ۴۰ میلیارد تومان توسط رئیس جمهور برای تکمیل، توسعه و بهره برداری از تالار مرکزی ارومیه تخصیص یافت که به عنوان آبروی شهر مطرح است.

وی با بیان اینکه در کشور ۱۵ مجموعه مشابه تالار ارومیه آماده شده و اعتبار فوق العاده‌ای برای این افتتاح‌ها تخصیص یافته که حدود ۲۵ میلیارد تومان است، عنوان کرد: مجموعه فرهنگی سردشت هم تکمیل نشده بود که پنج میلیارد تومان را امروز برای اتمام این مجموعه تخصیص دادیم تا نماد خوبی برای مصدومان شیمیایی سردشت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیلی ادامه داد: بسیاری از ایرانیان به ویژه نوجوانان و جوانان شاید ندانند که سردشت کجا است و چه اتفاقی در آن افتاده و بر همین مبنا لازم است که سردشت به ایرانیان و جهانیان شناسانده شود.

مراکز فرهنگی به مکان هنرهای وارداتی تبدیل نکنید

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به اینکه تالار مرکزی سردشت باید کانون جوشش هنر و هویت فرهنگی ما باشد، گفت: غربی‌ها سال‌ها دنبال این بودند که هویت ایرانی را در مقابل هویت اسلامی قرار دهند آن‌ها با تمام توان به دنبال هویت زدایی دینی هستند و باید در این زمینه هوشیار باشیم.

وی خطاب به مدیران استانی در مورد استفاده از ظرفیت تالار مرکزی و مراکز فرهنگی، ابراز داشت: مبادا این اماکن را به مکان هنرهای وارداتی تبدیل کنید، اینجا نمادهایی از تاریخ ایرانی اسلامی بایدجاری باشد. فرزندان ما این روزها به جای خواندن اشعار سخیف، باید هنر اصیل را یاد گرفته و با این روش جامعه را به سمت معنویات و جامعه آرمانی سوق دهند.

وی از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی خواست تا در مجموعه تالار مرکزی شهر، فکری به حال کتاب هم کنند تا فرصتی برای تعالی فرهنگی باشد.

سلام فرمانده کار ارزشمندی است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سرود سلام فرمانده که ریتم جذابی دارد و از کودکان تا سالمندان را جذب می‌کند، نمونه کار ارزشمند و اثرگذار است که باید چنین فعالیت‌هایی همه‌گیر شود.

اسماعیلی، مصرف فرهنگی موسیقی و فیلم را در کشور بالا عنوان کرد و ابراز داشت: سرود سلام فرمانده که ریتم جذابی دارد و از کودکان تا سالمندان را جذب می‌کند، نمونه کار ارزشمند و اثرگذار است که باید چنین فعالیت‌هایی همه‌گیر شود.

کد خبر 5494953

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد مهدی اسماعیلی افتتاح طرح عمرانی بوشهر کرمانشاه گرد و غبار آلودگی هوا احتکار خطبه های نماز جمعه هدفمندی یارانه ها آمار کرونا گرد و خاک خراسان رضوی مشهد ویروس کرونا تعطیلی مدارس میلیارد تومان تالار مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۶۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: در راستای حفظ آثار تاریخی به جای مانده از نیاکان، یک خانواده ملایری ۵۹ شیء تاریخی را به اداره میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، محسن معصوم علیزاده امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آثار باستانی، دفینه‌ها و گنجینه‌های مادی و معنوی هر ملت و میراث‌فرهنگی آن‌ها محسوب می‌شود.

وی افزود: اشیا و آثار باستانی بیان کننده پیشینه تاریخی و تمدن هر کشور و سرزمین است. قدمت تاریخی این اشیا سبب ارزشمند بودن آن‌ها و اعتبار تاریخی ملت‌ها می‌شود، به نحوی که برای نگهداری و مراقبت از این هویت‌های تاریخی هر ملت باید همه احساس مسئولیت کند و هزینه‌های هنگفتی در سال از سوی دولت‌ها برای این موضوع پرداخت می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان خاطرنشان کرد: در هر خانه‌ای کتابی، نوشته‌ای، فرشی، گلدانی، تابلو و میراثی از پدران و مادران و گذشتگان وجود دارد که با حساسیت خاصی نگهداری می‌شود و برای اعضای آن خانه از ارزش و اعتبار ویژه‌ای برخوردار است، چراکه نشان‌دهنده هویت فرهنگی، میراث خانوادگی و ارزش‌های یک خاندان است.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: حفظ آثار تاریخی و فرهنگی در یک منطقه نیز همین جایگاه را میان اعضای یک جامعه دارد و نشان‌دهنده هویت و تمدن یک ملت است، به ویژه ملتی همچون ایران که تمدنی بسیار قدیمی و درخشان دارد و زمانی که بسیاری از جوامع غربی و شرقی هنوز به وجود نیامده بود، ایران از تمدن غنی و پیشرفته برخوردار بود.

وی اضافه کرد: این اشیا و آثار تاریخی و فرهنگی همچون اجداد ما هستند و به دلیل اینکه حاصل هنر و نبوغ پیشینیان ما است، باید در حفاظت و حراست از این میراث نهایت دقت و کوشش را به عمل آوریم و چه خوب است که برای ماندگاری بهتر آثار تاریخی در اختیار موزه‌ها و مخازن امن قرار گیرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان تاکید کرد: اهدای آثار تاریخی یکی از راه‌های حفظ اشیا، اموال فرهنگی و غنی‌سازی موزه‌ها به لحاظ داشته‌های فرهنگی و آثار است که در راستای حفظ آثار تاریخی به جای مانده از نیاکان، یک خانواده ملایری ۵۹ شیء تاریخی را به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا کرد که امیدواریم این کار پسندیده در جامعه ما ادامه‌دار باشد.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: با توجه به رویه موجود در قوانین و ضوابط موزه‌های دنیا مبنی بر اینکه اگر فرد یا سازمانی آثار تاریخی خود را به مرجع و منبع اصلی بازگردانند، آثار اهدایی به نام آن‌ها در تاریخ کشور ثبت و بر همین اساس اشیا به نام خانواده محبی ثبت خواهد شد.

وی گفت: این اشیا توسط مسعود محبی از ایرانیان ساکن آمریکا و بعد از فوت پدرشان به موزه لطفعلیان ملایر اهدا شد که شامل ۵۹ شیء تاریخی با قدمت‌های مختلف است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: این اشیا برای دوران مختلف پیش از تاریخ، دوران تاریخی اسلامی و معاصر از جمله پیه‌سوز، پیکرک‌های کوچک، انگشتر، باروت‌دان، ابریق و ظروف مختلف کاربردی است که پس از کارشناسی به منظور طی فرآیندهای قانونی تحویل امین اموال استان شد.

معصوم‌علیزاده با اشاره به اینکه اصالت و هویت بیش از نیمی از این مجموعه به صورت قطعی تأیید شده است، افزود: تعیین اصالت تعدادی دیگر از این آثار به پژوهش و مطالعات دقیق‌تری نیاز دارد.

کد خبر 749012

دیگر خبرها

  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • خلیج فارس هویت و میراث گرانبهای سرزمین ایران است
  • اختصاص ۵۰ میلیارد تومان به تملکات میدان شهید مطهری قم
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • حجاب و عفاف یکی از ابعاد مهم حیات فرهنگی است